icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mistisa
26. jún 2012

@mirka2579 no ved to ☹ hm ty uz si raz bola tehu? no mojej sestre tiez testik nic neukazal urobila dalsi asi za dva dni nic a potom jej ostalo asi za tyzden zle tak urobila a dosla dokine a bola na konci druheho mesiaca 🙂 haluz hm. joj moja to ma ale mrzi hm. neboj urcite sa coskoro zadari drzim palceky 🙂 dakujem moja musia to byt nadherne pocity 🙂 🙂 uz sa nam to snad vsetkym splni 🙂

drobcek11
26. jún 2012

@mistisa joj no tak to dufam ze sa vam uz podari konecne babenko, no ja som mala len 3 dnovu mrchu tak som bola prekvapena ale mozno zo stresu a tak no a snazilkujeme dalej dufam ze tento krat sa nam zadari, takze mi neostava nic ine len cakat a snazit sa 🙂

luszia
26. jún 2012

@mistisa No tak potom mas asi vykivy teplot, ked na 25Dc bolo vidiet tekutinu, no tak treba len pockat , ci pride MS, si riadna zahada TI poviem,,, 🙂 🙂

mistisa
26. jún 2012

@drobcek11 no dufam ze uz to veru vide 😉 joj mojka tak snazilkyjte jej nech tio uz aj vam vide micka prajem vam to moc 😉😉 tak tak a po snazeni opat cakat hm :-/ furt len cakame 😠 😠

mistisa
26. jún 2012

@luszia nooo asi ano hm :-/ uvidime co vybehne zajtra chichi 😉 no ja som bola aj minuly mesiac velka zahada chacha a stsle nie nie a nie tie dve // na teste hm.no uvidime 😉😉

juniorkapss
26. jún 2012

@dominika1516 ďakujem za privítanie....my sa snažíme od decembra... ☹

juniorkapss
26. jún 2012

@moni1007 Ahoj....ďakujem za prianie

juniorkapss
26. jún 2012

@mistisa ahoj...dakujem...my snazilkujeme od decembra

katka2602
26. jún 2012

Ahojte snažilky 🙂 my sa snažíme už takmer rok...tak dúfam, že tentokrát sa už zadarilo 🙂

mon777
27. jún 2012

@luszia tehu testíteč má ešte čas 🙂 teraz sledujem len ovu zatiaľ 🙂

mattuliatko30
27. jún 2012

@luszia no mne lutenyl zatiaľ nerobil nič...super ho znášam.. http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e
zatiaľ som rada,mrchu odďalujem 😉 tak dúfam,že až tak piatok by mohla prísť..dnes som 4deň po liekoch, kedže by mala ževraj až do 10tich dní...prísť

mattuliatko30
27. jún 2012

@luszia hej hej..chcela by som také chlapčiatko 😉

mattuliatko30
27. jún 2012

@mistisa ahoj moja..ako?..tie ovu testíky sú záhadou 🙂 už máš pocit na mrchu?...ja len niekedy...ale teplota hore..tak asi to ešte posuniem... 🙂 tak ale som rada..budem to mať asi u maminy..ale aspoň nie v práci
http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e

mistisa
27. jún 2012

@mattuliatko30 ajojko 😉 no mojka ako ta tvoja teplotka nema chybu nemyslim ze by bola stale tak hore ved kedy si douzivala tie lieky v sobotu nie? Noooo nebudem predbiehat ale paci sa mi tvof grafik moja 😉😉 ja som asi takto hm http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... bolesti zatial nikde 😉😉

monusik73
27. jún 2012

ahojte snazilky chcem sa vas spytat kto ma z vás skusenost s kyselinou listovou a alchemilkovym cajom? citala som ze mnohe zeny to brali par mesiacov a otehotneli potom .... neviet niektora z vas ci sa to da kupit v lekarni aj bez predpisu ? ak sa to da kupit v lekarni ked nie lekarni tak potom cez net dakujem dopredu za rady🙂 🙂 🙂

mattuliatko30
27. jún 2012

@mistisa no tak tento cyklus sa s tebou riadne hrá 😉 veď čo budeš mrchovať raz za 60dní???vidíš...a ja chúďa som šťastná,že už mám 30dňový cyklus dnes 😀 😀 a to ešte tak jeden dva dni isto predlžim....graf je pekný..ale isto kôli liekom..akurát mi jedna kočka písala...takže môže byť,že by sa pomaly strácal ten progesteron...takže mám čas...ešte kým vymizne 😉

petulka90
27. jún 2012

@monusik73 ahoj, síce nepatrím medzi snažilky, ale mojou skúsenosťou možno poradím 🙂 alchemilkový čaj som pila vždy prvú polovicu cyklu asi tri mesiace, potom som prestala..tiež som mala vitamíny Femibion800, ktoré obsahujú kyselinu listovú...Oboje som užívala asi tie tri/štyri mesiace (do januára) a otehotnela som v marci 🙂 oboje sa dá kúpiť v lekárni bez predpisu 🙂 držím palce, nech sa čo najskôr zaradíš medzi tehuľky 🙂

