Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mistisa veď to, že pri nepravidelnom cykle to môže byť rôzne, treba veriť doktorom, zverila si sa do dobrých rúk, oni ti určite pomôžu 😉 dnes dobre, od rána som ešte nič neurobila 😀 idem dopliesť ružové papučky a chystám sa na fialové, kúpila som krásnu vlnu 😵 😵 a asi klasika, nič-nedeľnajšie-nerobenie 😀
@mistisa ty si sisinaaaaaaaaaaaaaaaaa 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@mistisa urcite to bude coskoro neboj, tfuj tfuj tfuj posielam bacilky este raz 🙂 moja ja sa mam dobre, som velmi stastna ze som tehu, len tento tyzden som nachladena, takze soplim, hrdlo ma bolelo a aj teplotka bola, ale odpocivala som doma, uz je to lepsie, a od predvcerom mi zacalo byt zle od zaludku, zatial som nezvracala ale mam zaludok ako na vode.takze asi tak 🙂 moja verim, ze budes coskoro tehu a budes sa tesit nami 🙂
@mistisa Avoj, nenechaj sa tym znechutit. Doktorov treba aj tak brat s nadhladom. Je tu tolko bab, ktore prekvapili svojim tehotenstvom doktorov, dokonca mnohe poznam aj osobne 😉 Len pekne dalej snazilkujte a hlavne pohoda!!!
Ja som stale nedostala mrchu. Som 30DC. A mavam tak 30-31dnove. Momentalne nemam ziadne bolesti v podbrusku. A bolia ma prsia a hlavne bradavky. Uvidime....
@fifitko25 tak tak takze uvidime 🙂 no mojka super to je parada 🙂 my sme akurat v BA boli a teraz lenosime a potom sa chystame tuto kustik od TN na ryby 🙂 to je take posedenie a maju tam genialne grilovane ryby 🙂 take som este nejedla tak sa tesiiiim 🙂 no tak super ze ti je lepsie 🙂
@palculienka2011 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 to som ja 😀
@horseshoe a kedy sa chystas testovat? juuuj tak snad uz je mrcha tatam a nezaklope u teba
@palculienka2011 ale ake je to pekne ta tu vidiet opat pod tou tvojou prezyvkou 🙂 uz som si zvykla na meno nie na prezyvku a zas zvykat 😀
@fifitko25 jooj, tak to je riadna zmena v tvojom zivote 😀 Ale treba vtom hladat pozitiva a volny casik co najlepsie vyplnit. A hlavne ak mas rizikove tehu, tak to je len dobre, ze si domka. A ved aspon s havkom mozes chodit na prechadzky. Jejda tak ty strikujes papucky 🙂 To je krasny konicek a hlavne babenko to oceni - bude mat pacicky pekne v teplucku!!! 😀
Mno, ja sa si budem tiez musiet nieco najst, nejake hobby, ked uz nebudem moct ten sport, lebo zdiviem 😀
@palculienka2011 jj, aj ja dufam. testovat chcem az za tyzden, ale nevedno ci mi toto odvazne odhodlane vydrzi. 😀 😀 😀
Babulky chcem si kúpit doplerov odposluch na pocuvanie srdiecka mojej lasky poradte mi kde to zozeniem,,samozrejme nie nový ale použity,,, neviem to najst v ziadnom bazare 😒 😒 😒 neviete o niekom?
@horseshoe tak ty si inac trufas, ze za tyzden 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ja som rovno vedela, ze do meskania nevydrzim, tak som chcela zajtra, no ale kedze mam doma 5 testov, tak ze reku jeden test hore dole ked uz teraz urobim sa nic nestane 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@mistisa ved jasan, maloktora baba je ucebnicovy priklad ovulacie. no neviem, ci to nie je tehu, uz som si zacala cosi namyslat 😀 😀 😀 to zas budem sklamana potom 😠 A ked ja ani neviem kedy mam ovulku 😀 Som ti uz pisala, ze tym ovu testom neverim a na meranie BT som leniva. No a podla hlienu je to u mna take prazvlastne -raz je a raz nie. 😅 Som z neho bola cela popletena, tak uz ho radsej ani nesledujem. 🙂 Ale tusim tento mesiac som mala 18DC take bolesti v podbrusku - neviem ci to bola ovulka, ci co...
@palculienka2011 hehe, ja pre istotu ziadny tehu test doma ani nemam 😀 nech ma nepokusa 😀
@horseshoe to je najlepsie riesenie, ja som v navale sialenstva vbehla uz na 5dpo do lekarne a kupila hned dve balenia po dva kusy, sibnutaaaaa a potom sa kazdy den triasla ze uz mozem, uz , uz? 😀 😀 😀
@horseshoe tak tak ja im vytrem zrak ked im zavolam ze ziadna konzultacia bo som tehu 😀 aha grafik hm 🙂 http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr...
@moni1007 no dufam aj ja 🙂 ved mrchu poslednu som mala az na 40 DC tak neveri ze ovula bude presne na 15DC hm aha grafik http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... hm 🙂 tak ste si makli vcera co? 🙂 ale dnes mate klud aspon nie?
@mistisa ale hej, makli. dnes sme chceli ist na prechadzku do lesa, ale som povedala muzovi,ze by sa nam patrilo aj k jeho svokrovcom ist uz pozriet. aj tak tam mal ist nieco zaniest, ale chcel ist len na otocku. ale hundre,ze sa mi tam nechce sediet 😕
a myslim,ze u teba ovu este len buide

@palculienka2011 ja som zabudla kto si? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