icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

fifitko25
9. júl 2012

@iwi9 ahoj, už sa hýbe 😀 kopancami by som to nenazvala, skôr štuchancami a to ráno keď sa zobudím a večer, keď idem spať, niekedy aj cez deň, keď leňoším 😉 vlní za z boku na bok a občas ma štuchne, je to milučké 😉 kontrolu mám zajtra o 19tej večer až, lebo sú také hnusné teplá 😅 😅 a potom 3D 18.7. 😉 a ty si to ako užívaš? 😎

iwi9
9. júl 2012

@fifitko25 jeeej no super, takze si uzivas jeho pritomnost este intenzivnejsie... aj jaaaa uz chcem... velmi som netrpezliva.. v stredu idem dokimu, a asi o 3 tyzdne do nemocnice na odbery a sono... ved ja sa dovtedy zblaznim 😀 😀 😀. ale tak vydrzim, citala som, ze sa ani velmi neodporuca ultrazvuk do 10 tt ak nie je dovod ( dlhe snazenie, predosle potraty atd..). tak si to stale opakujem a postivo cakam... len som hrozne naladova a strasne ma pali zaha.. vzdy ma palila, ale toto je katastrofa ☹. nechcem mat na to tabletky, ale asi budem musiet, nic nemozem zjest.ozaj odkedy sa mi oplati ten odposluch na srdiecko kupit?

moni1007
9. júl 2012

@fifitko25 no veru bol by to pekny darcek, keby to vyslo...no uvidim ci odolam, aj ked ja si plne uvedomujem,ze ak by som aj nahodou bola tehu, tak tam nic nemusi ukazat... ako to rychlo bezi, este len pred chvilkou, si oznamila ze si tehu, v tom case som tu prisla sa mi zda na MK a uz si v polke tehu.. dufam,ze bude vsetko v poriadku na tych vysetreniach 🙂

fifitko25
9. júl 2012

@iwi9 na pálenie záhy skús pohár mlieka alebo jabĺčko, vraj to pomáha 😉 tak sono sa ti ani neoplatí zo začiatku robiť, lebo nič nevidieť, malo by sa okolo 6tt, aby sa vylúčilo mimomaternicové a potvrdilo srdiečko 😉
odposluch sa ti oplatí od 12tt 😉

moni1007
9. júl 2012

@iwi9 ja si uvedomujem, ze je pravdepodobne zbytocne testovat,ani som to povodne nemala v plane, ale ked si predstavim sebe a muza ako sme na veceri a len tak mu poviem ze mam prenho este jeden darcek, tak je to taka pekna predstava (samozrejme len keby to vyslo) 😒 uvidim ako sa rano zobudim 😒

mistisa
9. júl 2012

@moni1007 no mojka to by bolo super 🙂 len @fifitko25 ma asi pravdu nie? dokedy bude mm doma? neviem aby si neostala sklamana hned hm? mozno fakt bude lepsie asi na ten 11-12 den hm? 🙂 no neviem uvidim veru aky vide ked bude hned pozitivny je to jasne ze je to ovplivnene 🙂

lilli251
9. júl 2012

ahojkajte dievcence....tak som tu nova...vidim ze tu uz nepisu iba tie, ktore sa snazia, takze vsetkym, ktorym sa to podarilo gratulujem...🙂 my sa snazime iba mesiac a pol a akosi nic....asi som narocna, ze sa nedari :D ale snad to vyjde....myslela som si veru, ze som, lebo som dva tyzdne mala vela priznakov, ale vsugeracia ma asi velku sillu..🙂 takze mrska bola 30teho, cyklus az 34 dni, tak sa budem tesit na ovulku a sup ho na to 🙂...aj ked aj pred tym sme skusali presne na ovulku...:(

mistisa
9. júl 2012

@iwi9 joooj veru micik bliiiziii 🙂 a ty ako sa mi mas? 🙂 ja uz len dve injekcie 🙂 🙂 ale bollia ako fras ti poviem ☹ pol hodinu aj hodinu nemozem ani chodit a je mi z nivch na vracanie .-(

