Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@momamo my @nativanativa úplne vystresujeme 🙂 ja si myslím že tehu je, aj keď sa nechce testnuť
@nativanativa : ja momentalne necitim vobec nic..len nechut k praci,ale to je u mna bezne 🙂a mavas to takto pred MS obvykle?
@nikinka1111 presne aj ja si to myslim .... A v kolkom tyzdni teraz mozes byt co to nevies...???
@aknedz snívať si nezakážeš 🙂 jasné, že tú túžbu po bábatku na prvý šup tu máme všetky 😉 ale splní sa len málokomu, ostatné musíme byť bojovníčky s nehynúcou nádejou 😀
@eri28 pozerám že ty beháš po všetkých možných vyšetreniach, čo ti vlastne je? 😕 ešte to máš aj sťažené riadne, keďže si v Amstri(?), dobre si to pamätám? 😉 nechce sa mi tu listovať dozadu, kde si to písala, baby tu prispievajú rýchlosťou rakety, už je to na román, strana 243, kapitola "Ako Nativu terorizovali s testami" 😀 😀 😀
@momamo od poslednej ms 4tt, od ovu 2tt. ale doktori to berú od poslednej ms
@nikinka1111 a ja potom mozem byt kolky ked posledna ovu bola 10.11.2011...?? tiez okolo 4-teho tt nie?
@momamo približne ano. ja som mala poslednú ms 8.11,2011
@zelovocka ano v Amsterdame, ale mam riadne poistenie aj pracu, dnes som chora, cize u dokiho lamen anglictinu z nemcinou, niedrlandcinou, slovenctinou a obcas polsky 😀 😀 😀 😀 , horor....
najprv to bolo pol roka bolesti brucha nakoniec katastrofalne na pohotovosti sup na laparku pod noz, mala som staru krv ktora sposobovala polesti tak na vycistili v pravo a bola aj cysta vcera som sa dozvedela, ale neostranovali, ze uz je mensia. po mesiaci bolesti nadalej kontrola potvrdila zase ten isty problem nasadili antikoncepciu papam prvy mesiac len dve tabletky som si nedala cez plodne dni a zacala som neskor nie prvy den menzesu.
Boze pisem ako doktor..., do toho moj naklusal k dokimu, ze chce mimi, tak bola doporucena asistovana reprodukcia klinika, moj sa musi pripoisti a daju nam termin, ale je odcestovany nie je doma 😉
to asi v skratke..., snazime sa rok a par mesiacov, v amstredame asi ostaneme zit 😀 😀 😀 😀 😀
@nikinka1111 jejo ... tak sme skoro spolu rovnako ...🙂))) tesim sa
baby teraz od veci snes som piekla kolac a niekde sa stala chyba, ma od plechu asi dva mm, nic moc 😀 😀 😀 😀 😀
@momamo približne, len ty si mala neskôr ovu ak si dobre pamätám 🙂
@delideli praveze tento cyklus nemam ziadne krce , zatial teda , inokedy mavam uz aj 5 dni pred ...., prsia mam velke a bolave a stale som hladna 😔 😔
@fifitko25 hej? 🙂 no ja tiež teda neviem, či si to všetko len nahováram, hehe asi by som sa mala prestať sledovať, ale nedá sa to....ja práveže na sladké chuť mám viac ako inokedy, ale mávam to tak týždeň pred MS a teraz keď mešká - môže to byť aj tým, veď uvidím, ešte spravím test v nedeľu a keď bude neg. pojdem v pondelok k lekárovi, ze co so mnou je, lebo bola som u neho v pondelok, ze mi je divno, ale ked som mu povedala, ze som mala plodne dni, tak mi nic nenapisal, ani ma nepozrel a len ma nechal doma, ola som tam lebo momentalne aj ked som ucitelka robim v krcme a ak by som mala tu malu "fazulku" nechcela by som tam byt. Jedine co je take usmevne, ze som do piatku fajcila a od soboty nemam chut na cigaretu a ani som nemala 😀
@momamo a bolia ta aj bradavky ?? lebo mna nie , takze urcite nebudeeeeeem 😝 😝
ja som ju mala alebo teda zacala 24.11.2011, vtedy mi presne doktor povedal ze praskne vajko🙂 ale do kedy ovu trvala neviem ...🙂))a ty si mala kedy..??
@nativanativa si tehu. aj ja by som vkuse jedla. a je mi jedno čo. ak si nebudem dáva´t pozor budem ako slon. kde je to moje zdravé stravovanie 🙂
@nativanativa nie nie bradavky ma nebolia a ani prsia uz nie tak ako predtym,,,vies to je vsetko rozne kazdy den sa skoro citim inak a poznam zeny ktore ani nemali priznaky a boli tehu, nesmies sa tak sledovat a na vsetko hned ci to je priznak alebo neni, viem lahko sa to hovori ale podla mna najlepsie co by si mohla urobit je tehu test ...🙂))))
@momamo cca 20.11. 21. som už mala snehobiely ovu test
@nikinka1111 ja zatial nejaku prehnanu chut do jedla nemam ...Skor mam pocit hlavne vecer a rano ze mam zaludok ako na vode ...🙂
@nikinka1111 🙂 a kedy ides najblizsie k doktorovi? ale pravdepodobne budeme augustovky nie?? 😀
@momamo ja hlavne večer. ale už sa to zlepšilo. najhoršie to bolo ešte minulý týždeň pred prvým testom. neviem sa dočkať obeda, už teraz som strašne hladná a to som raňajkovala ako zvyčajne. musím to vydržať 😠 😠 😠
@momamo tesne pred vianocami. okolo 21,12, uvidím či deň pred alebo ako mi to bude vychádzať 🙂
@nikinka1111 nemozes vela papat 😉 ci co
@nikinka1111 nhooo tak na obed sa tesim aj ja .. skrka mi v brusku🙂))) ja chodim na obed az okolo pol12... to je este daleko...
@nikinka1111 uz by si mala aj vidiet fazulku niee....???
@momamo aj ja sa snažím skôr neobedovať. tiež najskôr tak o pol12. v nedelu som sa pekne odvážila aby som presne vedela, koľko priberám 😀 😀
@nikinka1111 no ja som furt hladna , toto neni mozne , sa neviem normalne dockat rana jak sa naladujem , vcera som dosla dom po polnoci a tak som bola hladna jak byk , ale nechcela som nikoho zobudit tak som si svacla iba jogurt 😢 😢 😢
@momamo doki videl fazuľku - gestačný vak, aj ho pekne pomeral, ale si to presne nepamätám. ale hovoril, že je ešte skoro, že o dva týždne

@nativanativa tak sa uz testni ..🙂)))) vsetky sme zvedave🙂))