Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@azzura jasne..uvidíme cez víkend....som si zadávala podľa nejakého čínskeho kalendára..a zajtra by som mala mať ovu..podľa toho...dalo mi to podľa narodenia a času dátum 29.9.2012 😉
@moonica No co sa mna tyka, ja mam vselijake cykly, od 26-27-29 dnovy, takze presne tiez neviem povedat, kedy ta ovulka je, ale mavam bolesti tak v strede cyklu, tak okolo toho datumu sa snazim lakat mm 🙂.
co sa tyka vytoku, to nejako neviem posudit, myslim si, ze ja ho nemam az tak vela, na to, aby som vedela, ze teraz je ciry a tak. Takze riadim sa podla tych bolesti v strede cyklu. Ovulacne testy som este nikdy nepouzila, ani meranie teploty. Takze fakt je to len odhad. Ale viem, ze tento mesiac som mala bolest najvacsiu 14DC a snazilkovali sme sa dva dni predtym a dva dni po tom 14tom.
vies, po svadbe som si povedala, ze nebudem to riesit, proste budeme sa spolu milovat vtedy ked bude chut, nalada a pod, ze nebudem svoju hlavu zatazovat tym, ze kedy je ten spravny cas. Prve dva mesiace mi to slo, ale potom som to uz pomalicky zacala riesit, sledovala som, ze kedy bol sexik a kedy nie atd. Je to niekedy na mozog. A teraz si vravim, ze ak by dosla mrcha, skusim neriesit a len si uzivat...
A nedovolim ti, pisat si samej sebe 🙂
@moonica ja som z BA.
co sa tyka gyndosa, tak ja som bola prednedavnom (cca tyzden) dozadu ale len obycko preventivka a hlavne kontrola. Pretoze v marci som bola na operacii - myom som mala na zadnej stene maternice. Takze musel ist von. Teraz to bolo po polroku a povedal doky, ze ziadna stopa po ziadnej operacii, ze krasne sa vsetko zhojilo a je to tam ciste. ALe povedal, ze pokial bude problem s otehotnenim, mam dojst, lebo ze moze to byt aj touto operaciou ale moze byt samozrejme aj iny problem, ak by sa nedarilo. ale povedal mi, ze maaaaam sa len furt milovat a ze to vyjde 🙂 On je taky nas znamy 🙂 takze asi tak. a ty si odkial?
@mattuliatko30 hihi, mozno to bude pravda 😀
@azzura no som zvedavá..či to bude sedieť..s príchodom ms 😉
@mattuliatko30 potom daj vediet 🙂
@azzura dám dám moja...uvidíme...aj keď bolesti som mala pred 2-3 dňami 😀 škoda,že som netestovala..ovu 😖 😠 a ty čo cez víkend plánuješ?
@mattuliatko30 hmmm, asi budem v zahrade v sobotu a potom mozno pojdeme v nedelu na nejaky vylet.....my nic neplanaujeme, ak neratame oslavy....spontanost je u nas favorit 😀 . Ty??
Ahojte babenky...sledujem to tu uz dlhsi cas...akurat som dobrala tabletky tak to zatial ideme nechat na nahodu...ale nebola by som proti keby sa ta nahoda stala co najskor... ;)))
@moonica No velakrat sa mi to potvrdilo, na par ludi alebo vselijake udalosti si predstvaim a o par dni, ti ludia s ami len tak ozvu alebo sa stanu tie veci. No vsimam si to uz dlhsi cas... 🙂
Noo, ja som v 24ke mala uplne ineho frajera a som si myslela, ze on je ten pravy a nakoniec sa to skoncilo uplne inac 🙂 Sranda.

@sunshine5 inac zlaticko ja som si bola ista,ze som spravne nacasovala ovulku... A tieto dni ako tu vsetko citam... Mam pocit,ze to az tak presne nebolo... Lebo ja som zacala nejaky 8 DC po 13 ci 14DC, kazdy den... 13DC som mala ovu vytok cisty bielok. Rano som ho mala v praci. Vecer ked som prisla dom som chytro este manzela stiahla.... A teraz mi tak dochadza,ze ja mam 30-31 DC... Ze ja som to cele mala potiahnut od 13DC po nejaky 17DC. a tym,ze som videla 13DC vytok som si myslela,ze prave v ten den mam ovulku, takze dalsie dni sme mali asi 4 dni pauzu. Lebo predsa 5 dni vkuse sex... A tu som sa docitala,ze ten hlien moze byt 3 dni pred ovu. Ale pamatam,ze po tom 13tom dni som ho uz nemala... No proste, pointa je v tom,ze ja krava som to presvihla, ci nedosvihla, lebo som zacala skoro a skoncila skor podla mna....
A ty mna kludne neopusti a nevymyyyslaj.. Ja si tu budem aj sama sebe pisat ked bude treba 😀