Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@sipka87
jasne ze musis verit, ze to vyjde. to by bolo super...aj ja sa veru spytam, ako to vyzera tento mesiac s tymi mojimi vajickami, nech viem... presne taky pocit v tych vajecnikoch som mala aj ja minuly mesiac a vela bab to opisovalo ako signal tehotenstva, tak ti to dufam vyjde 🙂 ak mas brat duphaston 11 dni a mas ho 8, tak vacsinou po jeho douzivani na 3-4 den pride mrcha...takze uvidis buduci tyzden
@nelabela no som teda zvedava... a určite sa opytaj ci mas vsetko ok, ci tam nie su zrasty, zapaly.. ja som sa pytala absolutne na vsetko. Bolo mi jedno co si bude lekarka mysliet. A skor si myslim ze su na take uz zvyknute. SPravila mi testy, cytologiu, vytery, ultrazvuk (tam mi ukazala ako vyzera vajecnik pre ovu), no a dala mi este tie lieky na upravu flory, aby sme mali vsetko ok, ked to pride. Tak som sa aj v podstate potesila ze som si dala tie veci do poriadku a s čistým štítom mozeme pokracovat v snazeni. 🙂 tak urcite sa popytaj a daj vediet ze ako si dopadla. Drzim prsty
@mata_ba ďakujem moja. ja som zrejme 2DPO: http://www.fertilityfriend.com/home/zelovocka
ešte počkám, či mi zajtra vyznačí ovulu a potom váham, či mám merať, alebo až ku koncu, napr. 12DPO a podľa teploty urobiť test...drahý odchádza 12DPO totiž služobne preč na celý mesiac ☹ takže my buď teraz, alebo až v decembri najskôr.
@christie12
veru aj ja chcem ranne nevolnosti... moja kolegina ich mala uz po 5 dnoch od ovu, takze vedela este pred meskani, ze je tehotna.... stastny to clovek. hned na druhy krat
@sipka87 @nelabela baby, ak mi to tento cyklus nevyjde, tak po MS tiež idem na gyn - nie síce na preventívku, ale mám maličkú cystu v prsníku, tak mi ju musia každých 6 mesiacov na sone skontrolovať. plánujem si vypýtať stery na ureaplazmu, mykoplazmu a chlamýdie, pre istotu, lebo to mi dr. nerobila. cyto som mala OK a aj utz a palpačné vyšetko... ale to bolo v januári ešte 😅 tak dúúúfam, že sme všetky zdravé a budúci rok rodíme 😉
@franzziska ahoj mici som ti pisala IP nedosla?
@mata_ba no ved som opat na PN ale kaslem na to zdravie je len jedno tak sa dam dokopy 🙂 uvidime buducu stredu mam kontrolu tak uvidime 🙂 mam antibiotika tak som zvedava. sranda je ze som bola dnes u dokiny a bola tam jedna pani co chcela ockovanie proti chripke a jedina vseobecna nepreplaca ockovanie.ze union aj dovera to platia a vseobecka az po 59 roku .to su veci.este ze som sa dala prehodit do tej unionky.
@azzura no ja tiez kahrnam nadcha hrdlo treplota no hruza. este mi dojde svokra so svagrinou dodatocne gratulovat k meninam a ked odidu rovno padam do postele 🙂 joj ten kasel je otras. vyliec sa moja aj ty 🙂 nejaky calcium alebo co nepomaha?

@nelabela Aj ja som si kupila tie vitaminy a beriem ich tiez kazde rano 😀
Cyklus mam cca 30 dnovy. V praci sa tiez nejako vela nenadriem (kancelarska krysa), takze si myslim ze z tohto hladiska je to v poriadku. Tak uvidime ci sa to nejako zmeni po duphastone, lebo ho beriem len 8 den. No ja dufam, ze cyklus mi ani nedojde. Nechcem si nic nahovarat, ale po ovu dnoch si stale citim pravy vajecnik. Take nejake napatie v nom mam. Stale to pretrvava. A lekarka mi este aj na prehliadke povedala, ze vajicko sa uvolni z praveho vajecnika. Tak je to zvalstne. Mozno to ma na starosti duphaston. Neviem.. radsej si nenahovaram. Ale nejaka slabulilinka nadej tam predsa asi len je, zeby to mohlo vyjst 😠