Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mata_ba ano, chapem ta, ale drzim vsetky prsteky aby uz mrcha neprisla... 7DPO nieje skoro na priznaky mrchy?ci?
@zelovocka ty kokso dufam, ze to tam v piatok bude! mas ten mamatest? inak neviete aky je spolahlivy ten predictor early?? mam totiz aj ten 😀
@christie12 ty kokso 😀 no úplne takmer totožné príznaky máme, akurát ja bez tej kvapky krvi a špinenia 🙂 nehrabe, len si hneď nepredstavuj hormonálne poruchy, prosím ťa 😉 aj na mňa akoby niečo liezlo, už po dva dni som hovorila drahému, že som nejaká nalomená.
mamatest som kúpila na Kamennom nám. posledný 😀 takže mám 2 ks tých prúžkov.
ten predictor nepoznám, odkiaľ ho máš? hlavne aby bol desiatkový (citivosť).
fakt? aj ja dva dni som taka volaka 😀
ked ja neverim, ze by to mohlo vyjst, ale dufam jak hovado 😀 no ten predictor som kupila v lekarni spolu z matestom..takze aj ty mas pruzky..btw. kedy to neocakavas mrchu? rozmyslam, ze testnem aj ja v piatok 😀 to budem 12 DPO..
@christie12 dakujem pekne,ale urcite pride ☹ ale vy dve s @zelovocka sa mi celkom pozdavate 😉
@azzura ahojky...ani nic..mam divny cyklus ( www.fertilityfriend.com/home/mata_ba ) a cakam na mrchatu..klasika...a vy ako moja?uz viete nieco??
@mata_ba cca o 2-3 tyzdne, zac nov by mal byt vyber a potom o 5 dni vklad. Moja drz sa bude ok, hlavne sa ukludni, lebo stres nepomaha. Ja furt dusivo kaslem, ale uz som sa zmierila že mozno sa to nevydari, lebo aj nejaky nalez pri krcku mi objavil, ale ved skusime povedal, lebo by mi padla platnost ziadosti a musela by som podat novu
@azzura 😉 😉 takze november bude predsa len tvoj?
@franzziska dufajme cicka, kasel ma furt dusi, ale tvarim sa že som ok. Vcera dosla mrcha takže zajtra idem na kotrolu a povedia co dalej pichat
baby, nema tu niekto PCO, nema s tym niekto skusenosti?

@zelovocka stale rovnako.. uz od soboty(6DPO) ma pobolieva brucho ako na ms..od nedele bolia prsia, sem tam citim take pichanie,tahanie, a citim sa ako keby na mna nieco liezlo..som 10dpo,v sobotu bola kvapka, dnes taka skvrna ruzova..neviem nemozem mat daco z hormonmi?ci hrabe mi uz? 😀 jezis uz nech je aspon pondelok 😀