Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@moonica to už vydržím štyri 🙂 lebo piatok,sobotu,nedeľu robím dvanástky to nebudem mať času to riešiť :D
@jesika26 uplne presne ta chapem. my co nam chlap odchadza prec to mame o cosi komplikovanejsie lebo ak mame ovulaciu a nie je doma tak je to na nic a potom sa sustredime a vypocitavame dni kedy je doma - ci to pasuje s ovulaciou. Ja aj teraz mam ovu ale nemam chlapa tak mi je to na nic😀. ale buduci mesiac to vypada nadejne - tak uvidime - teraz si budeme len uzivat a na nic nemysliet - myslim ze ta psychika robi svoje tak hlavne sa na to moc nesustred a mysli pozitivne...niekedy je to velmi lahke - stale len prehodit myslienku a hned to bude lepsie vypadat
@tanickaskorokubikova No dnes som si len tak zo srandy skontrolovala krcok, lebo som si na teba spomenula.
Tak momentalne po 6 dnoch vynechania mrchy ho mam trosku nizsie (ale aj tak si myslim, ze je vysoko) a trosku zmakol... no ale hlieniku som mala pozehnane... A vraj ked si tehu, tak by mal byt dole a tvrdy. Hmm, neviem... Moj neni makky, ale nie je ani jednoznacne tvrdy. Tak vyznaj sa v tom 🙂 Ale aj ja som si ho pred mrchou furt kontrolovala... 🙂
tak duuuuuuuuuuufam 🙂
@zuzka347 Zlatík ja som brala tabletky 15 rokov a mám 32 rokov a zadarilo sa ani nevieme ako 😉 Ja si myslím, že si a teraz sa ako cítiš?? Zle Ti nebýva?? Len brucho Ťa bolí??? Lebo mne celé tehu nič nebolo, len tiež ma v prvom trimestri strašne bolelo v podbrušku a to bolo všetko, mne sa tiež nesnívalo, že som tehu 😉 a už sa malá vrtí v brušku ako vrtulka 🙂
@mistisa cau mici tak sa hlasim...tak sa mi potvrdilo ze prirodne to nepojde a som dufala ze mozno sa to zlepsi samo...sme pokecali ze teda sliznica oka aj estrogen tak jak ma..ale ovulacia stale nie je....nemam tie foliky zrele...dal mi liecbu..ale zvlastne, som myslela ze da tie lieky co tu baby najviac spominaju a dal mi taky co ani nepoznam..
@azzura ahoj micka..ako sa máš?..čo nové??? ako si na tom s teplotkou?..ja mrchujem už 4 deň..ale už asi pomaly končím...rátam tak zajtra..a bude po mrche...dúfam,že nebudem mať ovu hneď po nej....chcem skúšať testiky..nech viem..čo to telo robí so mňou....
@sunshine5 no mne sa zda že od včera sa trošička zdvihol ale nie som si istá 🙂 a od včera ma nenormálne bolí hlava ☹ ☹ ☹
@tanickaskorokubikova Ja som ho mala stale hore a podla vsetkych obrazkov a vyjadreni by nemal byt hore... ale vidis ako to u mne funguje 🙂, takze mozno ze aj dobre ze je hore... podstatne je podla mna, ci je tvrdy... to je dolezitejsie si mysli... no ktovie, hlavka mozno tiez je nejaky priznak... ale tabletku asi si pre istotu nedavaj, vela pii a pii
@sunshine5 nedávam si aj tak je to taka migrénová bolesť a na tú mi tabletka nepomáha :(
@tanickaskorokubikova No vydrz to nejako :( ja moc migrenove bolesti nepoznam, ale moja mamina ma casto a riadne :(
@tanickaskorokubikova ahoj, trošku sa ti tu pripletiem do diskusie 😅 😅 keď som zistila, že som tehotná, mala som príšerné migrény asi 2 týždne, nemohla som sa ani pozerať.... nemala som nevoľnosti, ale tie bolesti hlavy dali zabrať... možno máš podobné príznaky 😉
@fifitko25 to by bolo super, nie tie bolesti ale keby to bol príznak 🙂 aj keď čím viac sa blíži deň MS tým menej verím že by to mohlo vyjsť, pred týždňom by som si nechala ruku odrezať a teraz neviem ale stále dúfam 🙂 Inak bolesť taká že kým sa nehýbem tak pohodička, keď ležím sedím, nič necítim ale stačí že sa pohnem a hneď cítim tlak v hlave aj keď len prudšie otočím hlavu
@mattuliatko30 ahoj mojka, akurat som dosla od alergologicky, vies zas mam ten kazdorocny 4 mesacny kasel....a ked ho budem mat, tak nemožem na umele....zistili ze som zdrava....klasika u mna 😠
@mata_ba
@moni1007
@azzura
@mattuliatko30
@fifitko25 ahojkajte kocky a vsetky ostatne.tak to je mrcha rozbehlo sa to 🙂 ale idem skusit tento mesiac sa nejak odsledovat 🙂 podla jonáša mi vyšli plodne dni na 16.10 a to budem asi tak 14DC tak uvidime 🙂 🙂 ked to bolo bez injekcie tak by sa mohlo podarit 🙂 A vy sa mi ako mate?
@mistisa ahoj mojka. tak to je ale skora mrcha, nie? no skus sa veri fakt sledovat, nech vies co sa deje, hlavne, ked mrcha prisla sama od seba 🙂 no ja som dnes dost klesla, bud je to IP alebo koniec a budem cakat namrchu http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02
@mistisa ahoj micka...takže mrcha prišla?
mne už odišla..vyzerá to tak..dnes už skoro nič...a to som 4dc...hrozné...teraz som zvedavá,či vlastne bude ovu..alebo príde zase mrcha za 2tt..skúsim ovu testíky už zajtra preistotu..či fakt býva ovu tak skoro..alebo čo je to so mňou..a ak nie..skúsim sa ten 10dc spýtať..čo budem u dr...či som mala ovu alebo nie..to by mi vedel povedať podľa sona , nie?
@mistisa ako zistiš podľa toho Jonaša plodné dni?..si si to na nejakej stránke zadávala..či ako?
@ivnik no urobila som si test este raz dnes najprv som nic nevidela...a ked som sa sla pozriet druhy krat tak som tam videla uuuuplne slabucku ciarocku...ale len tak ze som si ho natocila na svetlo....ale bola tam...asi pojdem zajtra na krv a uvidime...az mi srde zacalo poriadne byt... 😝 nechce sa mi tomu verit....
@mattuliatko30 hm mame to nejake pokazene tusim hm.ale ja som stastna ze dosla sama 🙂 nooo mal by to vidiet.ak ovu bola nebudu ziadne foliky ak bola den dva pred tym ako budes u neho mal by vidiet tekutinku po prasknutom foliku. 🙂 a ak nebola tak folik 🙂 no tuto http://najdise.cz/doktor-jonas/jonasova-metoda-... to mi poslala sesternica a treba dat presny datum narodenia a hodinu cca a mesto 🙂 a vyrata ti kedy.mne vyslo na 16.10 a ked sa podari tak dievcatko.ale vraj to vyslo asi 3 babam s nasho okolia vdaka tomuto vypoctu 🙂 skus daj vediet co okik?
jaj boze baby chodim sa pozerat na ten test a je tam ta druha ciarocka....sice slabunka ale je tam....myslite ze zajtra rano keby som sla na krv tak by to uz zistili ci je to nejak skoro....MS mi skoncila teraz v nedelu... 🙂

@tanickaskorokubikova to je dobry znak,ze teplota sa ti drzi.. pockaj este dva dniiiiiii 🙂