icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mattuliatko30
14. máj 2012

@vardzikova hej..o mesiac...ešte vyskúšam jeden cyklus..ako mi príde...a uvidím...dúfam,že mi nenasadí antiku...ja ju tak strašne nechcem..dúfam,že bude aj iná možnosť..a iní lieky..na úpravu cyklu ☹

vardzikova
14. máj 2012

@fifitko25 ahoj moja hrašok už maš krásny 😀

fifitko25
14. máj 2012

@vardzikova aký hrášok Katuška? 😀 myslíš pupík? 😀

vardzikova
14. máj 2012

@mattuliatko30 micka ale ved mesiac alebo dva by si to vydržala ... 😉 ty si silna žena že? 😀

vardzikova
14. máj 2012

@fifitko25 😀 😀 😀 😀 😀 jj presne to som myslela 😀 😀 😀

fifitko25
14. máj 2012

@vardzikova no trocha som schudla tou diétou, ale bruško ostalo aspoň niečo z neho teda 😅

vardzikova
14. máj 2012

@fifitko25 😀 😀 😀 počkaj ked začneš papať všetko .. narastie kozmickou rychlosťou 😀 a ako inak? už dobre alebo ešte držiš dietu?

anett6212
14. máj 2012

@su_san nie neskusala a ani nebudem. uvidim co mi povie vo stvrtok lekar. idem za nim. ja beriem ten dufik tak som zvedava co mi povie. a ty sa ako mas?

fifitko25
14. máj 2012

@vardzikova ešte sa musím obmedzovať, čo sa jedla týka, hlavne mliečnych výrobkov, ale už papám viacej 😀 a zo 3 dni mám pnutie v podbrušku, doktor mi dnes skontroloval maternicu a vraj je to OK, asi rastie

vardzikova
14. máj 2012

@fifitko25 ja som mala tiež take bolesti v podbrušku stačilo ked som si kychla alebo zakašľala a už to bolo ... ta bolesť ... ale prešlo to a teraz tu bolesť necitim ... no ked mi ovšem Sofi nekopne tam kde by nemala 😀

fifitko25
14. máj 2012

@vardzikova tak sa už na kopančeky teším 😝 dnes na sone sa moje malinké hýbalo ostošesť, ale má len 6,8 cm tak som to ešte necítila 😅

vardzikova
14. máj 2012

@fifitko25 a foto je kde? 😠 😀

fifitko25
14. máj 2012

@vardzikova nemám, bo som ani nevedela, že mi urobí sono, bola som na kontrole kvôli tomu žalúdku a kvôli tomu pnutiu v maternici, tak rýchlo skontroloval aj drobca 😉

mistisa
14. máj 2012

@moni1007 nevidela hm.ten si nedavala susan 🙂 a dnes tu moc necitam je mi strasne zle a mam strasne silnu mrchu takze viecmenej spim a lezim a len nakuknem ☹ ☹ ☹ ☹

mistisa
14. máj 2012

@kukola no pekne 🙂 chacha tak sa nacvicujes? 🙂

kukola
14. máj 2012

@mistisa co ti poviem, radsej by som ho mala naostro 😉 ale taka dobra vecera tiez nie je na zahodenie. co som si navarila, to som si musela aj zjest 😀

mistisa
14. máj 2012

@kukola ved ano neboj nic zachvilku bude.ani sa nenazdas a budes gulata 😉😉

zuzka_rastik
14. máj 2012

@moni1007 ahoj Moni, dlho som tu nebola som trochu citala dozadu ze si bola dnes u lekara.. ale pekne sa ti graf drzi hore a moc nekolise 🙂 ja takto www.fertilityfriend.com/home/3c2589

ivnik
14. máj 2012

@fifitko25 ahoj Zuzka, chcem sa Ťa opýtať, či Ti robili amnecentézu na Downow syndróm, neviem, či sa Ťa na to pýtali, ja by som chcela sama od seba, viem je to bolestivé , ale sme staršie , tak nechcem nič zanedbať.

ivnik
14. máj 2012

@vardzikova ahoj , kedy Ti zistili pohlavie dieťatka ??

moni1007
15. máj 2012

@mistisa ahojkaj moja. preco ta ta hnusna mrcha tatkto trapi? tak snad preto,ze je posledna 🙂 dnes mala prist povodne mrcha, ale akosi si opat dava nacas http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02 😒
tak nech ti bolesti rychlo prejdu 🙂

moni1007
15. máj 2012

@zuzka_rastik ahojcek. no tak dnes mala prist mrcha,ale asi zas sa hra na pani dolezitu a nechodi a grafik takto http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02 😒 no bola som, dal mi tabletky pd stitnej zlazy, ze sa tam javi vznik poklesu cinnosti. no aj ty mas teplotku hore, tak to je dobre 🙂

azzura
15. máj 2012

@mistisa ahoj moja, takže mrchana dosla. Neva, tebe 1.IUI vyjde na prvy šup. My ideme vo stvrtok na foliky a potom sa uvidi, podla toho co mi narastlo

azzura
15. máj 2012

@mistisa ano, treba dat to čestne overiť u notara, potom ho odovzdaš v labaku ked pojdete obaja dnu, ty tam das papier a vyjdes a tvoj mm dostane inštruktaž 🙂

nativanativa
15. máj 2012

@vardzikova helloouuuu 😕 😕 😝

fifitko25
15. máj 2012

@ivnik ahoj Ivka, amnio som si zatiaľ robit nedala, genetiku mi robia z krvi a meraní plodu. Krv mi brali v 12tt aj urobili prve merania babatka, zatiaľ Všetko ok, toto iste s zopakuje v 16tt zas krv a merania a porovnani sa výsledky. Čo som počula, že ak to nie je nevyhnutne, tak sa treba vyhnúť odberu plodovej vody, lebo je to nebezpečne pre dieta aj pre matku...

mattuliatko30
15. máj 2012

@fifitko25 ahoj....chcem sa ťa len spýtať...či bábätku neškodí,že tak veľa ti robia ultrazvuk...mne ho robili za celé tehu len 3x aj pri prvej aj pri druhej.... 🙂

mattuliatko30
15. máj 2012

@vardzikova jasne...vydržím..musím..čo mi zostáva

mattuliatko30
15. máj 2012

@azzura ahoj mojka...tak držím palčeky..aby riadne narástli.....vo štvrtok budeš ktorý deň cyklu?...to bude pred ovu?

fifitko25
15. máj 2012

@mattuliatko30 ahoj, mne doki povedal, že nie, to nie je ako rontgen, ale zas to samozrejme netreba prehanat... Len kvôli mojim tazkostiam som teraz bola na sone viackrát 🙂 tuším 3x počas Tehu to preplaca poisťovňa, zvyšné soná si platí klient, ale veľa záleží od doktora 😉