Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@zelovocka no ved uvidime.dnes zatial nepicha tak uvidime 🙂 no asi rovno IVF lebo na IUI sme sa chystali 4 mesiace a nikdy vajka nedorastli vdaka mojim PCOS takze nepocitam ze by narastli zrazu. ak nic tak v januari zacneme vybavovat IVF 🙂 uvidime ako to pojde.mozno ked to teraz vypustime z hlavy tak sa zadari uvidime 🙂 😉 😉 😉
Ahojte kočky, takže testík urobený a // ako vyšité, ale ešte sa moc vytešovať nejdem 😀 .Foto sa mi sem nedá dať, možno až večer z chlapovho mobilu
@zelovocka pozeram dobre, alebo tam vidim len september? 😕
ja? neviem sa dockat toho, ako mi bude meskat MS.. 😀 ideme za chvilu na vikend k nasim tak sa tam snad trochu odreagujem.. teda ak mi to nebude stale niekto pripominat ( neviem ci sa viac tesime my, alebo nasi 😀 😀 )
a ty ako moja?
@jesika26 jeeeeeeeeeej gratulujem!! tfuj, tfuj nech to dobre dopadne 🙂
@christie12 teraz neviem, čo myslíš tým "len september" 😕 tak pekný víkend, ja musím žiaľ pracovať, ale aspoň mi čas rýchlejšie ujde 😉
@zelovocka juj ten linkos co si hodina na BT, vies ja nemeriam, moc sa v tom nevyznam 😀 😀
ja dufam, ze uz teplota neklesne 😉
@christie12 jáááj, no mala by si viedieť moje posledné dva cykly, kukni ešte raz:
http://www.fertilityfriend.com/home/zelovocka
ak by som si zaplatila za VIP členstvo, tak by si videla všetky moje merané cykly, ale keď máš free profil, tak sa zobrazia len dva. ak chceš, pozri si môj album, tam mám všetky 🙂 a ďakujem 🙂 😉
@zelovocka jasneeeee 😀 vidim to iste co predtym 😀 😀 😀 😀 😀 😀 vidim august, september, ale november nie, to tak ma byt? 😕 😕 ja neviem 😀 som proste lama 😝
@christie12 no vidím, že si fakt lama 😀 😀 😀 veď november 2012 nebol zatiaľ 😀 čo myslíš, že som veštica Theodora, že si nameriam teploty vopred? 😝 😀
PS: ty myslíš asi že je tam napísané 24. sept. - to je len dátum začiatku aktuálneho cyklu, potom už pokračujú dni až po október, všímaj si horný riadok grafu 😉
jááj, ty si trdlo, sa tu smejem na tebe, no zlatááá 🙂
@zelovocka testovala som rapid clear-boli tam dva kusy-tie papieriky, tak som urobila najskor jeden a po pol hodke aj druhý 😉 . Dakujem
@christie12 dakujem krásne, dúfam, že to nie je len klam
caute baby. pisem to aj sem nech viete. dnes bol priatel na spermiograme a z jeho strany je vsetko ok, vsetko v norme. takze "chyba" je na mojej strane. tak uvidime kedy sa zadari....
@jesika26 gratulujem ako dlho ste sa snažili ak možem vediet?
@mirkamirkaa , jooj, dakujem, 2-3 mesiace, po druhom som pila alchemilkový čajík a začala s kyselinou listovou. Ked sme sexíkovali, tak som nemala ovu, lebo som si robila ovu testy a vyšli negatívne, takže pravdepodobne ovu nastala o pár dní neskor
Foto trochen nekvalitné 😀
@septembrovci ahoj ahoj vitaj a dufam ze uz coskoro budes vytesena z ocakavania🙂
@mistisa 😉 😉
@zelovocka sooorry noo 😀 som pisala v zhone 😀 uz som to pochopila 😀 lamaaa som...
a ty cez vikend pracujes?
@christie12 v pohodke moja, nič sa nedeje 😉 🙂 jo, budem trocha pracovať z domu, ale to je výnimočne, nie pravidlo 🙂
ty čo plánuješ vez víkend? dobre si oddýchni 🙂
idem už, ideme s mm kukať seriál, dobrúúú 🙂
@mistisa jejo jaka si zlatunka..sa tu tesis z kazdej tehule vsak?...len nas to nejak obchadza..nejak mam pocit ze nie som toho schopna...
@franzziska no bambulky aj mna to stale niejako obchadza 😒 ale ved raz pride aj na nas rad 😉
@mistisa

@zelovocka
nie, je to nejakz iny hormon co mi ide vysetrit co v tych beznych testoch nie je... boze neviem si nam spomenut...ale vysetruju ho v bratislave