icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

drobcek11
16. júl 2012

@fifitko25
@mistisa
@moni1007 zienky viem ze to je nekvalitnee ale ja mam walkman sony ericson kde sa mi bohuzial neda zaostrit , rozhodla som sa najblizsie testovat v piatok asi to uz by malo daco na sto percent ukazat s tym ze to odfoti aj moj mobil 😀 ale dnes sa citim velmi zle mam horucku boli ma cele telo a najviac ma bolia akoby uzliny pod pazuchami alebo ako to mam nazvat 😀 ale pravdupovediac ma ten dnesny test prekvapil 🙂

moni1007
16. júl 2012

@drobcek11 moja, drzim palce, aby ciarky silneli a aby si sa dala do poriadku 🙂 a tesim sa na piatkovy testik 🙂

drobcek11
16. júl 2012

@moni1007 ja by som si naozaj velmi priala aby vysiel pozitivny mam aj digi talny tehu test ale ten si nechavam naposledy ako definitivne potvrdenie, a uz som minula vsetky testy takze si dnes objednam dakych 5 aspon a uvidime ci bude silniet alebo nie, kiez by chcela, a ty ako mrcha dorazila ci nie?

fifitko25
16. júl 2012

@drobcek11 horúčku? myslíš teplotu?? ak si tehotná, to nie je moc dobré ☹

moni1007
16. júl 2012

@drobcek11 verim ,ze budu silniet,len sa riadne preliec... no veru, dorazila. dnes som 2 DC 😔

drobcek11
16. júl 2012

@fifitko25 neviem no merala som si teraz mam vlastne len zvysenu teplotu 37,6.a dnes ma v praci strasne oblieval pot raz mi bola zima raz teplo nechapem co to mam nic ine mi neni len mam zvysenu teplotu nekaslem nic,citala som v jednej teme jedna zienka pisala ze casto krat sa stava ze zeny maju po uhniezdeni par dni zvysenu aj telesnu teplotu tak ja neviem trosku sa bojim toho a nemozem si dat teraz ani tabletku lebo co ak tam je drobec

drobcek11
16. júl 2012

@moni1007 tak dufam ze tento krat to poriadne vyuzijete 🙂 aj pocas ovu 🙂drzim palceky a dakujem za podporu uvidime co sa z toho vykluje 🙂

moni1007
16. júl 2012

@drobcek11 no dufam aj ja. dnes som si kupila prirastok do zbierky, med pre mna a med pre muza. len aby bol mm doma 🙂

drobcek11
16. júl 2012

@moni1007 hmm tak si idete zamaskrtit 🙂nebojkaj postupne sa nam to vsetkum podari ani sa nenazdame 😀

fifitko25
16. júl 2012

@drobcek11 ešte si môžeš dať tabletku, v tomto štádiu to neublíži... môže to byť z uhniezdovania, zvýšená teplota nie je taká hrozná, bála som sa, že máš horúčku, keď si tak napísala 😕 ale pre istotu veľa céčka, čaj s medom a vyležať... inak paralen sa môže aj v tehotenstve 😉

drobcek11
16. júl 2012

@fifitko25 zijem v uk a tu som zatial paralen nevidela ale myslim ze mam nejaky este v zasobe tak ak to bude nevyhnutne 🙂 nie nastastie horucku nemam len dufam ze mi nestupne kedze ju mma zvysenu len od dnes a stale mi je horsie a horsie idem si uvarit cajiiik a do postielky 🙂

mistisa
16. júl 2012

@drobcek11 urcite uz bude moja 😉😉 moc drzim palceky a daj sa do poriadku 😉😉
@moni1007 ajoooj micik ako moja? Mrcha sa pustila?
@fifitko25 ahoj mojka 😉 ako sa mi mas? A co nove? Ja som hotova len spat dnes 😉 a mam pichanie na lavej strane stale a tam som mala vacsie foliky ako na pravej 😉 tak uvidime ;) dnesny testik sa mi zda zas silnejsi.dam foto tak za hodku ked budem cez comp 😉😉

fifitko25
16. júl 2012

@mistisa ahoj zlatik, oddychujeme a ležíme, akosi viac ma popichávalo v brušku cez víkend, som znervóznela kvôli krčku 😔 v stredu máme sono, tak snáď je všetko ok, drobček sa hmýri, tak aspoň niečo 😅 akurát tu bola búrka 😀
to je dobré znamenie, keď pichá vo vaječníku, možno tam dozrieva nejaké pekné vajko 😵 😵 takže treba využiť, že nie je také teplo a troška sa potiť s manželom pod perinkou 😵 😝

