icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

zuzanka9999
5. jún 2012

@vardzikova co znamena dnpo?dobrovolne nemocensky poistena odoba?a ako to co tam mas za problem?

vardzikova
5. jún 2012

@zuzanka9999 ano presne dobrovoľne nemocenske pripoistenie .. musiš mať zaplatenych min .270 dni v podobe dvoch rokov ale z toho musi byť 26 tyždnov pred ... a ja tyždne už mam ale nemam ešte tych 270 dni a to budem mať až v septembri kedy mi to bude už naprd lebo to už budem poberať materskú vieš ...

zuzanka9999
5. jún 2012

@moni1007 no ja pevne verim ze ak sa nam uz konecne podari tak ze
Ma dr.vypise na PN bo ja urcite kvoli stresom nechcem zostat v praci.tak z tohoto mam este obavy ako to dopadne

zuzanka9999
5. jún 2012

@vardzikova ahaaa a kolko pracujes ze to ete nemas?

mia117
5. jún 2012

@vardzikova 😀 no veru zadarilo sa 🙂 🙂 a este stale som v soku z toho 🙂 🙂 🙂

moni1007
5. jún 2012

@zuzanka9999 no ved ked to vysvetlis dr, tak snad ta potom vypise. 🙂

e.l.i
5. jún 2012

@moni1007
@mistisa
takze dnes som neodolala a testla som.. a znovu zklamana.. ☹ nepomohol ani clostil....testik je neg,...a uz aj brucho ma castejsie pobolieva...teplota klesa... takze je to jasne.. zrejme idem si riesit termin do Heliosa .. 😒

mistisa
5. jún 2012

@moni1007 no milujem to 🙂 to je najlepsie co moze byt 🙂 🙂 viesco ale je chladnejse aj v noci bolo zima normalne hm.

mistisa
5. jún 2012

@e.l.i jooj moja to ma mrzi ☹ a neni ani malicky duch? hm no ale ked aj teplotka klesa to je na nic.jedine ze by stupla zajtra 🙂 ja som takto http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... hm.neviem na com som poriadno.idem volat dokine nech ma pozrie 🙂

e.l.i
5. jún 2012
zuzanka9999
5. jún 2012

@moni1007 jj prakticka ma urcite vypise len neviem ci to nemusi gynekolog utonit;))) no ko to je i tak este jedno🙂 uz iba styri hodinky a idem z prace domkov a sup pustit sa do zehlenia:/

e.l.i
5. jún 2012

@mistisa ja myslim ze prebehla ovu u teba...vsak ides hore....mne isla strasne pomaly hore teplota.. ovu ompodla sona mala cca 16DC... apozri 17DC...iba minim. zostup.

moni1007
5. jún 2012

@e.l.i joj. moja tak to mi je luto ☹

moni1007
5. jún 2012

@zuzanka9999 no ved to teraz sa nad tym netrap, budes to rieist potom 🙂 tak nech ti tie hodky rychlo ubiehaju 🙂

moni1007
5. jún 2012

@mistisa co to citam,ides volat dr? tak som zvedava co ti povie 🙂

zuzanka9999
5. jún 2012

@moni1007 dakujeeem ti ;))) no aky mas pocit inak zo snazilkovania?

dominika1516
5. jún 2012

@juniorkapss ahoooj 🙂 no jasne a ako dlho sa uz snazilkujete? My od konca februara no zatial neuspesne ☹

mistisa
5. jún 2012

@e.l.i myslis? ja neviem ale snazilkovali sme 🙂 pre kazdy pripad 🙂 no to nemusi nic znamenat moja keby mas mat mrchu klesnes dost nie? 😉 😉

mistisa
5. jún 2012

@moni1007 rozmyslam nech ma pozre ak ovu bola to uvidi nie? ak nie nech mi povie ci foliky narastli alebo nie .nech viem na com som 🙂 🙂 co ty na to? mam jej volat o druhej bo ma teraz vela toho 😉 😉 😉

moni1007
5. jún 2012

@zuzanka9999 no vies co? snazim sa nad tym moc nezamyslat a neriesit to. bud to vyslo alebo nie. 😉 bola by som stastna ale nechcem si nic nahovarat. 🙂 ale uz vcera vecer ma strasne zacali palit bradavky a aj dnes su take citlive na dotyk. tak snazilkovali sme vsetky dolezite dni. tak teraz je to v rukach Bozich 🙂

mistisa
5. jún 2012

@moni1007 micka co hovoris na tuto obyvacku? chceme marhulkove steny http://obyvacie-steny.heureka.sk/obyvacia-stena... co ty na to? mne sa lubi hm?

moni1007
5. jún 2012

@mistisa no jasne zavolaj. aka je mila, ze je taka ustretova, aspon nebudes v strese. mala by vidiet ci ovu uz bola a ked nie,tak aspon budete vediet kedy snazilkovat 🙂

moni1007
5. jún 2012

@mistisa peknucka je. aj my sme nad podobnou uvazovali 🙂 pekna

fifitko25
5. jún 2012

@e.l.i 8 DPO je skoro na test, tak ešte nesmúť 😉 niektorým kočkám ukázalo az po týždni meškania slabsiu ciarku 😉

mistisa
5. jún 2012

@moni1007 presne tak ved to 🙂 bo uz je aj mm nervozny z toho vsetkeho nevieme vobec na com sme a do blavy ma objednali az na 18 teho ☹

mistisa
5. jún 2012

@moni1007 ze? taka neutralna mozes k tomu lahko zladit aj sedacku a pod. veci.hm ved som si to odlozila ulozila stranku a uvidime 🙂 aj dobra cena je na nej aj s komodou 300 euri to je v pohodke 🙂

moni1007
5. jún 2012

@mistisa no tak to je teda dobra cena. nasa stale cca 430 eur. je odfotena na streche. ak chces kuknit,ak si tam prihlasena 🙂
jasne,ked mas moznost,tak nech ta kukne. moj dr by asi taky ustretovy nebol 😒

mistisa
5. jún 2012

@moni1007 no okik idem kuk ak to tam najdem 🙂 no to uvidim ked jej zavolam co mi povie chichichi 🙂

mistisa
5. jún 2012

@moni1007 no ta je krasna taku som tiez pozerala 🙂 ani neviem za kolko bola pockaj kuknem 🙂

moni1007
5. jún 2012

@mistisa dakujem. no aj ja som zveedava co ti povie