Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mistisa ano ano..november bude snazivy so vsetkym co sa da...teplotka,lieciky,folikulometria....a uvidime...no moja.ale u teba riadny nezvyk..dufam,ze sa ti to pekne napravi..
@mirkamirkaa nemas za co 🙂
@mirkamirkaa Tehotensky hlienik sa u mna prejavuje tak, ze mam stale pocit vlhkosti v gatkach 😅 a je taky biely a husty. Ja ho nemam nejak vela, ale citim ho. Ale asi je to fakt u kazdeho ine.
@tanickaskorokubikova takze ty sa citis tehotne??? Tak to ej perfisneeee 🙂))) mozno to aj vyyyyjde... ale este chvilku pockaj, ak vydrzis... aspon do toho piatku skus pockat.. predlzuj si ten pocit, ze sa citis tehotne a potom si ho naozaj predlzis 🙂 😎
@jesika26 tak aspon sa tu vieme chapat🙂. Inak presne to iste som povedala aj ja mojmu mm. Ze si zoberiem dovcu na ovulku lebo aj on chodi na tyzdnovky a ani teraz to nevychadza lebo ja som ready ale on je daleko...tak som z toho dost smutna ale verim ze vsetko sa deje pre nieco - aj toto a babatko si samo vyberie kedy pride za nami...🙂
Ta bolest prs je celkom dobry znak tak len tak dalej🙂
@sunshine5 dakujem
@mistisa ahoj mojka... no a to co? co to moze byt? ked budes vediet, tak daj vediet, napadla ma ovulka, ale to by ti nesla krv. moja a co ked si bola tehu? a tou namahou si si ublizila? neskusala si testit? inak, u mna vsetko starom, len grafik nejaky iny 😀 hlavne vysoke teploty http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02 😀
@franzziska ajoj a tak vselijak.mala som pred dvoma tyzdnami mrchu a odvcera opat spinim tak nechapem.a ty? Ako?
ahojte dievčata. chcela by som sa k vam pridať, dúfam, že to nebude vadiť. takisto sa snažilkujeme už druhý mesiac. tento mesiac som si dala záležať a počítala som si ovu. teraz mešká MS 6 dní ale nesledujem na sebe nejaké príznaky a este si z toho nerobím nejakú hlavu lebo minulý mesiac mrcha meskala 10 dní a potom som bola zbytočne sklamaná :( tak dúfam že tento mesiac to víde
@mata_ba ahoj mojka. no to veru nemala, az som sa obavala tych teplot a vlastne sa aj obavam, ale dufam a verim v kutiku dusicke, ze by to mohlo skoncit //. ale radsej sa moc nenadejam 😒 moja, to s tvojim muzikom ma mrzi, chlapi sa hraju aki su silaci, vsetko v sebe drzia nakoniec ten tlak neustoja a takto to dopadne. dufam, ze sa vam skoro podari a budete obaja stastni 😉
@sunshine5 a mala si ho este pred tym ako si mala dostat MS?
@artep87 vitaj držím palce
niekedy už mam pocit že príde MS a stale nechodí :/ ale teraz som pozerala ako mi to prislo minulý mesiac a prišla mi až na 38 den od poslednej MS,
@mirkamirkaa Nie, mala som ho az ked som zistila, ze som tehu. Az po par dnoch po vymeskani mrchy.
ahojte tak sa k vam pridavam....mrcha mi meska 7 dni a testik vysiel pozitivny..lekarka ma objednala az na 22 oktobra.....ale tak dufam ze som tehotna 😅 😅

@tanickaskorokubikova no mna by slak trafil, potom sa venuje len pocitacu a nie mne vies...zato mi to vadilo ;)