icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mistisa
9. jún 2012

@zuzanka9999 no to ani boh nevie hm.naposledy som mala az na 40 den hm.takze kedy dojde teraz fu netusiiiim 😉 uvidime 😉

drobcek11
9. jún 2012

@mistisa joj to mas celkom fajn ja by som straasne rada bola pn aspon na mesiac 😀 uz ma zacinaju stvat v praci 😠 tak za cca 5 dni budem skusat testovat to by mal den do mrchy ale kedze neviem cim ma prekvapi tento mesiac ci pride nacas alebo bude meskat alebo nepride vobec 😅 uvidime 🙂

moni1007
9. jún 2012

@zuzanka9999 ja si myslim,ze je este skoro n apriznaky. a uz ti prslo to stipanie? inak, teplota moze aj klasat aj stupt a pritom si tehu.
pozrite si tuto stranku http://merenibt.xf.cz/priklady.html @mistisa

mistisa
9. jún 2012

@drobcek11 je to super 😉😉 no dufam a moc ti budem drzat palceky aby vam to vyslo a aby ti testik pekne kolajnice ukazal 😉😉. Nepride nesmie nepustime ju oki?

mistisa
9. jún 2012

@moni1007 no to urcite je skoro na priznaky.ved este vajko ani uhniezdene neni 😉😉 idem kuk tu stranku . @zuzanka9999. Vlastne ano to mas pravdu s tou teplotkou 😉😉 hm 😉😉

drobcek11
9. jún 2012

@mistisa jj nepustime🙂 drzkam palceky este raz vsetkym nam co sa snazime🙂 ozvem sa ked budem mat nejake nove spravy 🙂

zuzanka9999
9. jún 2012

@moni1007 ake spinenie by mi malo prist???idem kuknut tu stranku i ja.
@mistisa así mas nepravidelny cyklus ze?

moni1007
9. jún 2012

@zuzanka9999 ja som sa pytala ci to stipanie ti uz preslo 😀

moni1007
9. jún 2012

@drobcek11 prave som sa docitala, ze ovu test moze dokonca aj pred mrchou stmavnut 😒 ale tebe drzim palce,aby to nebolo mrchou 🙂

zuzanka9999
9. jún 2012

@moni1007 jaaaaaaaaaj xixi ja som precitala spinenie🙂))))) nepreslo este ma to sem tam pichne, ale menej nez pred tym 😖
@mistisa zlaticka myslite ze nam to niektorej vyslo? som strasne nedockava a davam do toho velku nadej, bojim sa dalsieho sklamania.

mistisa
9. jún 2012

@zuzanka9999 joooj mojka uplne.ja bez vyvolavacky ani nedostanem ☹ nebojkaj minimalne vsetkym trom to vyslo.vlastne styrom aj drobcek11 sa pridava 😉😉

moni1007
9. jún 2012

@zuzanka9999 no tak aspon,ze uz je to menej. no moja, musime verit, ako by to bolo,keby to ani jednej nevyslo 🙂 ale najviac sa mi paci co napisala @mistisa , ze minimalne aspon vsetkym trom 😀 😀 😀 ale myslim,ze aj jedna bude uspech, ci?

drobcek11
9. jún 2012

@moni1007 ja som uz toho citala tolko a vsade pisu nieco ine tak clovek nevie coho sa ma drzat.uvidime ale dakujem za podporu a co ty kedy testujes? 🙂

moni1007
9. jún 2012

@drobcek11 niet za co. no vsak to,ze kazda sme ina a u kazdej vsetko aj inak prebieha. ja som ti len chcela dat vediet,ze je tu aj taka moznost, lebo viem ake je robit si nadej a nakoniec z toho nic neni. ale naozaj ti drzim palceky. no my s @zuzanka9999 a s @mistisa testikujeme spolu vo stvrtok 😀

mistisa
9. jún 2012

@moni1007 no uspech to bude ale najvacsi bude ked budeme minimalne vsetky 😉😉 som sa chvalila ze ma nic neboli a chytilo ma podbrusko a krize a spustil sa mi vytok ☹ kolko toho dzusiku mam pit? Chachacha 😉😉

moni1007
9. jún 2012

@mistisa no moja veru aj mna to zas chytilo, ako som teraz zehlila obliecky 😀 😀 😀 a som si kychla, tak to som citila akoby sa mi mrcha spustila 😀 😀 😀 no moja, ja neviem, ja ho pijem aj preto,ze mi chuti. tak namiesto inej vody alebo dzusu...inak sradna je, ze ananas by mal vysusovat, preto sa neodporuca pred ovu. a u mna je to naopak, grep nejak nezabral a ananas zabral,ale opacnym smerom 😀

