icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

moonica
28. sep 2012

@sunshine5 inac zlaticko ja som si bola ista,ze som spravne nacasovala ovulku... A tieto dni ako tu vsetko citam... Mam pocit,ze to az tak presne nebolo... Lebo ja som zacala nejaky 8 DC po 13 ci 14DC, kazdy den... 13DC som mala ovu vytok cisty bielok. Rano som ho mala v praci. Vecer ked som prisla dom som chytro este manzela stiahla.... A teraz mi tak dochadza,ze ja mam 30-31 DC... Ze ja som to cele mala potiahnut od 13DC po nejaky 17DC. a tym,ze som videla 13DC vytok som si myslela,ze prave v ten den mam ovulku, takze dalsie dni sme mali asi 4 dni pauzu. Lebo predsa 5 dni vkuse sex... A tu som sa docitala,ze ten hlien moze byt 3 dni pred ovu. Ale pamatam,ze po tom 13tom dni som ho uz nemala... No proste, pointa je v tom,ze ja krava som to presvihla, ci nedosvihla, lebo som zacala skoro a skoncila skor podla mna....

A ty mna kludne neopusti a nevymyyyslaj.. Ja si tu budem aj sama sebe pisat ked bude treba 😀

mattuliatko30
28. sep 2012

@azzura jasne..uvidíme cez víkend....som si zadávala podľa nejakého čínskeho kalendára..a zajtra by som mala mať ovu..podľa toho...dalo mi to podľa narodenia a času dátum 29.9.2012 😉

moonica
28. sep 2012

@sunshine5 joj uz si urob ten test, nedockava som

sunshine5
28. sep 2012

@moonica No co sa mna tyka, ja mam vselijake cykly, od 26-27-29 dnovy, takze presne tiez neviem povedat, kedy ta ovulka je, ale mavam bolesti tak v strede cyklu, tak okolo toho datumu sa snazim lakat mm 🙂.
co sa tyka vytoku, to nejako neviem posudit, myslim si, ze ja ho nemam az tak vela, na to, aby som vedela, ze teraz je ciry a tak. Takze riadim sa podla tych bolesti v strede cyklu. Ovulacne testy som este nikdy nepouzila, ani meranie teploty. Takze fakt je to len odhad. Ale viem, ze tento mesiac som mala bolest najvacsiu 14DC a snazilkovali sme sa dva dni predtym a dva dni po tom 14tom.
vies, po svadbe som si povedala, ze nebudem to riesit, proste budeme sa spolu milovat vtedy ked bude chut, nalada a pod, ze nebudem svoju hlavu zatazovat tym, ze kedy je ten spravny cas. Prve dva mesiace mi to slo, ale potom som to uz pomalicky zacala riesit, sledovala som, ze kedy bol sexik a kedy nie atd. Je to niekedy na mozog. A teraz si vravim, ze ak by dosla mrcha, skusim neriesit a len si uzivat...
A nedovolim ti, pisat si samej sebe 🙂

moonica
28. sep 2012

@sunshine5 a u dokyho si bola ci je vsetko ok? Ja uz davnejsie nie, musim sa obj len sa kusok bojim. Ani ja son ovulacne testy neskusala, rozmyslam nad nimi a aj tou bazalnou kedze mi je jasne,ze MS dostanem.. Len ci nebudeme este viac z toho vystresovane. A ty si z akeho mesta?

sunshine5
28. sep 2012

@moonica ja som z BA.
co sa tyka gyndosa, tak ja som bola prednedavnom (cca tyzden) dozadu ale len obycko preventivka a hlavne kontrola. Pretoze v marci som bola na operacii - myom som mala na zadnej stene maternice. Takze musel ist von. Teraz to bolo po polroku a povedal doky, ze ziadna stopa po ziadnej operacii, ze krasne sa vsetko zhojilo a je to tam ciste. ALe povedal, ze pokial bude problem s otehotnenim, mam dojst, lebo ze moze to byt aj touto operaciou ale moze byt samozrejme aj iny problem, ak by sa nedarilo. ale povedal mi, ze maaaaam sa len furt milovat a ze to vyjde 🙂 On je taky nas znamy 🙂 takze asi tak. a ty si odkial?

moonica
28. sep 2012

@sunshine5 ja z LV ale mometalne byvam a pracujem v Banskej Bystrici. Takze furt milovat. A to je pekna rada. 🙂 ale ty uz nemas dnes naaahodou 29 DC?

