icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

moonica
2. okt 2012

@tanickaskorokubikova no mna by slak trafil, potom sa venuje len pocitacu a nie mne vies...zato mi to vadilo ;)

mata_ba
3. okt 2012

@mistisa ano ano..november bude snazivy so vsetkym co sa da...teplotka,lieciky,folikulometria....a uvidime...no moja.ale u teba riadny nezvyk..dufam,ze sa ti to pekne napravi..

@mirkamirkaa nemas za co 🙂

sunshine5
3. okt 2012

@mirkamirkaa Tehotensky hlienik sa u mna prejavuje tak, ze mam stale pocit vlhkosti v gatkach 😅 a je taky biely a husty. Ja ho nemam nejak vela, ale citim ho. Ale asi je to fakt u kazdeho ine.

sunshine5
3. okt 2012

@tanickaskorokubikova takze ty sa citis tehotne??? Tak to ej perfisneeee 🙂))) mozno to aj vyyyyjde... ale este chvilku pockaj, ak vydrzis... aspon do toho piatku skus pockat.. predlzuj si ten pocit, ze sa citis tehotne a potom si ho naozaj predlzis 🙂 😎

sunshine5
3. okt 2012

@lenn1101 Leni, potom nam napis, ako bolo u doktora... 🙂

moonica
3. okt 2012

@sunshine5 moja a ty si sa uz objednavala? 🙂

azzura
3. okt 2012

@mistisa ahoj moja, a nie si nahodou tehu?? ked mas to spinenie? Fiiha, to je fakt zazrak že sa ti spustila bez vyvolavacky, ale asi to može byt sposobene aj tym, že si sa uplne odputala od snazilkovania. daj vediet ako to bude pokracovať 😉

jalaura
3. okt 2012

@jesika26 tak aspon sa tu vieme chapat🙂. Inak presne to iste som povedala aj ja mojmu mm. Ze si zoberiem dovcu na ovulku lebo aj on chodi na tyzdnovky a ani teraz to nevychadza lebo ja som ready ale on je daleko...tak som z toho dost smutna ale verim ze vsetko sa deje pre nieco - aj toto a babatko si samo vyberie kedy pride za nami...🙂
Ta bolest prs je celkom dobry znak tak len tak dalej🙂

sunshine5
3. okt 2012

@moonica Ahoj Mon, ja este nie. Moj ide od zajtra na tyzden prec, takze ked tak tak az na zaciatku tretieho tyzdna v obktobri a to uz mozno aj bude nacase a tak akurat. Takze neponahlam sa zatial.

mirkamirkaa
3. okt 2012

@sunshine5 dakujem

moni1007
3. okt 2012

@mistisa ahoj mojka... no a to co? co to moze byt? ked budes vediet, tak daj vediet, napadla ma ovulka, ale to by ti nesla krv. moja a co ked si bola tehu? a tou namahou si si ublizila? neskusala si testit? inak, u mna vsetko starom, len grafik nejaky iny 😀 hlavne vysoke teploty http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02 😀

ivnik
3. okt 2012

@zuzka347 ahoj áno, ja som mala také len tmavé špinenie, ale strašné bolesti v podbrušku ako by som prechladla, len to už sa mi rozťahovala maternica, takže asi áno si 🙂 Urob si tehu test, ale asi tak po 2 týždňoch vynechania menzesu

mistisa
3. okt 2012

@franzziska ajoj a tak vselijak.mala som pred dvoma tyzdnami mrchu a odvcera opat spinim tak nechapem.a ty? Ako?

