icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

azzura
10. okt 2012

@mistisa mne nepomaha nic, ja to mam asi alergiu na zmenu pocasia....mam to kazdy rok, pride to v takomto obdobi a odide za 3-4 mesiace.
šup šup do postele a poti 😀 t sa

tanickaskorokubikova
10. okt 2012

@t1na dakujem, dakujem aj ja prajem aby sa cim skor podarilo inak ako dlho sa snazite?

jesika26
10. okt 2012

@mata_ba no ani ti neviem povedať či mi už mrcha mešká, alebo ešte nie, lebo minulý mesiac som mala 34 DC a mesiace predtým to bolo okolo 26dní, tak fakt neviem.

mata_ba
10. okt 2012

@jesika26 tak pockaj este 2-3 dni a skus testik 🙂

jesika26
10. okt 2012

@mata_ba ved áno, počkám do piatku, ak nedostanem mrchaňu, tak sa bude testovať 😉

t1na
10. okt 2012

@tanickaskorokubikova zatial druhy tyzden tak uvidime 🙂

tanickaskorokubikova
10. okt 2012

@t1na a ktory DC si?

t1na
10. okt 2012
mata_ba
10. okt 2012

@jesika26 drzim paste..

tanickaskorokubikova
11. okt 2012

@t1na a kedy mas dostat Ms?

nelabela
11. okt 2012

ahojte, pribudol niekto novy, alebo tehotny??? 🙂

mistisa
11. okt 2012

@azzura veru nic ine mi neostava 🙂 dnes ma hrozne boli na plucach 😒 ☹ takze v postielke budem a pozerat filmiky 🙂 mm dojde az vecer tak budem sama pri telke ☹

jalaura
11. okt 2012

@tanickaskorokubikova no aj ja som mala presne tu istu predstavu a ked to nevyslo bola som velmi velmi sklamana...ale podpora od draheho velmi pomohla - myslim ze chalapi to beru uplne inak a lahsie - mali by sme sa od nich asi priucit - ja to teda skusam - brat to tak ako to ide ...tak mozno dalsi mesiac sa nam to podari spolocne!!!

jalaura
11. okt 2012

@nelabela
@christie12
no baby vy ste presne ako ja🙂...aj my sme zacali od augusta a este stale sa snazime...ale verim ze obe pod stromcek prinesieme fotecku z ultrazvuku tak nestresujte a mysliste pozitivne🙂

zelovocka
11. okt 2012

@nelabela tehotný v mužsom rode znie tak zvláštne 😀 ale neviem o nikom, žiadna baba tu nedávala pozitif testík, zatial. 😉

tanickaskorokubikova
11. okt 2012

@jalaura tak to dufam 🙂 ze budeme vsetky naraz 🙂 a snaad nam to vyjde na druhy pokus ked na prvy nevislo 🙂

christie12
11. okt 2012

@jalaura drzim nam palce! vsetkym🙂 ocividne to vsetky prezivame rovnako 😀 ale @zelovocka je jak moje zrkadlo 😀 😀

t1na
11. okt 2012

@tanickaskorokubikova mam 28dnovy cyklus, tak som zvedava

zelovocka
11. okt 2012

@christie12 tie dva týždne po ovu sú ťažké veru 🙂 mne teda fantázia občas ulieta, už sa vidím s testom // v ruke, hádžem sa drahému okolo krku, kupujeme kočík atď. 😀 no a potom BUM a nič 😅 😝 čakáme, uvidíme 😉

christie12
11. okt 2012

@zelovocka ved hovorim..cista ja 😀 len to nesmieme prehanat... cim viac na to myslim, tym tie dni ubiehaju pomalsie... 😒 uz nech to ocuram a su tam dva papeky a ja sa rozplyniem od stastia 🙂

zelovocka
11. okt 2012

@christie12 😀 dva papeky, jasné 😀 raz to musí prísť! 😉 😎 no a ten adrenalín, keď cikneš a čakáš, asi si zmeriam vtedy pokusne tep, to bude 200 😀

christie12
11. okt 2012

@zelovocka hahaha 😀 no..predinfarktovy stav 😀 tebe vlastne teraz kedy (ne)ma prist mrcha? ze by sme testli spolu 😀

zelovocka
11. okt 2012

@christie12 od ovuly po mrchu mávam 12 až 14 dní. takže 12DPO mi vychádza na 20. okt., vtedy by som chcela testnúť, ak nebude teplota príliš dolu (meriam bazálku) 😉 to bude sobota a chlap má vtedy odcestovať preč, tak nech už vieme, na čom sme 🙂 pridáš sa? 🙂

christie12
11. okt 2012

@zelovocka no ja by som mala dostat asi 23ho, nebude 20teho skoro? :-O

christie12
11. okt 2012

@zelovocka inak ja ani nemeriam, takze podla toho sa neviem orientovat... ci keby som teraz zacala a 2 dni pred ms by klesla tak viem ze nic? 😀 ci to je blbost teraz zacat merat? 😀

zelovocka
11. okt 2012

@christie12 už nemeraj, moc by si z toho nezistila 😉 23.10. by bolo pre teba dosť skoro, ja to chcem kvôli mm spraviť, inak by som netestovala vôbec, lebo podľa teploty viem, koľká bije 🙂 ale mám doma tri lacné testíky, tak jeden obetujem 😝

stačí ti testnúť najskôr v deň ne/očakávanej mrchy alebo neskôr. záleží, koľko peniažkov si ochotná obetovať na testy 😉

christie12
11. okt 2012

@zelovocka 23.10 mam (ne)dostat ms... chcem pockat az bude meskat..co dufam, ze bude 😀 tak budem sledovat tvoju bt, dufam ze neklesne 🙂

nelabela
11. okt 2012

@jalaura
no ten stromcek to hádam istí

nelabela
11. okt 2012

@zelovocka
tak tokto som aj ja na tom, uz by som kupovala kocik

nelabela
11. okt 2012

@zelovocka
aj ja meriam, ale mam strasne male vykyvy