icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

fifitko25
4. okt 2012

@zuzka347 v nedeľu si mala menzes a dnes - po 4 dňoch pozitívny test?? to je divné 😕 😕 😕

mistisa
4. okt 2012

@zuzka347 ahojkaj 🙂 to je len dobre ze je 🙂 a to mas tehu testik? ked mrcha skoncila v nedelu? nemam prehlad teraz dlho som tu nebola 😅 😅 😅 😅 tak neviem ani kto je novy ani nic teda novych vas tu je habakuk 🙂

franzziska
4. okt 2012

@mistisa ahoj kuk hore vyssie, som ti pisala, zas necitas 😀

fifitko25
4. okt 2012

@mistisa tak máme sa vcelku fajn micka, malý akosi štrajkuje posledné dva dni, musím do neho štuchať, či tam v brušku je, lebo je akosi ticho 😕 😕 a ja hlúpa chytám paniku.... krčok mäkký otvorený, ale vraj vysoko, tak doki povedal, že ešte október musím vydržať ako 2v1 a potom že môžem rodiť 😅 😅

mistisa
4. okt 2012

Babenky velmi malo tu v poslednej dobe chodim tak aspon teraz a takto chcem medzi nami privitat vseeeetky nove kocky a snazilky 🙂 vitajte medzi nami a dufam ze sa vsetkym coskoro objavia dve // 🙂

zuzka347
4. okt 2012

@mistisa ano tehu testik...len tomu sama nechcem uverit lebo som este antikoncepciu brala a to bolo akurat na dovolenke mala som aj plodne dni a zabudla som tabletku zobrat...takze neviem neviem....uvidim asi zajtra na tej krvi... 😝

mistisa
4. okt 2012

@fifitko25 joooj mojka tak sa drzkajte moc moc drzkam palceky. vsetko bude okik a ani sa nenazdame a bude tu fotocka malinkeho drobceka fiffitka 😀 len sa nestresuj neboj vsetko je ako ma a malinky urcite oddychuje 🙂 🙂 oktober ujde ako voda. 🙂 ale nehrozi nejak ze by isiel este skor ze? vydrzi to krcok hm? budem moc drzat palceky 🙂

mistisa
4. okt 2012

@zuzka347 aha no ak si tehu urcite krv ukaze HCG bude urcite zdvihnute 🙂 a aj foto testiku si dala?

fifitko25
4. okt 2012

@mistisa nie nie, kontrakcie ani tvrdnutie bruška nemám, vďaka magnezku, drobec sa nepýta von, tak dúfam, že to ten október zvládneme 😅

zuzka347
4. okt 2012

@mistisa nedala lebo ta ciarocka je taka slabunka este ze by ju ani nebolo vidno...ja som ju zbadala len tak ze som si to natocila ku oknu....ale teraz ju uz vidno aj ked nie som pri okne...ale stale len slabunku....

zuzka347
4. okt 2012

@fifitko25 ale uplne slaby...tiez tomu nechapem 😖

mistisa
4. okt 2012

@fifitko25 no super mojka tak nech to tak pekne ostane 🙂 ako to uslo rychlo ze? sila teraz co si davala testik ze si tehu 🙂 😉 😉

mistisa
4. okt 2012

@zuzka347 skus odfotit ja som na duchov a slabe ciarocky ako stvorena opytaj sa bab mne vzdy posielali foto chichi 🙂 daj kuknem ti to 🙂

zuzka347
4. okt 2012

@mistisa teraz sa mi neda skusim zajtra...a skusim ho zajtra urobit este raz a rano...lebo tento som si robila cez den.....

mistisa
4. okt 2012

@zuzka347 okiii no rano bude lepsi 🙂 skus a posli hne drano nakuknem okik? napis 🙂

zuzka347
4. okt 2012

@mistisa jasne...aj sa tesim aj sa bojim.....uvidim rano dufam ze to vydrzim...

mistisa
4. okt 2012

@zuzka347 nooo hadam ano 🙂 a kedy si henten robila? 😉

fifitko25
4. okt 2012

@zuzka347 hm a predtým si kedy mala ms? možno to nebol menzes, ale špinenie pri uhniezdení 😉 skús si urobiť test z ranného moču, najlepšie s citlivosťou 10 a ak tam bude čiaročka, tak smelo na krv 😉 😉 to je istota najlepšia

fifitko25
4. okt 2012

@mistisa veru ubehlo to pomerne rýchlo 😉 😉 akurát som mala krátku návštevu,kolegyňa mi ukázala svojho synčeka, narodil sa v auguste, krásny malý bubáčik to je 😵 😵

zuzka347
4. okt 2012

@mistisa pred hodinkou...nedalo mi to... 😉

zuzka347
4. okt 2012

@fifitko25 no ved urobim...poradte mi nejaku dobru znacku co je taky najcitlivejsi...

fifitko25
4. okt 2012

@zuzka347 najlepší test je Mamatest 10 😉 ten nerobí falošné poplachy a je fakt spoľahlivý 😉

mistisa
4. okt 2012

@fifitko25 to je dobre ze tak rychlo 🙂 a ani sa nenazdas a budes drzat svojho drobceka na rukach 😉 😉 😉 😉

zuzka347
4. okt 2012

@mistisa no takze som teraz hned utekala do lekarne a mamatest nemali tak mi poradili rapidclear....

mistisa
4. okt 2012

@zuzka347 ja som aj ten robievala ked nebol mamatest a kolko mas v baleni? mne baby radili inak aj ten digitalny ale je drahy 😒

zuzka347
4. okt 2012

@mistisa jeden je v baleni....ale neviem aj nejake priznaky su...ale neviem ci si to len nenahovaram...ale pobolieva ma brucho, teraz ma uz riadne hlava zacina boliet a stale sa mi nejako drieme...a mam taky priesvitny vytok...

mistisa
4. okt 2012

@zuzka347 hm no zaujmave.ale tak mrchu mozes mat moja sestra mala 3 mesiace mrchu a ked dosla na gyndu jej povedala ze je v tretom mesiaci.a normalne mrchovala sice slabsie ale mala.ale tak uvidis hlavne bud pri zemi okik? moc ti to zelam a budem drzat palceky aby zajtra vybehli na teba palicee 🙂

zuzka347
4. okt 2012

@mistisa no ved nastastie som pri zemi a ratam s kazdym vysledkom... 😖 ale som uz zvedava na zajtra....tak zajtra vam dam vediet....

mistisa
4. okt 2012

@zuzka347 okiii cakameee 🙂 hned nabehnem rano 🙂 priloz aj foto 🙂 😉

zuzka347
4. okt 2012

@mistisa jasnacka 😝 len neviem ci to mam drahemu povedat... 😕