icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mistisa
28. máj 2012

@lusinda1989 ajoj lasko 🙂 ja tak vselijak ☹ vcera som bola na kontrolnom sone povedala ze tam mam vela folikov ale vsetky maximum do 10 mm potom mi volali domov ze stimulacia sa rusi mam si zavolat a opat sa objednat na konzultaciu a odznova stimulaciu a pod. ☹ ale prisa som domov a urobila ovu test a kukni ako zosilnel . na str. 2078 som dala foto. a grafik takto http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... hm.len ja urcite nebudem mat ovulu na 15 DC ked som mala poslednu mrchu az na 40 DC nie? podla mna aj co baby pisali ze isto bude posunuta hm.tak neviem . a ty sa mi mas ako? a ako sa citis? 🙂 🙂

fifitko25
28. máj 2012

@mata_ba
@lusinda1989
@vardzikova baby vy si pamatate kočku palculienka? Tak včera sa po dlhej dobe ozvala a supla tu fotku s kolajnickami 😵

lusinda1989
28. máj 2012

@fifitko25 zlatko nicoho sa neboj tie testy su povinne pre vsetkych a vobec nepomaha ked budes kvoli tomu v strese ber to ako keby sa nic nedialo ...

mistisa
28. máj 2012

@fifitko25 no veru je tak divoko fuj ☹ neboj dobre bude vsetko 🙂 uvidis budem ocakavat infosky dobre oki? 🙂 budem drzat hlavne palceky 🙂

lusinda1989
28. máj 2012

@mistisa no podla toho co zistujem v poslednej dobe tak to zvysovanie platov doktorov bol omyl... mam pocit ze na cloveka kaslu viac ako pred tym a odbiju ho hned pri prvej prilezitosti.... hrozneee s nimi...
ja sa mam dobrucko konecen som si oddychla cez vikend tak som nieco strikovala malej a tak 🙂 a ty si mala aky vikend???

mata_ba
28. máj 2012

@fifitko25 ano,pamatam 🙂 to je super 🙂

ivnik
28. máj 2012

@mistisa ahoj ako tie testíky nakoniec dopadli 😉 to boli iní duchovia 😉

fifitko25
28. máj 2012

@lusinda1989 Ďakujem zlatik, myslím pozitívne, doteraz boli Všetko ok, tak to tak aj bude ďalej 😉

lusinda1989
28. máj 2012

@fifitko25 no ak mam pravdu povedat moc si ju nepamatam ale tak samozrejme kazdej snazilke drzime palce a dufame ze vsetko dobre dopadne 🙂

fifitko25
28. máj 2012

@mistisa Dakujeme zlatik 😉 a ako chutila včera rybka na grile? 😝

lusinda1989
28. máj 2012

@fifitko25 tak vidis takze vsetko bude dobreee ja tomu veriiim 🙂

moni1007
28. máj 2012

@nancycka ahoj. akurat vcera som aj ja na teba myslela,ze sa ti musim ozvat. u mna vsetko po starom, cakam kedy bude ovu a ci bude muzik doma. lebo spominal,ze mozno ostanu aj na vikend v praci. ☹ inak, nic nove? a ty ako? ako sa s fazulkou drzite?

mistisa
28. máj 2012

@lusinda1989 ja celkom fajnaz na nedelne rano v blave ☹ ale inak fajn vcera sme boli na grilovanu rybku a tak sme oddychovali.no ja to tiez hovorim odpilia ta hned ako mozu ☹ no co uz 🙂 my sa nedame 🙂

mistisa
28. máj 2012

@ivnik ajojcek no dala som foto na 2078 stranu kukni si 🙂 dala som az dnes vcera som nestihala mojmu mm zachutilo ppivo chacha dosli sme neskoro domov 🙂 a ty sa mi mas ako?

