icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mirkamirkaa
3. okt 2012

@sunshine5 dakujem dufam,že už budem aj ja tehu

sunshine5
3. okt 2012

@mirkamirkaa Dufam aj ja 🙂 🙂

mirkamirkaa
3. okt 2012

@sunshine5 dlho ste sa snazili?

sunshine5
3. okt 2012

@mirkamirkaa No asi ani nie. 3 mesiace nevyslo, na 4ty uz vysiel test pozitivne 🙂

mirkamirkaa
3. okt 2012

@sunshine5 super ja este len od 1 sept. ale druhy cyklus už

artep87
3. okt 2012

@katinka110 gratulujem, aj si pocitovala nejake priznaky okrem meskania MS? Mna sem tam pobolieva brucho a pycha ma vo vaj iach 🙂

katinka110
3. okt 2012

@artep87 iba klasicke priznaky ako pred mrchou..boleli ma prsia a aj v podbrusku...preto som ani nedufala,ze sa moze zadarit....sice este to nemam na 100% potvrdene...tak neviem ci sa netesim predcasne 😵

artep87
3. okt 2012

@katinka110 take mam aj ja okrem tych prs,ale radsej sa predcasne nechcem radovat.ale sak testik ti vysiel pozitivne tak urcite budes 🙂 ja si spravim testik az tak po 10-14dnoch ked do tej doby mrcha nepride :/

tanickaskorokubikova
3. okt 2012

@sunshine5 no tak nejak som sa minulý týždeň zobudila s tým pocitom že som tehotná, že to bude dievčatko a že sa bude volať ako ja :D tak som zvedavá čo to bolo a či to tak bude :D

monika_87
3. okt 2012

ahojte kočky, čo poviete na tento výsledok?

tanickaskorokubikova
3. okt 2012

@sunshine5 @lenn1101 kontrolovali ste si ten krčok maternice, vedeli ste podla toho čo ste alebo nie? lebo som čítala že vám skôr mata_ba pisala že ako vyzera v jednotlivých fázach.

lenn1101
3. okt 2012

@tanickaskorokubikova ja nie....verila som testom 😉

lenn1101
3. okt 2012

@monika_87 je to taaam...Gratulace 😉

tanickaskorokubikova
3. okt 2012

@lenn1101 jaaaj aha ja som myslela že krčok ti skor povie ako test 🙂 lebo ja som dnes 21DC z 25 pocit mam taký ako pred MS včera ma už aj prsia začali trošička pobolievať ale krčok uplne dole a tvrdý....

mistisa
3. okt 2012

@monika_87 je to tam urcite 🙂 veeelika gratulacia ti letiiiiii 🙂 😉 😉 😉 😉

lenn1101
3. okt 2012

@tanickaskorokubikova asi áno, skôr ukáže.....ale ja som to neskúšala...iba testy

tanickaskorokubikova
3. okt 2012

@lenn1101 mna dnes kamoška prehovorila aby som si spravila a samozrejme negat. ale nebol robený ráno a ešte je ajtak skoro podla mna..no neostáva mi nič iné iba čakať do pondelka 🙂

sunshine5
3. okt 2012

@tanickaskorokubikova ja som si pozerala aj krcok maternice a pred mrchou som ho stale mala hore a tvrdy..a pred mrchou sa drzi hore a postupne makne. Nedavno po testoch som si skusila krvok a stale ho mam hore a tvrdy..
Takze ja verim len testom. 🙂 ale vraj by mal byt dole a tvrdy 🙂 ni tak tovie, mozno mi to neslo a nerobila som to spravne 🙂
Ale tak mozno zo je nadejne 🙂)

lenn1101
3. okt 2012

@tanickaskorokubikova tak ja som si prvý test robila 25DC a bola slaaabulinka čiarka..... držím palce aby si si našla // 😉

klaudia001
3. okt 2012

@monika_87 gratulujem ! 🙂

sunshine5
3. okt 2012

@monika_87 ja myslim ze pomalicky sa mozes radovat 🙂 je to tam!!! Gratulujem

tanickaskorokubikova
3. okt 2012

@lenn1101
@sunshine5 som strašne nedočkavá stále si ho kontrolujem a meriam si teplotu nie síce bazálnu ale len normálne telesnú lebo som čítala že aj tá je zvýšená na začiatku tehu a od ovulky sa mi drží na 37°C včera a dnes dokonca 37,2°C

sunshine5
3. okt 2012

@tanickaskorokubikova tanicka, moc by som ti to priala a potom ta pocka jedna prekvapko, ale az ked nam ukazes dve ciarocky 🙂)

tanickaskorokubikova
3. okt 2012

@sunshine5 no tak dúfam že v pondelok vám tu dám fotku s koľajničkami 🙂

jesika26
3. okt 2012

@jalaura práveže to nie je dobre, lebo takto ma prsia boleli aj minulý cyklus, ešte mi aj menštruácia 5 dní meškala, bolo mi zle od žalúdka a tá svinucha došla. Kebyže mám chlapa doma každý den, tak to neriešim, ale sme spolu len 3 víkendy a aj to mám cez jeden víkend mrchu,takže som z toho všetkého na nervy a stále na to myslím
@katinka110 -tešííííím sa

franzziska
3. okt 2012

@mistisa no ja idem zajtra konecne na ten ultrazvuk tak snad mi dr povie k mojej diagnoze nieco viac...uvidime
spinis? ale mne sa stalo ze som mala ms po 2 tyzdnoch...

katinka110
3. okt 2012

@jesika26 no este to neni na 100 %iste 😢 potom dam vediet 🙂

silva317
3. okt 2012

@monika_87 Je to jasne, tento mamatest je presny. Gratulujem 🙂

ivnik
3. okt 2012

@zuzka347 Ja som mala špinenie 30. marca a test som si robila po troch tyzdnoch a to mi ukázalo slabú druhú čiarku, to záleží aké silné HCG produkuješ a kým ho začneš produkovať ono to nejaký čas trvá na základe tehotenského hormónu HCG, zistí tehotenský test, že si tehu, tak preto 🙂

zuzka347
3. okt 2012

@ivnik to ja chapem 🙂 len cely cas sa citim tak zvlastne ale rozum mi vravi ze to asi nebude to co chcem kedze som este brala tabletky...aj ked som sice dve zabudla...a kedze ich berem uz osem rokov tak neverim ze by sa zadarilo.. 😖