Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@lucecita a nechces sa hodit pre istotu aj zajtra na pn? lebo to ozaj neni sranda s takym bolavym prsom
baby otazka pomimo, vyznaci mi fertilityfriend na grafe ovulu, ak som zacala merat az v den dvoch ciarok na ovu teste? ci to musi mat merania z celeho cyklu?
@momamo povedal mi, že 24 hodín to mám nechať zalepené a zajtra môžem v pohodke do práce, len sa nesmiem namáhať...tak budem proste len sedkať v kancli a basta 😀 😀 😀
@palculienka2011 keď ja som si práve dneškom vyčerpala 7 péčiek za rok....a dovči mám akurát na sviatky... a z rodiny nejde nikto k lekárovi, že by som si dala aspoň ako doprovod...
@lucecita skooda, tak sa ale ozaj setri...viem si predstavit tie bolesti. ja som tiez sledovana kvoli prsu, mam pomotane mliekovody a tyzden pred MS zazivam peklo pri kazdom jednom kroku 😒
@azzura moj si zacal hovorit inseminator 😀 😀 😀 😀
@palculienka2011 😀 dobreeeeeeeeeeeeeeeee
@aknedz stopro si to dalej plat, tie ktore este nemaju 270dni, tak si ich mozu v klude doplatit v povodnej cene, tak ako doteraz 😉
Ozaj baby, neviete mi niektora povedat, ci zvysena telesna teplota (37,5) moze byt priznakom tehu? Nemala niektora z vas na zaciatku tak? Malal som v piatok alebo v sobotu ovu, neviem presne, lebo nejak extra nesnazilkujeme a od nedele mam tu zvysenu teplotu...
@palculienka2011 dakujem 🙂
@aknedz ja to platím ao februára...a ženské na sociálke nevedia nič nové, pretože to ešte prezident nepodpísal a až potom bude vonku celé a presné znenie zákona...vraj si to teraz noviny a telka môžu vytrhnúť z kontextu...počkaj pár dnía uvidí sa...mne toto povedala v pondelok na sociálne tá pani...ale ty keď ešte nemáš zaplatených 270 eur si to môžeš v kľude doplatiť
PALCULIENKA: aj môj si hovorí inseminátor 😀 😀
@palculienka2011 no tak akurat som tam bola tak som jej to povedala ,, uplna rura no čo ti poviem, tak mi vypočitala že budem plariť 23 Eur mesačne, inak to koľko potom dostanem matersku?
@momamo ja prvy mesiac moja 🙂 tak ty až pol roka? fuha.. no budem sa s tym musieť zmieriť 😒
@lucecita ale ja povačšine všetko zabudam to si zvykneš, ak sa ta v jeden den opytam to iste nič si z toho moja nerob u mna je to uplne normalne 😀
@lucecita moja tak akurat som bola u tej kozy na socialke , tak som jej dala moju hrubu mzdu a vypočitala mi 23 eur 🙂 parada ja neviem prečo mi vtedy hovorila o 50 -rich eurách ..
@vardzikova no vidis, parada, takze matersku budes dostavat cca, 720e, neviem isto, musela by som kuknut na nete 😀
@palculienka2011 no ešte dobre že si ma upozornila lebo to by bola uplna katastrofa mne to prišlo že o tom nevie aboslutne nič 😒 , takže 720 Eur heeeJ ? no už len otehotnieť a bude to 🙂
@vardzikova takyyyy detail, ze otehotniet 😀 😀 😀 😀 😀 😀
teraz som to kukla presne, 725,88eura, akurat ze po novom roku sa bude menit aj vymeriavaci zaklad, kusok vyssi bude, ale neviem, co to znamena, ci si budeme moct viac doplacat alebo nam ostane to, co mame, tam ale pojde len o par eur, takze neva....
@palculienka2011 aj keby sa mi nezvyšilo nič aj tak ej to dosť ked to dostanem,, 🙂 no ked budem raaaz na materskej 😀 😀 dufam že to nebude dlho trvať

@azzura nhooo az natoo ze on neni moj manzelik🙂 My sa nechcem brat🙂