mistisa
28. máj 2012

@fifitko25 joooooj ako som sa napraskala 🙂 vynikajuca bola 🙂 mnamik oni to vedia tam tak dobre ugrilovat ze hm mnam 😀 😀 😝 😝 😝 😝 😝

lusinda1989
28. máj 2012

@mistisa mnooo fajne aj my by sme si dali taku rybku 🙂... presne tak nedajte sa a ukazte im ze to ide aj ked oni tvrdia ze nie... 😀 😀

moni1007
28. máj 2012

@zuzanka9999 tak si mala zobudit aj muzika, aspon by ste spojili prijemne s uzitocnym. mna dnes rano tiez muzik zobudil kym isiel do prace, tak sme si poistili dnesok a snad aj zajtrajsok 😀 aj ked ovu bude asi az neskor 😝 no takl nech ti to v praci rychlo ubehne, aby si si mohla poobede oddychnut 🙂

moni1007
28. máj 2012

@mistisa dobre ranko aj tebe. no podla mna sa ti ovu blizi 🙂 nech si doktori vravia co chvu. podla mna ked ta budu neskor pozerat, tak tam urcite najdu nieco supis, riadny folik 😀 a budu zizat ako telata, ze co to 😀 😀 😀 a co mas dnes v plane?

lulu1401
28. máj 2012

snazilky,chcem vam len povedat,teda napisat 🙂 ked to nejde,doporucujem vam vyhladat si na internete dr.Jonasa,ktory za nejaky poplatok robi na cely rok rozpis,kedy ,,sexovat,, este aj co vam v tom obdobi vide,ci dievcatko alebo chlapcek....ja s tym osobnu skusenost nemam,ale on ma neviem kolko dlhorocne studie porobene a nenidavno dve osoby v mojom okoli presne podla neho otehotneli hned pri prvom pokuse.....len tolko som chcela,aby ste vedeli,ze aj takto sa to da...neverila som tomu,ale ako vravim,svagrina a svagrinina kamaratka to vyskusala a vyslo to 🙂

mistisa
28. máj 2012

@moni1007 no myslim aj ja no uvidime 🙂 testnem aj dnes 🙂 skusim uvidime 🙂 presne tak ideme na to bez n ich teraz ked ma zatratili tento cyklus my to s mm dokazeme ?🙂 idem do mesta teraz a potom budem domka 🙂 porobim si a budem oddychovat 🙂 a ty mojka?

ivnik
28. máj 2012

@mistisa vsetko ok moja, zajtra už konečne poviem šéfke,že pojdem na materskú, tak som trošku z toho na nervy 😉

moni1007
28. máj 2012

@mistisa presne, dokazete to aj bez ich pomoci. inak, sranda,ze nase mamy, babky a pod, nikdy neriesili taketo veci s dr, ani BT nemerali, ovu testy nerobili a tehu boli daktore stale 😀 😀 😀 😀 a my ani jedno nemozeme pocat ☹ no ja idem trosku po vikende upratat, pozehlie a poprat, taky lahky dnik dnes. zajtra uz idem na to kardio 😖 sa aj celkom bojim ☹

mistisa
28. máj 2012

@ivnik neboj nic uz ti nic nemoze 🙂 klud hlavne a nestresuj sa oki? ved nie si v skusobnej dobe,ci?

simonkazga
28. máj 2012

@mistisa @ivnik prepáčte, len na slovko. tehotnú mamičku ani v skúšobnej nemôžu ukončiť. Musia ti do výpovede presne udať dôvod, prečo s tebou ukončujú pracovný pomer a za žiadnych okolností to nemôže súvisieť s tvojim stavom. V opačnom prípade ich môžeš podať na súd a žiadať odškodné.

vardzikova
28. máj 2012

@fifitko25 čožeee? no tak to je fasa 😀 😀 😀 ono niekedy to pomôže ked sa človek od toho ako tak odbremeni ... a nemysli nato , nezaobera sa ničim ... 😀

mattuliatko30
28. máj 2012

@mistisa ahojky...asi ovu ešte len bude..či?....kedže ti testík tmavne...aj teplotky idú hore 🙂

mattuliatko30
28. máj 2012

@vardzikova ahoj mojka....ako?.niečo nové?..nová fotečka??hm? 🙂

mattuliatko30
28. máj 2012

@moni1007 ahojky...tak ako ...?už meriaš?..ja som už na konci http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e tak asi zajtra je tu mrcha...na 23dc...o deň som to posunula 😀

vardzikova
28. máj 2012

@mattuliatko30 😀 ahoj mica 😀 , nove v podstate nič a fotečku pridam po obede ked pridem domov z prace 😉 a ty ako? už si bola u dokyho s tou mrchou?

mirka2579
28. máj 2012

Ahojte,prave som si bola vyzdvihnut vysledok krvi a mam Beta HCG 1 neviete mi poradit co to znamena?