mistisa
3. okt 2012

@mata_ba no je to cudne.a stale len spinim nemam normal mrchu zatial.mojkabudem moc moc drzat palceky aby bol uspesny 😉

mistisa
3. okt 2012

@azzura ajoj. Mojka myslis? Lebo uz druhy den len spinim nemam krv akomrchu.nechapem.ani bolesti uz nemam ach jaj no uvidime.a ty ako micka? To by bol iny gol keby som tehu 😉

mistisa
3. okt 2012

@moni1007 ajoj mojka to mas ale ske krasne.bodaj by sa to drzalo tak vysoko.drzkam palceky 😉 ja neviem ale uz nemam krv to bolo chvilku a uz druhy den len spinim.ani zle mi dnes neni uz . nechapem hm,😉 uvidime.a kolky si den?

moni1007
3. okt 2012

@mistisa no uz 9DPO. 🙂 ale testovat sa nechystam 😝 no tak to by ma zaujimalo, co to u teba bolo 😕

artep87
3. okt 2012

ahojte dievčata. chcela by som sa k vam pridať, dúfam, že to nebude vadiť. takisto sa snažilkujeme už druhý mesiac. tento mesiac som si dala záležať a počítala som si ovu. teraz mešká MS 6 dní ale nesledujem na sebe nejaké príznaky a este si z toho nerobím nejakú hlavu lebo minulý mesiac mrcha meskala 10 dní a potom som bola zbytočne sklamaná :( tak dúfam že tento mesiac to víde

mata_ba
3. okt 2012

@mistisa dakujem moja..aj ja ti veeelmi drzim paste..som zvedava co je s tebou..

mata_ba
3. okt 2012

@artep87 vitaj..test si neskusala?drzim ti palce..

@moni1007 moja..taky graf si este nemala 😉 drzim paste nech uz neklesnes..

artep87
3. okt 2012

@mata_ba dakujem, este zatial som neskušala vyskúšam až po tých 10 dňoch a uvidíme :/

moni1007
3. okt 2012

@mata_ba ahoj mojka. no to veru nemala, az som sa obavala tych teplot a vlastne sa aj obavam, ale dufam a verim v kutiku dusicke, ze by to mohlo skoncit //. ale radsej sa moc nenadejam 😒 moja, to s tvojim muzikom ma mrzi, chlapi sa hraju aki su silaci, vsetko v sebe drzia nakoniec ten tlak neustoja a takto to dopadne. dufam, ze sa vam skoro podari a budete obaja stastni 😉

mirkamirkaa
3. okt 2012

@sunshine5 a mala si ho este pred tym ako si mala dostat MS?

mirkamirkaa
3. okt 2012

@artep87 vitaj držím palce

mistisa
3. okt 2012

@moni1007 no som zvedava moja na teba 😉 no nechapem a stale spinim ja neviem.ale pochybujemze by to boloovula.comm urobit? No testovat asi nie ze? Asi iba cakat hm.
@mata_ba aj ja veru mojka hm je to zqujmave.ale neviem co urobit.hm.uvidim.asipockam 😉

moni1007
3. okt 2012

@mistisa moja, tak skus testnut, ved z niecoho to musi byt. a kebyze si tehu, tak aspon pojdes k dr, nech ta kukne a nech ti da nieco proti tomu spineniu. no ovu to asi nebude, to ma len ako prve napadlo.... no veru aj ja som zvedava na seba ale aj na teba 😉

artep87
3. okt 2012

niekedy už mam pocit že príde MS a stale nechodí :/ ale teraz som pozerala ako mi to prislo minulý mesiac a prišla mi až na 38 den od poslednej MS,

zuzka347
3. okt 2012

@ivnik akurat som si robila a nic.... :( ale som len 3 dni po MS.... :( uz som sa tesila... a preco myslis az po dvoch tyzdnoch?

sunshine5
3. okt 2012

@mirkamirkaa Nie, mala som ho az ked som zistila, ze som tehu. Az po par dnoch po vymeskani mrchy.

katinka110
3. okt 2012

ahojte tak sa k vam pridavam....mrcha mi meska 7 dni a testik vysiel pozitivny..lekarka ma objednala az na 22 oktobra.....ale tak dufam ze som tehotna 😅 😅