drobcek11
9. jún 2012

@moni1007 jasne presne viem co myslis ja sa snazim si nerobit nadeje ale ved urcite sama vies ake to je je to pocit ktory ti neda niekedy ani spat 😀 nastastie v poslednej dobe spim ako babo 😎 tak vsetkym trom drzim palceky ja este uvidim zajtra co bude ale testnem asi az okolo utorku by uz daco mohlo ukazat,dnes som 24 dc a mavam tak 29-32 ako kedy

zuzanka9999
9. jún 2012

@moni1007
@mistisa jj vo stvrtok, takze som zvedava ako dopadneme🙂 aj moj mm isiel kupit ten dzusik tak budem popijat s vami 🙂 boze baby ja som zo vcera na dnes spala 13 hodin 🙂))))))))) rano som vstala a moj mm sa ma pyta, ci so si tolko spala uz som si myslel ze ti nieco je, vraj ma chodil kontrolovat ci dycham🙂)))))))

red_kika
9. jún 2012

@mistisa ja som mala vcera ukazkovy plodny hlien, tak hned ako sme dosli domov sme sa seba skocili 😀 😀
len dnes to uz nevyslo, lebo drahy siel prec a pride ked tak az v noci alebo az zajtra hmmm
teplota sice isla hore ale len o 0.1°

moni1007
9. jún 2012

@drobcek11 viem, viem. ved ja som len piaty den a uz rozmyslam, ci to tentokrat vyslo 😀 tak to je dobre, ja uz tyzden spavam straaaasne zle 😠 tak daj potom vediet 🙂

drobcek11
9. jún 2012

@moni1007 jasne dam vediet urcite a aj od teba cakam pozitivnu spravu 😉 idem pomaly lebo za chvilu pride drahy z prace a musime ist na nakup tak prajem krasny zvysok dna 🙂

moni1007
9. jún 2012

@zuzanka9999 no to som aj ja zvedava 🙂 bodaj by nam to vyslo 🙂 no tak fajne si si pospala, ja prave naopak nemozem spavat, najskor mi vadilapoloha, nemohla som sa dobre ulozit, lebo ma tie prsia a podbrusko boleli a posledne dva dni sa mi snivaju same bludy 😠 daj si, daj, ked nemozeme spolu kavackovat, budeme spolu dzusikovat 😀

moni1007
9. jún 2012

@drobcek11 aj tebe pekny den 🙂

zuzanka9999
9. jún 2012

@moni1007 pocuj moj mm mi vola z Tesca ze okrem dzusikov som ti kupil aj tehu testy aby si si mohla urobit cez tyzden. boze tusim ze niekedy ti chlapi to prezivaju viacej nez my🙂))))))

moni1007
9. jún 2012

@zuzanka9999 moja,ked je mm v tescu nech ti radsej kupi ananas, lebo to by sa mal jest najma ten stred ananasu. jasne,ze to prezivaju viac nez my. co ma bolelo to pobrusko, tak chodil,ze to sa uz urcite male tam driape a zahryzava 😀

zuzanka9999
9. jún 2012

@moni1007 aky je zlaty🙂))))) kupil dzusiky bo ananas ze mali skaredy:( tak neva . ved uvidime mne ked teraz to nevyjde tak od 1DC zacinam brat tn Clostilbegyt.

moni1007
9. jún 2012

@zuzanka9999 no ved ananas nie je jedina vec ktora zaruci tehu. staci,ze bola ovu a sexik dobre nacasovany a to sa dozvieme az neskor 🙂

mistisa
9. jún 2012

@moni1007 ja ho tiez dnes tak cuckam 😉 a strasne som nafuknuta teraz asi hodinu fuj hnusne az take pichanie ako krce v bruchu hm zaujmave 😉
@zuzanka9999 no len cuckaj nech pekne vsetky uhniezdujeme 😉 som zvedava veru 😉😉
@red_kika no tak dufam ze bol aj riadne plodny 😉 mne dokina povedala v stredu ze vajko sa uvolnilo a teplotka mi vybehla az dnes na treti den to je tiez zaujmave hm 😉😉 hlavne ze vyskocila a nech tam len pekne ostane 😉😉

moni1007
9. jún 2012

@mistisa no tak to ja zas nie. inak, dnes je vonku riadne skaredo, az ma to taha si pospat 😀

mistisa
9. jún 2012

@moni1007 ved si chod podriemkat je inak hnusno vonku fuj ☹ uz by sa mohlo vycasit veru 😉