moni1007
9. júl 2012

@mistisa jasne, ze ma asi pravdu, ja si to plne uvedomujem, ak nebudem testovat zajtra, tak nebudem uz vobec, jedine ze by mrcha neprisla...no sklamana neviem ci budem,kedze ja to beriem tak,ze tento mesiac sme riadne nevyuzili.. neviem kedy pojde zas do roboty,asi ked im zavolaju,lebo teraz na nieco musia pockat. ale neviem ci tu bude trvat par dni alebo tyzden. neviem 🙂

iwi9
9. júl 2012

@fifitko25 jeeej super to uz od 12 tt? tak to si ma potesila 😀 joj a ja som uz skusala vsetko. kyselina ma trapi uz 5 rokov, mame to aj v rodine. brala som tabletky a bolo dobre, ale nechcem byt cely zivot na tabletkach. jedine co pomaha su velmi silne mentolove zuvacky-jedine airways modre... ale zujem tak 3-4 baliky denne...
@moni1007 tak ano, taka predstava je uzasnaaaa a uplne ti verim, ze ta to k tomu taha... ved uvidis
@mistisa och to ma mrzi, tak ale urcite to zvladnes pre mimco, vsak 😉

mistisa
9. júl 2012

@iwi9 jasne 🙂 co by sme pre babenko neurobili? vsetko co je v nasich silach urobime 🙂 🙂 a ty sa mi ako citis?

iwi9
9. júl 2012

@mistisa citim sa ok, vynimocne dnes ani kyselinu nemam ( zatial). zatial si to este poriadne neuvedomujem, neviem sa dockat dokimu 🙂 a prsia ma hrozne bolia, uz sa aj trosku naliali. takze tak... som asi na zaciatku 6 tt, este uvidime co povie doktor...

mattuliatko30
9. júl 2012

@moni1007
@mistisa
no vyzerá to ,že by ovu zase bola skoro 😠 😠 ale možno aj ten zápal to ukázal ...tak neviem.uvidím....aj tak nasadzujem 16dc tie tbl..musím kvôli dovolenke, nebudem riskovať..ak ovu bude skoro..aby som tam mala ms...tak uvidím ako ďalšie teplotky

mistisa
9. júl 2012

@iwi9 no aspon ze to neni az take hrozne 🙂 no super.ja som robila ovu testik akurat a mam slabu ciarku 🙂 tak uvidime v stredu.este skusim asi poobede len som bola teraz nedockava chacha 😀

mistisa
9. júl 2012

@mattuliatko30 no pekne moja hm. zaujmave veru.mas to nejake poposuvane nie? hm? a co porabkas? ja sa chystam ist urobit bublaninku taku pravu s treneho cesta mnamik 🙂 🙂 robila somovu testik a je slaba ciarka 😀

zuzanka9999
9. júl 2012

@moni1007
@mistisa cauteeee kocky tak dnes som 8 Dpo a teplotka je stale hore a asi to nevyslo bo vraj ak by doslo k uhniezdeniu tak by teplota razne klesla a potom stupla a mne sa drzi stale hore:(((( a vy ako?

moni1007
9. júl 2012

@zuzanka9999 ahojkaj. ja som tiez 8DPO a grafik takto http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02 no ale uhniezdovat sa moze az do 10 DPO, a neviem ci sa to musi vzdy teplotou prejavit.

zuzanka9999
9. júl 2012

@moni1007 no ved to neviem ani ja ci sa to vzdy musi prejavit na teplote, ja to graf ukazem az v poatok bo cez monil to neviem skopirovat bo my sme v tatrach na dovolenke. Ale nemyslim si ze to vyslo zasa nie urcite bo sa nijako inak necitim.

