Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mattuliatko30 micka ale ved mesiac alebo dva by si to vydržala ... 😉 ty si silna žena že? 😀
@vardzikova no trocha som schudla tou diétou, ale bruško ostalo aspoň niečo z neho teda 😅
@fifitko25 😀 😀 😀 počkaj ked začneš papať všetko .. narastie kozmickou rychlosťou 😀 a ako inak? už dobre alebo ešte držiš dietu?
@vardzikova ešte sa musím obmedzovať, čo sa jedla týka, hlavne mliečnych výrobkov, ale už papám viacej 😀 a zo 3 dni mám pnutie v podbrušku, doktor mi dnes skontroloval maternicu a vraj je to OK, asi rastie
@fifitko25 ja som mala tiež take bolesti v podbrušku stačilo ked som si kychla alebo zakašľala a už to bolo ... ta bolesť ... ale prešlo to a teraz tu bolesť necitim ... no ked mi ovšem Sofi nekopne tam kde by nemala 😀
@vardzikova tak sa už na kopančeky teším 😝 dnes na sone sa moje malinké hýbalo ostošesť, ale má len 6,8 cm tak som to ešte necítila 😅
@vardzikova nemám, bo som ani nevedela, že mi urobí sono, bola som na kontrole kvôli tomu žalúdku a kvôli tomu pnutiu v maternici, tak rýchlo skontroloval aj drobca 😉
@moni1007 ahoj Moni, dlho som tu nebola som trochu citala dozadu ze si bola dnes u lekara.. ale pekne sa ti graf drzi hore a moc nekolise 🙂 ja takto www.fertilityfriend.com/home/3c2589
@mistisa ahojkaj moja. preco ta ta hnusna mrcha tatkto trapi? tak snad preto,ze je posledna 🙂 dnes mala prist povodne mrcha, ale akosi si opat dava nacas http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02 😒
tak nech ti bolesti rychlo prejdu 🙂
@zuzka_rastik ahojcek. no tak dnes mala prist mrcha,ale asi zas sa hra na pani dolezitu a nechodi a grafik takto http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02 😒 no bola som, dal mi tabletky pd stitnej zlazy, ze sa tam javi vznik poklesu cinnosti. no aj ty mas teplotku hore, tak to je dobre 🙂
@ivnik ahoj Ivka, amnio som si zatiaľ robit nedala, genetiku mi robia z krvi a meraní plodu. Krv mi brali v 12tt aj urobili prve merania babatka, zatiaľ Všetko ok, toto iste s zopakuje v 16tt zas krv a merania a porovnani sa výsledky. Čo som počula, že ak to nie je nevyhnutne, tak sa treba vyhnúť odberu plodovej vody, lebo je to nebezpečne pre dieta aj pre matku...
@fifitko25 ahoj....chcem sa ťa len spýtať...či bábätku neškodí,že tak veľa ti robia ultrazvuk...mne ho robili za celé tehu len 3x aj pri prvej aj pri druhej.... 🙂
@azzura ahoj mojka...tak držím palčeky..aby riadne narástli.....vo štvrtok budeš ktorý deň cyklu?...to bude pred ovu?
@mattuliatko30 ahoj, mne doki povedal, že nie, to nie je ako rontgen, ale zas to samozrejme netreba prehanat... Len kvôli mojim tazkostiam som teraz bola na sone viackrát 🙂 tuším 3x počas Tehu to preplaca poisťovňa, zvyšné soná si platí klient, ale veľa záleží od doktora 😉

@vardzikova hej..o mesiac...ešte vyskúšam jeden cyklus..ako mi príde...a uvidím...dúfam,že mi nenasadí antiku...ja ju tak strašne nechcem..dúfam,že bude aj iná možnosť..a iní lieky..na úpravu cyklu ☹