icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

momamo
8. dec 2011

@azzura nhooo az natoo ze on neni moj manzelik🙂 My sa nechcem brat🙂

momamo
8. dec 2011

@lucecita mojka uz to len nejako vydrzat a bude dobre .. Kolko sa ti to bude as hojit..??

palculienka2011
8. dec 2011

@lucecita a nechces sa hodit pre istotu aj zajtra na pn? lebo to ozaj neni sranda s takym bolavym prsom

palculienka2011
8. dec 2011

baby otazka pomimo, vyznaci mi fertilityfriend na grafe ovulu, ak som zacala merat az v den dvoch ciarok na ovu teste? ci to musi mat merania z celeho cyklu?

lucecita
8. dec 2011

@momamo povedal mi, že 24 hodín to mám nechať zalepené a zajtra môžem v pohodke do práce, len sa nesmiem namáhať...tak budem proste len sedkať v kancli a basta 😀 😀 😀
@palculienka2011 keď ja som si práve dneškom vyčerpala 7 péčiek za rok....a dovči mám akurát na sviatky... a z rodiny nejde nikto k lekárovi, že by som si dala aspoň ako doprovod...

momamo
8. dec 2011

@lucecita tak sa len pekne setri a oddychuj .... aj ja sa chystam oddychovat ked pridem domov ...🙂)))

azzura
8. dec 2011

@momamo 🙂 ok, tak darca spermí 🙂

palculienka2011
8. dec 2011

@lucecita skooda, tak sa ale ozaj setri...viem si predstavit tie bolesti. ja som tiez sledovana kvoli prsu, mam pomotane mliekovody a tyzden pred MS zazivam peklo pri kazdom jednom kroku 😒

palculienka2011
8. dec 2011

@azzura moj si zacal hovorit inseminator 😀 😀 😀 😀

aknedz
8. dec 2011

@lucecita akoze nechapem? Ak sa mozem spytat, kolko si to uz platis? Lebo ja som tam bola v pondelok a nevedela sa mi ta pracovnicka k tomu vyjadrit, ci mam platit dalej. Ja platim od septembra...

azzura
8. dec 2011

@palculienka2011 😀 dobreeeeeeeeeeeeeeeee

palculienka2011
8. dec 2011

@aknedz stopro si to dalej plat, tie ktore este nemaju 270dni, tak si ich mozu v klude doplatit v povodnej cene, tak ako doteraz 😉

lucecita
8. dec 2011

@momamo jasne, dakujem...a aj ty sa setri, mas na to teraz pravo..a dnes to povies aj drahemu?

aknedz
8. dec 2011

Ozaj baby, neviete mi niektora povedat, ci zvysena telesna teplota (37,5) moze byt priznakom tehu? Nemala niektora z vas na zaciatku tak? Malal som v piatok alebo v sobotu ovu, neviem presne, lebo nejak extra nesnazilkujeme a od nedele mam tu zvysenu teplotu...

momamo
8. dec 2011

@azzura nie nie moj muz ..🙂))

momamo
8. dec 2011

@lucecita ano ano dnes ked pride z prace ... Baby on bude taky stastny a tak bude plakat...🙂)))))

azzura
8. dec 2011

@momamo jasne 🙂, ale sranda musi byt. som zvedava na jeho reakciu ked mu ukazes test

aknedz
8. dec 2011

@palculienka2011 dakujem 🙂

lucecita
8. dec 2011

@aknedz ja to platím ao februára...a ženské na sociálke nevedia nič nové, pretože to ešte prezident nepodpísal a až potom bude vonku celé a presné znenie zákona...vraj si to teraz noviny a telka môžu vytrhnúť z kontextu...počkaj pár dnía uvidí sa...mne toto povedala v pondelok na sociálne tá pani...ale ty keď ešte nemáš zaplatených 270 eur si to môžeš v kľude doplatiť

lucecita
8. dec 2011

@momamo aj ja som zvedavá na reakciu...chceme potom podrobný popis 😀

aknedz
8. dec 2011

@lucecita aha. ďakujem 🙂 no veď aj mne tá pani povedala, že sa asi presnejšie uvidí až na nový rok, že čo a ako bude....dúfam, že to dopadne v prospech žien 🙂

sussi29
8. dec 2011

PALCULIENKA: aj môj si hovorí inseminátor 😀 😀

vardzikova
8. dec 2011

@palculienka2011 no tak akurat som tam bola tak som jej to povedala ,, uplna rura no čo ti poviem, tak mi vypočitala že budem plariť 23 Eur mesačne, inak to koľko potom dostanem matersku?

vardzikova
8. dec 2011

@momamo ja prvy mesiac moja 🙂 tak ty až pol roka? fuha.. no budem sa s tym musieť zmieriť 😒

vardzikova
8. dec 2011

@lucecita ale ja povačšine všetko zabudam to si zvykneš, ak sa ta v jeden den opytam to iste nič si z toho moja nerob u mna je to uplne normalne 😀

vardzikova
8. dec 2011

@lucecita moja tak akurat som bola u tej kozy na socialke , tak som jej dala moju hrubu mzdu a vypočitala mi 23 eur 🙂 parada ja neviem prečo mi vtedy hovorila o 50 -rich eurách ..

palculienka2011
8. dec 2011

@vardzikova no vidis, parada, takze matersku budes dostavat cca, 720e, neviem isto, musela by som kuknut na nete 😀

vardzikova
8. dec 2011

@palculienka2011 no ešte dobre že si ma upozornila lebo to by bola uplna katastrofa mne to prišlo že o tom nevie aboslutne nič 😒 , takže 720 Eur heeeJ ? no už len otehotnieť a bude to 🙂

palculienka2011
8. dec 2011

@vardzikova takyyyy detail, ze otehotniet 😀 😀 😀 😀 😀 😀
teraz som to kukla presne, 725,88eura, akurat ze po novom roku sa bude menit aj vymeriavaci zaklad, kusok vyssi bude, ale neviem, co to znamena, ci si budeme moct viac doplacat alebo nam ostane to, co mame, tam ale pojde len o par eur, takze neva....

vardzikova
8. dec 2011

@palculienka2011 aj keby sa mi nezvyšilo nič aj tak ej to dosť ked to dostanem,, 🙂 no ked budem raaaz na materskej 😀 😀 dufam že to nebude dlho trvať