moni1007
9. júl 2012

@zuzanka9999 no tak vam je fajne. dovolenkujete si. dufam,ze si to tam uzivate... no ja praveze mam zmeny, necitim nic ako obvykle...vzdy po ovulke ma boleli kazdy vecer krize az do konca mrchy, smadilo ma a strasne mi byvalo teplo, a teraz som uplne v pohode 🙂 tak som aj rada, ze som fit 😀

mistisa
9. júl 2012

@zuzanka9999 ajoooj moja 🙂 no ja som 9DC beriem injekcie a v stredu idem na folikulometriu om zvedava veru.robila som si ovu test a je tam slaba ciarka tak uvidime ci zosilnie 🙂 mne to ide tak ze ked podrzim dlhsie na tej adrese tak mi da moznost kopirovat URL adresu a potom podrzim dlhsie tam kde to chcem ze napriklad prejdem na MK a tam 🙂 no ale ved uvidis 🙂 to ze neklesla nic neznamena moja bud este klesne alebo su aj take pripady kedy neklesla tak nestracaj hlavu .-) a ako dovolenkujete? 🙂

zuzanka9999
9. júl 2012

@moni1007 jj graf mas pekny a kedy by ti mala dojst mrcha? Bud rada ze ti je dobre aspon ta nic neboli;)))) no je tu krasne prave sedime na kavicke na terase na chate;) ten vzduch je uzasnyyy;)

moni1007
9. júl 2012

@zuzanka9999 moja, grafik som si nasla, vsak si trochu klesla. podla mna aj to moze byt uhniezdovanie, niekedy to moze trvat aj dva dni a potom pride vyskok, vsak uvidis dalsie teploty, ale inak mas pekny grafik 🙂

moni1007
9. júl 2012

@zuzanka9999 mne by mala prist 15steho, to je asi najskorsi termin.. chcela som zajtra testnut a ked by to vyslo tak mm pri veceri povedat, ze to vyslo, ma zajtra narodky. ale kocky ma tu odhovarali, tak to asi necham tak a testovat nebudem... ty sa chystas? a tebe kedy ma prist mrcha?

mistisa
9. júl 2012

@moni1007 no mojka aj som zabudla ze som ti neodpisala :-/ robim bublaninku a az teraz hm :-/ no micik ale tak myslim ze kedby tam nieco bolo aspon ducha ukaze hm? kdesy? pod na FB hm? ci? kolko mas testikov? ja osm robila ovu 😀

moni1007
9. júl 2012

@mistisa uz som na fb 😀

zuzanka9999
9. júl 2012

@moni1007 jaaaJ to si vies najst moj grafik? To je super bo nevedela som ho sem dat cez mobil. No klesla ale iba o 0,1 stupna:( no ja tiez cakam mrchu okolo 15-17 teho ten clostil mi posunul i ovulku skor. Ja testovat tentokrAt nebudem bo mi to iba uvlizuje ked tam nic neni. Ako chces mojka ak chces testnut testni je to len a len na tebe. Alebo pockaj a ak by si bola tehu zak by dostal mm dar ek o par dni neskor;)

zuzanka9999
9. júl 2012

@mistisa tak daj potom vediet ako ti dopadla oki? Je tu super chladnejsie nez foma ale super krasne 🙂

moni1007
9. júl 2012

@zuzanka9999 no nasla som tak, ze som presla niekolko stran dozadu 😀 😀 😀 no vsak uvidim ako sa rano zobudim, ci miniem posledny test a uz testovat nebudem, kym mrcha nebude meskat, alebo si ho necham 🙂

mistisa
9. júl 2012

@zuzanka9999 jasne dam 🙂 a dokedy ste? to ti verim my sme boli 5 dni v podbanskom a teda ti poviem ze aj dva tyzdne by som tam bola.nadhera super 🙂 mali sme wellnes nakompletku masaze bazen tobogan, relaxacne vselijake hovadinky cokoladovy kupel som mala a s mm sme mali romanticku pol hodinku vo vyrivke pri sampanskom s jahodami 😀 😀 z izby vyhlad na krivan n o super nadhera hned by som isla opat.vecer sme mali didzinu v hoteli sutaze s animatormi no najkrajsich 5 dni mojich 🙂

mattuliatko30
9. júl 2012

@mistisa pracujem..mam toho veľa..mala som v piatok dovolenku 😉 no uvidím kedy bude ovu....skúsim dnes asi aj testík už