sunshine5
28. sep 2012

@moonica nie, dnes mam 28DC. 🙂 No, on je fakt strasne zlaty gyndos, on si s tebou zazartuje, vybozkava ta po prichode, popyta sa ta... a na zaver ti len tak mimochodom povie, ze si zdrava, vsetko je ok 🙂

azzura
28. sep 2012

@mattuliatko30 hihi, mozno to bude pravda 😀

mattuliatko30
28. sep 2012

@azzura no som zvedavá..či to bude sedieť..s príchodom ms 😉

azzura
28. sep 2012

@mattuliatko30 potom daj vediet 🙂

moonica
28. sep 2012

@sunshine5 to je fajn,ze mas takeho zlateho doktora. Ja som dnes 29DC, volako to mame naraz ;)

sunshine5
28. sep 2012

@moonica sranda 🙂 Ale dnes kycham o dusu ... Opat sa mu pustilo z nosa...
Ale dnes vecer ma svagrina oslavu narodiek a mame kacku a lokse z grobu... No enviem sa dockat, cely den asi nebudem jest, aby som si usetrila miesto na vecer. :D

mattuliatko30
28. sep 2012

@azzura dám dám moja...uvidíme...aj keď bolesti som mala pred 2-3 dňami 😀 škoda,že som netestovala..ovu 😖 😠 a ty čo cez víkend plánuješ?

azzura
28. sep 2012

@mattuliatko30 hmmm, asi budem v zahrade v sobotu a potom mozno pojdeme v nedelu na nejaky vylet.....my nic neplanaujeme, ak neratame oslavy....spontanost je u nas favorit 😀 . Ty??

zuzka347
28. sep 2012

Ahojte babenky...sledujem to tu uz dlhsi cas...akurat som dobrala tabletky tak to zatial ideme nechat na nahodu...ale nebola by som proti keby sa ta nahoda stala co najskor... ;)))

moonica
28. sep 2012

@sunshine5 moj muz posledne dni stale hovori o kacke z grobu a aby sme tam sli :D to je nahoda. Ale tym,ze som PN, tak mozem ist akurat tak...... :/ nudim sa doma uz teraz a to som len druhy den doma... Strasneee. O kolkej mozes ist kupit ten test? 😉

moonica
28. sep 2012

@zuzka347 ahoj zuzka. A ake tabletky si dobrala? ;)

sunshine5
28. sep 2012

@moonica No nakoniec musim ist znova vencit hafana cez obed a lekaren mame hned po domom 🙂 takze si kupim 🙂
No to je naaaahoda 🙂 ja snad tu kacku budem citit trosku aj 🙂
a inac, asi pred 1ťimi minutami mi zacali take pochody jak pred mrchou... uuuuplne ze najviac...

zuzka347
28. sep 2012

@moonica Ahoj Maitalon antikoncepciu...moj drahy chce este par mesiacov pockat ale tak vysadila som uz teraz a mozno sa pritrafi...necham tomu volny priebeh...na chlapov netreba velmi tlacit... 😝

moonica
28. sep 2012

@sunshine5 ake pochody? 🙂

sunshine5
28. sep 2012

@moonica tlaky dole, ze ide mrcha, krize opat zacinam citit... a uplne jak pred mrchou... len to spinenie chyba

moonica
28. sep 2012

@zuzka347 ahaaa 🙂 ja som ju vysadila v decembri.. Niekedy sme si davali pozor niekedy nie.... Teraz sa snazime. Zatial sa nic nepritrafilo, tak ti prajem vela stastia, nech tu s nami dlho nemusis vypisovat!🙂

moonica
28. sep 2012

@sunshine5 tak mam plan. Pojdes hava vyvencit, ak nedostanes dovtedy kupis test, rychlo urobis. Ak bude 1/ vieme,ze uz nemusis trpnut a cakat. Ak budu // budeme sa tesit. Ak by si tehu bola, uz by to muselo ukazat podla mna...

moonica
28. sep 2012

@sunshine5 inac, poslala som ti srdiecko, vsimla si si?

sunshine5
28. sep 2012

@moonica Myslela som si, ze si to ty, preto som ti ho poslala spat 🙂

moonica
28. sep 2012

@sunshine5 ahaa a ja ze preco ho zrazu mam,ze sa to obnovuje po case 🙂 ty si zlata. Mozem sa opytat kolko mas rokov? ;)

sunshine5
28. sep 2012

@moonica Ja som bosorka, ja som tusila, ze to mozes byt len ty. 🙂 Ja mam 28 a ty?

moonica
28. sep 2012

@sunshine5 bosorka?🙂 take zmysly by sa mi obcas zisli... 🙂 ja mam 24

sunshine5
28. sep 2012

@moonica No velakrat sa mi to potvrdilo, na par ludi alebo vselijake udalosti si predstvaim a o par dni, ti ludia s ami len tak ozvu alebo sa stanu tie veci. No vsimam si to uz dlhsi cas... 🙂
Noo, ja som v 24ke mala uplne ineho frajera a som si myslela, ze on je ten pravy a nakoniec sa to skoncilo uplne inac 🙂 Sranda.