Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mistisa ahoj kuk hore vyssie, som ti pisala, zas necitas 😀
@mistisa tak máme sa vcelku fajn micka, malý akosi štrajkuje posledné dva dni, musím do neho štuchať, či tam v brušku je, lebo je akosi ticho 😕 😕 a ja hlúpa chytám paniku.... krčok mäkký otvorený, ale vraj vysoko, tak doki povedal, že ešte október musím vydržať ako 2v1 a potom že môžem rodiť 😅 😅
Babenky velmi malo tu v poslednej dobe chodim tak aspon teraz a takto chcem medzi nami privitat vseeeetky nove kocky a snazilky 🙂 vitajte medzi nami a dufam ze sa vsetkym coskoro objavia dve // 🙂
@fifitko25 joooj mojka tak sa drzkajte moc moc drzkam palceky. vsetko bude okik a ani sa nenazdame a bude tu fotocka malinkeho drobceka fiffitka 😀 len sa nestresuj neboj vsetko je ako ma a malinky urcite oddychuje 🙂 🙂 oktober ujde ako voda. 🙂 ale nehrozi nejak ze by isiel este skor ze? vydrzi to krcok hm? budem moc drzat palceky 🙂
@zuzka347 hm no zaujmave.ale tak mrchu mozes mat moja sestra mala 3 mesiace mrchu a ked dosla na gyndu jej povedala ze je v tretom mesiaci.a normalne mrchovala sice slabsie ale mala.ale tak uvidis hlavne bud pri zemi okik? moc ti to zelam a budem drzat palceky aby zajtra vybehli na teba palicee 🙂

@zuzka347 v nedeľu si mala menzes a dnes - po 4 dňoch pozitívny test?? to je divné 😕 😕 😕