Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mattuliatko30 čakam už par mesiacov....ale vsak IVF to isti, uz len cakam na telefom Z Caru a zahlasia dojdite uz mate schvalenu ziadost, ale dovtedy musim vyliecit kasel, lebo ma moc dusi uz 3 tyzden
@azzura tak sa micka liečkaj..uvidíš..že ti tam pomôžu....a budem tu okukávať tvoj krásny tehu testík s //. dúfam,že sa potom podelíš o tú radosť.. 🙂
@mattuliatko30 jasne, ak bude s cim tak sa pochvalim, poslen ti to do IP 😉 a ty sa nedaj u doktora, bojuj za svoje zdravie, ved odvadzas zdravotne, tak nech sa staraju
@azzura hej hej...najskôr ma isto zbuzeruje..prečo som neprišla hneď po tých tbl..v auguste, keď som ich dobrala...uff...musím čosi vymyslieť...som myslela,že stačí to brať 2mesiace..a už sa to upraví...asi som sa zmýlila...tak uvidím..či ma vlastne bude aj pozerať..no ale mal by...nie?..kedže som mala ms tak skoro..nech sa kukne..čo tam mám či nejakú cystu či čo
@mattuliatko30 kasli na neho, nech sa vykrici ked mu to pomože ale hlavne nech spravi co ma
ahojte kočky, tak ja som zatial na 30DC a mrcha zatiaľ nedošla, prsia ma bolia cca od polovice cyklu, bolesti podbruška mám každý den. A ani neviem kolko dnový cyklus mám, kedže minulý mesiac som mala 34 dňový a mesiace predtým 25-26dňový, tak mám teraz trošku chaos.
sunshine5-zatial som si neurobila, z dovodu veľkého sklamania, ktoré som zažila minulý mesiac, ked mi menštruácia došla 34DC a testík negatívny, tak ešte počkám do piatku, teda ak mrcha nedojde a testnem sa. A ináč gratulujem tekuľka 🙂, hlavne si dávaj na seba veľký pozor!!!
@mattuliatko30 kasli nanho, nestresuj sa kvoli doktorovi 😀 😀 sice aj ja tam chodim vzdy s malou dusickou..
@franzziska jasne..nejako bude...už sa netrápim...teplotu mám aj tak nafigu..nevyzerá,žeby mala byť ovu.. kukni..ak sa rozumieš grafom http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e a výtok už biely..ako po ovu...testi ovu stále pozitivny..takže naprd všetko..celý cyklus rozhádzaný...ovu asi ani nebola..neviem..
@azzura uvidíme..čo povie....dnes nič moc http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e teploty rovnaké..dnes robím posledný ovu test...a kašlem nato..aj tak je ten cyklus oničom 😒 teplotne som ani nestúpla nejako...tak asi to mám celé naprd
@mattuliatko30 zvlaštny to tvoj cyklus
@azzura 😠 😠 😠 😠 hnevám sa 😠
@mattuliatko30 tak sa nehnevaj, nepomože ti to, akurat sa stresujes a tvoje telo potom robi co chce, bud povedz doktorovi nech ta uz konecne vysetri resp. chod k inemu
@azzura ja viem....už nech je zajtra... dnes je riadna zima...konečne tu trošku kúria
@mattuliatko30 uz aj nam kuria ,a le zacalo svietit slniecko. stredy neznasam, lebo mame dlhy den
sunshine5-takže už sklamanie nastalo a asi som to poriekla, začala som špiniť, už som z toho na nervy, zase som si poplakala. Další mesiac nič, kedže moj chlap chodí na týždnovky a ovu vychádza cez týžden.Som veľmi nešťastná ☹
@azzura no tu je stále hmla 😒 takže mne tu svietia iba ak neonky nadomnou 🙂 aj ja mám stredu dlhu..ale nie pracovnú..mávam angličtinu..tak domov prídem až po šiestej, zajtra som v práci len do pol 12tej..potom na tú gynu.. do mesta vybavovať veci..a anglina..
@mattuliatko30 tak som zvedava co ti povie doki, nedaj sa a potom sup sup speakovat a kupit si nieco pekne 😀
@azzura no hej...musím pobehať obchody trošku..ak vydá....chcem niečo pekné 😉 veď som pomáhala mm robiť sadrokartóny.. 😀 😀 tak som si čosi zarobila 😀 len ke´d mne sa máločo páči....a ak aj hej..tak zase to neoblečiem 😠
mala by som schudnúť 😀 aspoň 5 kil....som už ako slon 66 kg 😀
@mattuliatko30 staci ked sa prejdes po obchodoch, možno sa ti nieco zapaci. No aj ja by som mala chudnut, uz som vyhodila 3 rifle 😠
baby neviete mi poradit? 14DC som mala pozit. ovu test..v ten den sme mali sexik,vcera (15DC) tiez, ale dost som pri tom citila maternicu co sa mi nestava...nebola to nejaka extra bolest ani nic a teraz trosku spinim,teda nasla som si trosku ruzovej krvi :O neviete co to mohlo byt?nic ma neboli...ale myslim si ze z toho zasa nic nebude...nestalo sa vam to niektorej?btw.ovu spinenie (trosku ruzovej) som mala pred ovu..moze to byt ovu spinenie? ☹
@christie12 hej..môžeš to mať ovu špinenie 😉
@christie12 Ja som to mala takto isto. A myslim si, ze to bolo kvolu tomu, ze sa uvolnovalo vajicko a putovalo a vsetko tam dole bolo viac prekrvene, do toho sexik a prave tento sexik mohol sposobit take slabsie spinenie. A vobec nahdz flintu dozita... 🙂 a je dobre, ze ste mali aj 15dc. JA si myslim, ze nam sa to podarilo den po ovu otehotniet. Pretoze v den ovu (14dc) sme nemali sexik 🙂.Takze vyckaj a uvidis 🙂
@mattuliatko30 no ked ja neviem :( ja sa bojim ze koli tomu sa nam nezadarilo ani minuly mes. a uz som skepticka hoci sme ovulku vychytali... wuaaa , povedzte da sa na to nemysliet? 😀
@christie12 neboj...uvidíš...bude dobre...treba teraz veriť aj dúfať...aspoň vieš, že máš ovu.... 😉
Ahojte babulky tak ja uz mam 13 den meskania ale ked som si robila prvy testik po 8 dnoch tak nic, co myslite?
@mattuliatko30 dakujem moja... vcera pribudla do rodiny dalsia tehula v 6tt.. aj my chceme.. ale to asi kazda z nas... som strasne netrpezliva, mala by som s tym nieco robit 😀

@azzura tak už len čakáš....hm???..uvidíš..možno sa do vianoc zadarí 😉