Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mattuliatko30 ahaaaa...no pockam este nejakych par dni ako mi sesterka radila...ona robi v lekarni....a skusim este tehu testik....aj tak som cely vikend v praci 🙂
@tanickaskorokubikova
Dobre raaaanko 🙂. No konecne nedela.. Ako sa drzis? Co noveho? Stale na teba myslim 🙂 teplotahore? Mrcha nikde? Sup sup, napis 🙂
@sunshine5 si zlata 🙂 ale s nedelou dnes prisla aj mrcha 🙂 vcera teplota klesla na 37,1 takze som to viac menej vedela :< skoda no, asi to nebude take jednoduche ako som si myslela ze na prvy sup 🙂
@mattuliatko30 @azzura @mistisa Ahojte 😀 @mattuliatko30 no moja ja som den pred mrchou mala poz. ovu. test potom mrcha dvoj dnova a po mrche ma boleli prsia ani dotknut cele naliate som ich mala Lekar mi zistil zv.prolaktin cize telo sa chovalo ako keby som bola tehu alebo po porode aj folikulometria to potvrdila vajecniky zaspali z tolkeho hormonu Tak som sa smiala ze idem mm dojcit 🙂 Poslal ma do lubochne som zvedava ako ma daju doporiadku
@chorucka no tak asi aj ja to mám 😀 😀 už mi to aj lauritka vravela..že mám asi zvýšený prolaktin..lebo to neni možné...mrcha na 17DC a hneď po nej..takéto testy...a už 3 dni po sebe 😀 ešte sa mi pustí mlieko a čo potom???? 😀 robila som ďalší ovu..teraz poobede..a stále taký...možno aj silnejší..nepila som 3 hodky 😀
@tanickaskorokubikova aaale do keluuu :( mrzi ma..
@sunshine5 aaaale nevadi 🙂 budeme sa dalej snazit, raz to predsa musi vyjst 🙂
@chorucka ahojcek moja ako sa mi mas? 😉
@mattuliatko30 ajoj mojka.no to je sranda hm zaujmave veru.hm. a tehu to nemoze byt? Ci?
@mistisa nemoze,ved som mala mrchu..3dni.
@mattuliatko30 ahojko, to by si ty mala vediet ci je to u teba max. tmava ciarka...lebo na letaciku mas napisane rovnako alebo testovacia viac silna ako kontrolna, ale niektore baby to nedosiahnu
@azzura ahoj moja....no bola taká istá..aj tmavšia..ale je taká 3 dni...takže mi haprujú asi hormony..veď to neni možné.,..aby taká bola stále..ako mám potom zistiť ovu?? teraz som trošku skočila..ale neviem http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e teplota nič moc...žeby ovu prebehla 😒 ale už to kašlem...celé moje cykly sú naprd...a ty ako mojka?..máš grafík?
@mattuliatko30 mal by ti doky spravit hormonalny profil
@azzura mal mal..ale či spraví, to je otázka....opýtam sa..ho...
@mattuliatko30 tak mu povedz ze chces
@moonica Ahoj Mon, ja sa mam uplne normalne. žiadne novinky nemam, nebola som este ani u dokyho. Konkretne ja ziadne zmeny zatial nepocitujem. a ty ako? uz sa blizi cas snazilkovania nie?
Ale super, ze si mala svadbu a bola si zatiahnuta do kolobehu, to velmi prospieva, ze clovek trosku vypne. Ja mam rada ked sa stale nieco deje okolo mna. Uz sa mi zacina aj v robote toho nabalovat, takze som aj rada.
@azzura a je povinný mi to urobiť?...na základe čoho?..že mám také cykly?.či že mám výkyvi hormonov?..či čo mu mám povedať? prečo sa robí HP?..
@mattuliatko30 na zistenie hormonalnej rovnovaky a preto že chces babo, tak musi vediet v akom si stave
@mattuliatko30 mne to urobil automaticky ked videl ze mam nepravidelny MS..tak akykolvek problem s tym ak mas alebo dlho sa snazis bez vysledku..tak by mal automaticky zasiahnut
@azzura akosi mi je zle...od žalúdka...neviem či som hladná..či nie...alebo som chytila nejakú virozu 😒 už len to mi chýba fakt ku šťastiu...dúfam,že neleze na mňa choroba...
@franzziska
uvidím..opýtam sa ho nato..mám kopec otázok..tak som zvedavá..na stredu..
@mattuliatko30 ja mam takeho, ze vzdy mam vela otazok ale k nim potom nedojde..on ma hned vybavi a posiela domov 😀 😀 😀
@franzziska presne...toľko sa chcem spýtať..že nakoniec zistím..že som sa nič neopýtala
@mattuliatko30 a tehu nie si???
@azzura nie som moja...veď som mala ms..na ten 17dc...keby som mala slabú..ešte možno rozmýšlam..ale silnú tie dva dni? 😒 😒 to asi nie síce je pravda,že len 2,5 dňa..čo nebýva normálne..ale tak ani nebýva 17dc ms..takže asi mi len telo zblblo...ani samo nevie kedy je teraz ovu 😢 😖
@mattuliatko30 moja asi ti strajkuje, lebo si sa moc upla na jednu vec. Ale ked pojdes k dokimu tak mu povedz ze chces aby ti spravil HP, to ji vezme krv 1-5DC a potom cca 20DC
@azzura no ak neurobí na gyne..urobí možno obvodná..tak som zvedavá..a ty ako grafik????si mi neposlala nič 😉
@mattuliatko30 ja uz davno nerobim nic, ale uplne nic

@zuzka347 no zvačša ovu test ukáže byť pozitívny..ked si tehu