Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@zuzanka9999 no tak fajn,aspon si troska oddychnes od prace. ja som skoncila dobre, mala by som ist na skolenie v utorok, ale nepojdem, nezaujalo ma to. pretoze ide v podstate o to, ze ten chlapik sa zaobera mimosudnym riesenim sporov a mojou ulohou by bolo dohadzovat mu ludi a za kazdeho by som mala 10 eur 😠 ale pokupila som si nejake veci,kedze mm vcera prisiel aj s vyplatkou. a ako ti je dnes? mne v poho. len ma starsne smadi 😝
@zuzanka9999 @mistisa baby nechcem vas nejak sklamat,ale biely hustejsi vytok byva dost casto po ovu.aj ja mam taky kremovejsi 🙂
@moni1007 no tak to je dost blba prac a aby si dohadzovala jemu ksefty za hentaku sumu 😠 ale aspon ze si si daco pokupila to je super🙂
@mistisa no cicky moja PN je super, doma som mam klud konecne poupratujem pozehlila som vsetko trvalo mi to dve a pol hodiny uffffffffff, trosku ma sem tam pichne v podbrusku ale nic vazne:( no a cakam na mm kazdu chvilu ma uz prist domov a asi budeme kukat DVD. Inak kocky mozem si dat s mm biele vino? ono by to nemalo mat vplyv na hniezdenie ak by nahodou malo byt, ci?
@zuzanka9999 no to hej, to sa tesim z tych novych veciciek. no vsak to a este mi vravi, ze on ma ludi dost, tak na co hlada zamestnancov, ktori mu budu hladat dalsich 😠 mna tiez sem tam pichne, ale tiez nic extra. no to si mala riadnu kopu pradla, esteze ja skoro vobec nezehlim. no mne drahy vcera doniesol kopec pradla, tak som vcera jedenkrat prala, dnes tiez a este mam na dva razy, farebne a tmave. len skoda,ze to nemam kde vesat, mam maly vesiak 😒
osobne si myslim,ze poharik vinka neuskodi, ja by som si dala tiez 🙂 co si idete robit romantiku?
@moni1007 aj ja by som chcela ist do obchodikov v pondelok mi pride vyplata, ale bohuzial nemam vychadzky:( ale neva pojdem inokedy🙂 no presne vela som prala a zehlenie som furt odkladala ale tym ze som dneska bola doma tak som sa do toho pustila, skoro ma slahlo potila som sa akoby som cvicila namiesto zehlenia🙂 no hej tym ze nikam nemozem tak mm povedal ze ide zobrat nejake DVD-ecka a ze si kukneme pri vinku filmy🙂 preto sa pytam bo nechcem urobit pruser. a zasa mm nechcem robit zbytocne nadeje ze sa mozno podarilo a potom nic. niekedy mam z toho pocit ze ho to trapi viac ako mna.
@zuzanka9999 no teraz som citala,ze na zaciatku tehu by sa nemal pit vobec alkohol. ale tak si vezmi,ze kolko bab ani nevie ze su tehu a daju si. neviem nie som lekarka. ale ja si myslim,ze nemoze uskodit 🙂 no ked zehlim, to sa aj ja viem riadne zapotit, zehlievam najma obliecky a zaclony. no to je hroza a des a hlavne,ked si necham viacero obliecok naraz 😀 😀 😀
@moni1007 noooo presne ja som mala dvojo obliecok a dve velke plachty 😅 katastrofa normal som unavena ako po maratoooone🙂 no jo tak si dam iba poharik a drahy nech dopje flasku🙂
@zuzanka9999 no mozno sa aj potesi, ze mu viac zostane. my ideme v sobotu na oslavu a tiez si asi poharik na pripitok dam 🙂
ahojte zienky ako sa mate? ja som dnes 23 dc a mam opat poziivny ovu test a ked vravim pozitivny tak pozitivny,len tak zo srandy som si urobila a pozeram ze to co 😅
@zuzanka9999
@moni1007 aaaaaaaaaaaaaaaa babyyyyyyyyyy neveriiiiiiiiiiim.a hlavne som to az takto necakalaaaaa 😀😀😀 http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr.... Ja idem do tatier 😉😉😉
@mistisa ahojakj. no vidis, super. to vyzera akoby si mala ovu vcera 😀 no ja dnes takto http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02. a stale viac a viac mam toho bieleho vytoku 😝
Ahojte baby, potrebujem poradiť. Dnes som 28 DC, včera som bola u gynekolog. na preventívke, myslíte si, že už mohla niečo vidieť, keby že som tehu? Ďakujem. Som sa jej na to nepýtala.
Akurát že som stále unavená, čo som nezvykla a bolia ma kríže už dlhšie. Prsia vôbec necítim, teraz už aj bolesť v podbrušku prestala a niektorý deň som bola aj strašne nafúknutá.
@moni1007 no pekne moja opat vystup super.ze ? Chachacha 😉😉 no a vcera muzovi dva krat preliali stamprlu 😉😉 no ja som normalne este raz premeriavala co som neverila 😉 dufam ze svagrina dostane ananasovy dzus😉 som si dala kupit.no aj mne.hm a vcera bol taky slabulilinko hnedkavy.hm nechapem 😉 a co porabkas? Podbrusko este boli?
@mistisa no ja som pred chvilkou vstala, cakam kym ubehne pol hodka od tabletky a pojdem sa najest 😀 no co sa tyka toho preliatia, tak to ja uz by som bola minimalne 100krat mamou 😀 jedine,ze by mm mal este nejaku znamu a na nu by to pasovalo 😀 😀 😀 lebo na mne sa to neodrazilo. podbrusko uz ustupuje. len tie krize, ale tie ma budu urcite boliet az konca mrchy. potom budem mat par dni klud a zacnu zas 😠 aj minuly mesiac to tak bolo. takze u mna nic neobvykle 😒
@moni1007 no to je veru tak chachacha.u mna je to zatial tiez v pohode dnes vynimocne nic zatial.len ten vytok ale nie moc silny 😉 ja som tak hodinku hore.napapali sme sa a pojdem navarit 😉😉 a dnes oddych som si rozkazalaebo furt vypratavam skrine a chystam obyvacku na prerabku tak dnes oddychujem 😉😉
@mistisa no ale troska ma to tam dole zacalo svrkat, tak dufam,ze to rychlo prejde 😒 ja idem tiez uvarit nejaku polievocku, asi sosovicovu. mm isiel ku svokrovcom nieco robit, tak som sama 😒 ja mam celkom upratane, tak tiez oddych, len kuchynu a obyvacku povysavam...sa tu akosi zmraka 😠
uz ste si objednali obyvacku? ci ste sa este nerozhodli?

@mistisa jj tomu ver ze budeme ale ja pismenkujem i z prace nakolko mam i internet v mobile🙂