icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

tanickaskorokubikova
4. okt 2012

Baby poraďte mi, som tri dni pred MS a teplota mi zo dňa na deň stúpa dnes už mám 37,3°C

fifitko25
4. okt 2012

@tanickaskorokubikova skús sa ráno otestovať 😉 tiež som sa testovala prvýkrát na 27 DC, pričom cykly som mávala 30dňové, teplotu som mala tiež cez 37, príznaky žiadne, len bolesť hlavy 😅 😅 a pekne mi vybehli // 😉

zujka2
4. okt 2012

@mistisa ahoj miška, ako sa ti darí?

tanickaskorokubikova
4. okt 2012

@fifitko25 No hlava ma boli teda riadne, včera som si test robila a nič nebolo vidieť ale tak spolieham sa na to že to bolo veľmi skoro 21DC, a teraz robím celý víkend tak to v pohode vydržím do pondelka, inak mi aj vadia pachy ale to stále keď mam migrénu tak teraz neviem 🙂 drž mi palce 🙂

fifitko25
4. okt 2012

@tanickaskorokubikova veľa záleží aj od toho, kedy si mala ovuláciu .... najskôr sa odporúča na 12-13 dní po ovulke 😉 tak vydrž ešte do pondelka a isto rob test z ranného moču a s citlivosťou 10 😉 a samozrejme, tfuj tfuj tfuj, držím palce 😉

tanickaskorokubikova
4. okt 2012

@fifitko25 to práve neviem kedy som presne mala, resp mala som pocit ako keby bola dvakrát, neviem lebo som sa príliš sledovala tento mesiac 😝 ale určite je ešte skoro a test mám Gs mamatest lebo baby tu písali že ten je najlepší a keďže mamka robí v lekárni tak mi zaobstarala :D

franzziska
4. okt 2012

@mistisa ma ignorujes schvalne? 😀 😀

mistisa
4. okt 2012

@franzziska jooj moja.dufam ze to nejak doriesite a podari sa micik . A tie lieky nemozes ziadne ze?

mistisa
4. okt 2012

@zuzka347 noo zatial asi nie nech sa netesi.zajtra ak by bola sulnejsia mu povedz 😉

mistisa
4. okt 2012

@zujka2 ajoooj mojaaaa 😉 ja tak pomaly.dostala som prvy krat mrchu sama od seba.sice po dvoch tyzdnoch od vyvolanej ale hlavne ze prisla.a ty ako moja?

moonica
4. okt 2012

@tanickaskorokubikova stale stupa? Tak to sa tesim, drzim palceky

franzziska
4. okt 2012

@mistisa stratila si bryle? ☹ ☹

mistisa
4. okt 2012

@franzziska preco? 😕

franzziska
4. okt 2012

@mistisa ja ze si zabudla 😢

mistisa
4. okt 2012

@franzziska na co micik? Ja nezabudam 😉

franzziska
4. okt 2012

@mistisa necitas..az na moju 3tiu si si vsimla 😀 😀

tanickaskorokubikova
4. okt 2012

@moonica ano ano stúpa a pred MS by mala klesať nie?

zujka2
4. okt 2012

@mistisa celkom oki. ja som tiež mala vynechanú dva mesiace. ale nebola som na injekciu

franzziska
5. okt 2012

@mistisa bojim sa vies.... 😒 dostala som clostil teda nakoniec

sunshine5
5. okt 2012

@moonica a ty ako sa mi mas? Ja som na teba nezabudla 🙂 len dufam, ze ani ty na mna :( Sa mi zda, ze moc sem nechodis, ci?

penelope111
5. okt 2012

@mistisa Ahoj Miška 🙂 Si vás tu stále čítam a písala si že ideš skúsiť podľa Jonáša podľa tej web. stránky tiež som sa rozhodla to skúsiť podla toho čo tam píšu len mne to vyrátalo vlastne na túto noc čo bola aj sme makali 🙂 Som zvedavá čo s toho bude lebo mám 6 dní do ms 😒 Ale tento mesiac keksíkujeme konečne aj mimo plodných dní 😀

azzura
5. okt 2012

@mistisa ahoj, foto som videla, mate to krasne 🙂

zuzka347
5. okt 2012

@mistisa bol to plany poplach :(

bubo80
5. okt 2012

Ahoj potrebujem poradit som 8 DC a rano som mala taky hlien ako vaječny bielok natahovaci mozem to brat ako zacinajucu ovulku alebo ??? Dakujem...

tanickaskorokubikova
5. okt 2012

@bubo80 skor zaciatok plodnych dni ovulka je na konci 🙂

sunshine5
5. okt 2012

@tanickaskorokubikova a ty ako dnes? teplotka sa drzi hore? uz nech je po nedeli 🙂

tanickaskorokubikova
5. okt 2012

@sunshine5 zatial ano tak som zvedava lebo cim viac sa blizi Ms tym sa citim praveze lepsie 🙂 tak neviem :( stracam nadej :(

sunshine5
5. okt 2012

@tanickaskorokubikova supis supis 🙂)))

sunshine5
5. okt 2012

@tanickaskorokubikova sak ale to moze byt dobre, ze sa citis aj lepsie... este nestracaj nadej... 🙂 teplotka je hor,e to je supis supis na nic ine nemysli 🙂

tanickaskorokubikova
5. okt 2012

@sunshine5 joooj ked to je take strasne to cakanie....