monusik73
27. jún 2012

@petulka90 ahoj dakujem za odpoved a ty si sa neporadila s doktorom sama si ich skusila? takze beru sa priblizne 3 mesiace? 🙂

mistisa
27. jún 2012

@monusik73 ahojkaj ja tiez pijem alchemilku tu v pohodicke kupis vsedae kde mahu bylinkive caje aj v cajovni alebo lekarni 😉 kyselinu listovu som sice dostala k liekom ale v pohodicke ju kupis 😉 ja som ju dostala v pohode a dokonca aj krem na strie chichichi 😀😀

monusik73
27. jún 2012

@mistisa ahoj aj citis zatial nejake vysledky z toho a ako dlho ju beries? 🙂

petulka90
27. jún 2012

@monusik73 ten femibion mi odporučil on, a alechmilku som niekde vyčítala...nemá sa brať tri mesiace, to len ja som ju brala iba tolko...kludne môžeš stále...nám sa to podarilo paradoxne až ked som nebrala ani jedno ani druhé 🙂

mattuliatko30
27. jún 2012

@mistisa kdeže sú všetky baby v tejto téme???..čo už dovolenkujú? 😀 😀 nik tu neni celý deň...
robila som aj tehu teraz negat.,takže je to liekmi..a už len čakať, kedy dorazí mrchaňa...mohla by až po víkende 😀 má byť pekne...tak by som sa okúpala

monusik73
27. jún 2012

@petulka90 takze tu kyselinu listovu ti odporucil doktor a alchemilku si tiez brala aha chapem az ked si prestala brat tak si otehotnela tak gratulujem k babatku to je dobre ze ti to vyslo tesim sa stebou prajem vela stastia a pekne tehulkovanie🙂 🙂 🙂

mistisa
27. jún 2012

@monusik73 ahoj no zatial ani nie asi 😉 beriem to kyselinu asi tyzden mozno viac a pri alchemilke ked ju pijem mam mensie bolesti pri mrche ale musim ju hlavne cez mrchu pit 😉

mistisa
27. jún 2012

@mattuliatko30 no ja ti neviem moja asi to tak vyzera 😉 my sme behali po obchodoch a mm bol u lekarky je mu stale divno a tak.hm no micik ze by tak dlho ucinkovali este ? No asi ano ked test je negativny i ked mojej sestre tedt ukazal dve // az v 7tt takze tak 😉😉 a co si v robotke?

petulka90
27. jún 2012

@monusik73 Ďakujem pekne....a ja dúfam, že sa čoskoro ku mne pridáš 😉

monusik73
27. jún 2012

@petulka90 uvidime snad ano vsetko chce cas a volny pribeh snad sa podari 🙂 🙂

mattuliatko30
27. jún 2012

@mistisa hej som v práci....skúsim ešte zajtra ráno...ale dávam tomu tak 1% 🙂 nevadí..tak nabudúce

rohana11
27. jún 2012

ahojte baby.ja tiez patrim medzi snazilky a na MK neprispievam ale citam rozne prispevky a chcela by som sa spytat co si myslite o tomto.tri mesiace som brala lutenyl na upravu cyklu kedze ako sme sa za cali snazit o babo v januari z mojich 30-35 dnovych cyklov sa stali 46.tiez mi povedal lutenyl je dobry aj na otehotnenie ze uvidime po troch mesiacoch.takze kazdy mesiac som mala priznaky sledovala som sa poznate to no ale vzdy mrcha dosla.posledny mesiac som uz zacala spinit 26 den mala som z neho migreny no cele zle.pred dvoma tyzdnami som isla znova mesiac po dobrati liekov. to bol 25den pozrel sa na mna a povedal sliznica je vysoko na menstruaciu to nevyzera pichneme vyvolavacku dostanete menstruaciu do tyzdna max dvoch.po troch dnoch som dostala slabe spinenie trvalo asi den a pol a odvtedy nic.uz su to dva tyzdne podbrusko ma boli picha ma na oboch stranach citim sa zvlastne toci sa mi hlava boli ma prsia mam naliate.robila som si test zase iba duch.tak kto sa ma v tomto vyznat.bolo mi povedane ze po vyvolavacke je krvacanie silne par dni.len mne nezabralo.tak nechapem co sa deje.co si o tom baby myslite?zijem v uk takze ti doktori su tu aki su na pohotovost to nie je nechcem mrhat ich casom tak neviem ci len cakat alebo co.dakujem vam a snazilkam drzim palce a tehulkam gratulujem x

luszia
27. jún 2012

@rohana11 Ahoj neviem , ci Ti poradím ale ja som tiez brala lutenyl a mala som z neho migreny,tak som ho vysadila a doktor mi predpisal duphaston ten som dobre znasala, brala som ho od 11DC -25 DC ale zase mi blokoval ovulaciu ☹ a naposledy ked mi meskala MS isla som doktorovi, a pichol mi vyvolavacku a MS som dostala az na 14den, tiez som mala pichanie a velmi naliate prsia, a tehu testy negativne ☹ ☹ ale ked Ty mas ducha tak mozno sa zadarilo 🙂 a nemerias si teplotu , podla nej by si vedela ci sa blizi MS ,alebo sa zadarilo,,, drzím palce 🙂