moni1007
16. júl 2012

@mistisa ahoj moja. mrcha sa veru spustila. mala som vcera strasne bolesti az mi bolo do placu,aj ked neviem ci z neuspechu alebo z bolesti, nakoniec som to nezvladla a poplakala si. dnes som bola na krv na stitku, mam si zavolat az o mesiac, ked pride dr z dovolenky. bola som v bylinkarni, kupila medik pre mna a aj pre mm, kukni foto v grafoch. a pisala som jednej pani,nech mi poradi este nejaku bylinkovu kuru. a vcera som pisala urologovi, nech daju muzovi termin. a ty ako? 🙂

red_kika
16. júl 2012

@su_san sem tam ma napne, ale inak som v pohode. samozrejme pobolieva brusko, sak maternica sa roztahuje, ale da sa to vydrzat. v momente som doma na pn, lebo som prechladla, tak sa dopujem calciom

lyfuska
16. júl 2012

TAKZE dnesna navsteva doktora:
ma to asi 3mm a mam ist o tyzden na prehliadku ze co a ako...ale z ak by isla zo mna co i len kvapka cistej krvy tak mam okamzite prist, a na spinenie mi len povedal ze mam uzivat magnezium ze je to este strasne skore stadium

mistisa
16. júl 2012

@fifitko25 no dufam ze je vsetko okik 🙂 🙂 jej tak super sa tesis co? 🙂 🙂 veru mm nedam pokoj 🙂 tak mate pohodicku co? 🙂 🙂 ja som si normalne vcera supla na nerv 🙂 🙂 nevadi 🙂
@moni1007 neboj micka dobre bude.ja som z toho bola tiez hotova stale aj som ale uz sa dostavam z toho 🙂 🙂 skusim ten femigard a uvidime 🙂 🙂 ked nic tak v januari pojdem do car s tym ze chcem IVF 🙂 🙂 ale teraz pauza do konca roka urcite 🙂 🙂 no a tu su testiky kocky myslite ze troska zosilnel?

moni1007
16. júl 2012

@mistisa no uz mi odpisala ta pani, odporucila nam po jednej kure a k tomu, mne este matersku kasicku a muzovi taky koncentra. rozmyslam,ze teraz este kupim tu kasicku a ten roztok. no a tie kury skusim az buduci mesiac. lebo je to dost vela penazi 😒

mistisa
16. júl 2012

@moni1007 no ved uvidis 🙂 🙂 a mozo to bude aj lepsie aby toho nebolo zas naraz vela nie? no moja asi budeme musiet riesit vsetko tymi bylinkami fakt 🙂 🙂

fifitko25
16. júl 2012

@lyfuska takže tam čosi je? krv ti nebrali na potvrdenie tehu?

moni1007
16. júl 2012

@mistisa no ono by tie kury mali byt zaklad a caje a medya tie ostatne veci su len doplnky. cize byt by sa to nemalo. lenze ja mam aj tak este ten femigard, tak to je pre mna zaklad, plus zenksy caj, med a pripadne ta materska kasicka. a ked sa teraz femigard minie, skusim tu kuru ako zaklad.... a mm zatial staci to co ma. budem rada,kym aspon to bude poctivo uzivat 🙂

mistisa
16. júl 2012

@moni1007 no ved ano chichi 🙂 chlapi 🙂 no ved uvidime, a uz ti dufam neni tak zle hm ?

moni1007
16. júl 2012

@mistisa dnes uz mi je lepsie, sice ma este bolelo podbrusko,ale uz podstatne menej 🙂

mistisa
16. júl 2012

@moni1007 no tak super 🙂 mna zas popichuje na lavej strane 🙂 tak uvidime 🙂 🙂 🙂 a co porabkas?

moni1007
16. júl 2012

@mistisa no asi sa tam nieco deje... nic take idem robit slanu roladu z listkoveho cesta. uz som jednu spravila mm do robopty,ale sme ju zjedli, tak mu idem urobit druhu 😀 😀 😀 a ty?

mistisa
16. júl 2012

@moni1007 no pekne 🙂 mm je este doma? ja ani nic chystam sa do sprsky a asi spat bo som taka dolamana ze az 😀 😀 nejaka som pokrivena cela 🙂

moni1007
16. júl 2012

@mistisa dnes je este doma. idu zajtra rano 😒 no aj ja som unavena. som vstavaa 4,30... som neni zvyknuta 😝

mistisa
16. júl 2012

@moni1007 jaaaj no pekne tak si ho mala dlho doma teraz co? a coze tak skoro prosimta?

moni1007
16. júl 2012

@mistisa nepasovali my spoje do nemocky a nevedela som do kedy beru krv... 😝 no veru, bol teraz dlhsie doma,ale rychlo to ubehlo ☹

mistisa
16. júl 2012

@moni1007 jaj no pekne tak dnes o osmej spis co? 🙂 no to ti verim leti to ako voda :-/ ach jo hm. ja by som normalne aj teraz zaspala :-/ musim este mm urobit nieco na veceru a ja sa sprsknut a mozem do duchen takze ako sa poznam teraz tu vyzyvujem a tak za hodku ked sa konecne dostanem do postielky tak budem cumet do stropu :-/