Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@tanickaskorokubikova skús sa ráno otestovať 😉 tiež som sa testovala prvýkrát na 27 DC, pričom cykly som mávala 30dňové, teplotu som mala tiež cez 37, príznaky žiadne, len bolesť hlavy 😅 😅 a pekne mi vybehli // 😉
@fifitko25 No hlava ma boli teda riadne, včera som si test robila a nič nebolo vidieť ale tak spolieham sa na to že to bolo veľmi skoro 21DC, a teraz robím celý víkend tak to v pohode vydržím do pondelka, inak mi aj vadia pachy ale to stále keď mam migrénu tak teraz neviem 🙂 drž mi palce 🙂
@tanickaskorokubikova veľa záleží aj od toho, kedy si mala ovuláciu .... najskôr sa odporúča na 12-13 dní po ovulke 😉 tak vydrž ešte do pondelka a isto rob test z ranného moču a s citlivosťou 10 😉 a samozrejme, tfuj tfuj tfuj, držím palce 😉
@fifitko25 to práve neviem kedy som presne mala, resp mala som pocit ako keby bola dvakrát, neviem lebo som sa príliš sledovala tento mesiac 😝 ale určite je ešte skoro a test mám Gs mamatest lebo baby tu písali že ten je najlepší a keďže mamka robí v lekárni tak mi zaobstarala :D
@mistisa ma ignorujes schvalne? 😀 😀
@franzziska jooj moja.dufam ze to nejak doriesite a podari sa micik . A tie lieky nemozes ziadne ze?
@tanickaskorokubikova stale stupa? Tak to sa tesim, drzim palceky
@mistisa stratila si bryle? ☹ ☹
@franzziska preco? 😕
@mistisa ja ze si zabudla 😢
@franzziska na co micik? Ja nezabudam 😉
@mistisa necitas..az na moju 3tiu si si vsimla 😀 😀
@moonica ano ano stúpa a pred MS by mala klesať nie?
@mistisa bojim sa vies.... 😒 dostala som clostil teda nakoniec
@mistisa Ahoj Miška 🙂 Si vás tu stále čítam a písala si že ideš skúsiť podľa Jonáša podľa tej web. stránky tiež som sa rozhodla to skúsiť podla toho čo tam píšu len mne to vyrátalo vlastne na túto noc čo bola aj sme makali 🙂 Som zvedavá čo s toho bude lebo mám 6 dní do ms 😒 Ale tento mesiac keksíkujeme konečne aj mimo plodných dní 😀
Ahoj potrebujem poradit som 8 DC a rano som mala taky hlien ako vaječny bielok natahovaci mozem to brat ako zacinajucu ovulku alebo ??? Dakujem...
@bubo80 skor zaciatok plodnych dni ovulka je na konci 🙂
@tanickaskorokubikova a ty ako dnes? teplotka sa drzi hore? uz nech je po nedeli 🙂
@sunshine5 zatial ano tak som zvedava lebo cim viac sa blizi Ms tym sa citim praveze lepsie 🙂 tak neviem :( stracam nadej :(
@tanickaskorokubikova supis supis 🙂)))
@tanickaskorokubikova sak ale to moze byt dobre, ze sa citis aj lepsie... este nestracaj nadej... 🙂 teplotka je hor,e to je supis supis na nic ine nemysli 🙂
@sunshine5 joooj ked to je take strasne to cakanie....

Baby poraďte mi, som tri dni pred MS a teplota mi zo dňa na deň stúpa dnes už mám 37,3°C