icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

fifitko25
12. aug 2012

@lagunasa pockaj Ešte zo dva dni s testovanim... Ja som robila prvý test az na 14DPO 🙂 teplotu máš peknú 😉 a nie u všetkých žien tak rýchlo stúpa HCG... Ešte su tam šance 😉

lagunasa
12. aug 2012

@fifitko25 ved jasne. ja si z toho nic nerobim. aj tak viac tehu testou teraz nemam a musim si ich kupit. takze skor ako za dva dni aj tak testovat nebudem.

mata_ba
12. aug 2012

@moni1007 zle mi bolo v okoli ocak.mrchy..no grcat som.zacala az neskor..

moni1007
12. aug 2012

no lebo mne je cez den dost zle, chvilami ma az napina, ale negrckam. ale uz to je asi jedno, kedze to vyzera tak,ze sa mi spusta mrcha 😔

moni1007
12. aug 2012

@mata_ba ta sprava vyssie bola pre teba 😀

mata_ba
12. aug 2012

@moni1007 co spinis?ci len bolesti?tie su bezne..

moni1007
12. aug 2012

@mata_ba skusala som rano krcok a bola tam krv. ale inak, na intimke nic. neviem, zda sa mi to vysoka teplota na spustenie mrchy, kedze ju dostavam pri teplote 36,3 a 36,4 a den predtym klesam ☹ ☹ a vcera som mala krcok cisty 😒

mata_ba
12. aug 2012

@moni1007 moja..kym sa nespusti uplne,je to ok..a mas ho dole ci hore?moja sestra mala slabunku mrchu este 3mesiace..

moni1007
12. aug 2012

@mata_ba no to ja uz sa v tom nevyznam, neviem moc aky je rozdiel ked je hore a dole. a to som skusila vatovou tycinkou. inak, mam pocit ze kazdy jeden cyklus si nan cely cyklus v pohode dociahnem a preto to nejak neriesim. a ako by mal byt pred mrchou? no ved uz mi nic ine neostava len cakat 😔

a vy ste sa mali ako? zabavili ste sa? kedy idete domov? 🙂

mata_ba
12. aug 2012

@moni1007 no to ja s tym krckom nikdy neviem..a svadba bola super..akurat,ze som to prehnala s hruskou 😅 a tak sme sa nakoniec brutal pohadali..ale uz je dobre..uz sme aj keksik dali 🙂

moni1007
12. aug 2012

@mata_ba hlavne ze ste sa aj udobrili... mozno to bolo naschval, aby ste mohli dat udobrovaci sexik, co? 😀 😀 hlavne, ze ste sa dobre zabavili. my dnes ideme pozriet synovceka 🙂 sa tesim na drobca 😀

moni1007
12. aug 2012

@mata_ba takze novy stav, mrcha spustena 😔

mattuliatko30
12. aug 2012

@mistisa ahoj moja..tak ako?testla si znovu?,? ja takto http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e

@mata_ba http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e micka ovu predsa bola ☹ skoro ako vždy

anuska3107
12. aug 2012

no baby ja ani neviem kedy mam ovulku. aj alchemilku pijem stale a uvidim co to spravy.

penelope111
12. aug 2012

@lagunasa Ešte je možno skoro na test 😒 Niektorým ukáže aj dva týždne po meškaní ms. Ja som na tom rovnako test nič, ale už 4 dni ma bolí v podbrušku a mám biely výtok nie veľa ale mám tak tiež neviem čo si mám o tom myslieť. Musíme ešte počkať na test a veriť že tam tá druhá čiarka bude 🙂

mistisa
12. aug 2012

@mattuliatko30 ajojcek moja.testovala som v piatok poobede a je tam slabulinka tenka ciarocka ale asi nic :-/ hm uvidime.neviem ci mam urobit dalsi dnes este alebo az zajtra rano.uvidim este. Ty zacinas opat ciaru na 37 ? Bodaj by si uz mala stale 37 😉

lagunasa
12. aug 2012

@penelope111
@mistisa
@mata_ba
@fifitko25
tak aby som si nenamyslala tak takyto sok tu mame http://www.fertilityfriend.com/home/3cdcfc mohlo ma to napadnut ked ma tak dve hodinky predtym pobolievalo podbrusko .... ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ len tu vysoku teplotu nechapem ...... a stve ma zase taka kratka LF!!!!!

penelope111
12. aug 2012

@lagunasa A to čo sa stalo. To mi je ľúto ☹

lagunasa
12. aug 2012

@penelope111 aj mne veru. len teraz neviem z coho som viac smutna, ci z toho ze prisla mrcha, alebo z toho ze prisla zase tak skoro, alebo z toho ze ma tie teploty tak tahali za nos a prisla pri tak vysokej teplote .......

mattuliatko30
12. aug 2012

@mistisa moja....silno ti držím palčeky..veď skús testnúť...ak máš testíky...je už od piatka druhý deň..tak už by isto silnela..musí....lebo HCG rastie každým dňom...skús moja....držtím palčeky....chystáš sa aj ku doktorke?..či ako? no ja som už na 37ke..moja obľúbená 😀 dúfam,že tam zotrvám čo najviac...čakám cica na testííík...odfoť aj ten piatkový, hm?

mattuliatko30
12. aug 2012

@lagunasa uff moja..a to čo?????špiníš..či riadna mrcha?...to by som nepovedala..fakt ☹

penelope111
12. aug 2012

@lagunasa Však to že to vyzeralo podľa teploty tak nádejne a takto sa ti to pos... ☹ Ja som si povedala, že ak tento mesiac nič sa na to vykašlem a nebudem na to myslieť už ma to fakt nebaví 😒 Asi na miesto kočára kúpime s mm motorku 🙂

mistisa
12. aug 2012

@lagunasa joooj micik to ma moc moc mrzi.neboj podari sa.rozluc sa s nou poriadno oki?
@mattuliatko30 dam dam micka len som este v suci tak ked pridem domov. Skusim teda aj dnes este 😉 a uvidime co z toho bude😉 no to ano tvoja oblubena 😉 chacha exotka 😉

mattuliatko30
12. aug 2012

@mistisa juj..teším sa...isto daj foto...a urob aj dnes...ak bol dúšik minule..dnes musia byť oveľa silnejšie čiaročky...aj poobede....teším sa....som zvedavá kedy mi zaznačí ovu...nejako sa jej nechce...asi si ju budem muiseť sama..ale vravia,že bola tak 8-9DC čo ty povieš?

mistisa
12. aug 2012

@mattuliatko30 dam urcite 😉 no uvidime.mam divvny pocit ze nic tak neviem.no vyzera to ozaj na 8-9 DC 😉 no a dufam ze ste to poriadno keksikovali 😉

petrusska
12. aug 2012

ahojte, baby robila som si testík a sú tam // 😵 ale som z toho mimo a nechápem ako to je možné ... napadá mi chybný test

mattuliatko30
12. aug 2012

@petrusska teda supeeer....grafulujem...hod foto testíku nech sa pozrieme..koľko ti mešká?? 🙂

mattuliatko30
12. aug 2012

@mistisa a ja mám pocit.že ti to vyšlo..moja..uvidíš.....

petrusska
12. aug 2012

@mattuliatko30 ďakujem 🙂 len to je ten problém, že mne mešká od vysadenia HA a to je od februára...preto tomu moc nechápem. Bez mrchy otehotnieť... skôr zázrak

mattuliatko30
12. aug 2012

@petrusska a aj si robila merania?...akú máš teplotku ráno BT?...nevidím čo si pridala...nejde mi to zväčšiť