icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

christie12
17. okt 2012

@zelovocka stale rovnako.. uz od soboty(6DPO) ma pobolieva brucho ako na ms..od nedele bolia prsia, sem tam citim take pichanie,tahanie, a citim sa ako keby na mna nieco liezlo..som 10dpo,v sobotu bola kvapka, dnes taka skvrna ruzova..neviem nemozem mat daco z hormonmi?ci hrabe mi uz? 😀 jezis uz nech je aspon pondelok 😀

christie12
17. okt 2012

@mata_ba ano, chapem ta, ale drzim vsetky prsteky aby uz mrcha neprisla... 7DPO nieje skoro na priznaky mrchy?ci?

christie12
17. okt 2012

@zelovocka ty kokso dufam, ze to tam v piatok bude! mas ten mamatest? inak neviete aky je spolahlivy ten predictor early?? mam totiz aj ten 😀

zelovocka
17. okt 2012

@christie12 ty kokso 😀 no úplne takmer totožné príznaky máme, akurát ja bez tej kvapky krvi a špinenia 🙂 nehrabe, len si hneď nepredstavuj hormonálne poruchy, prosím ťa 😉 aj na mňa akoby niečo liezlo, už po dva dni som hovorila drahému, že som nejaká nalomená.
mamatest som kúpila na Kamennom nám. posledný 😀 takže mám 2 ks tých prúžkov.
ten predictor nepoznám, odkiaľ ho máš? hlavne aby bol desiatkový (citivosť).

christie12
17. okt 2012

fakt? aj ja dva dni som taka volaka 😀
ked ja neverim, ze by to mohlo vyjst, ale dufam jak hovado 😀 no ten predictor som kupila v lekarni spolu z matestom..takze aj ty mas pruzky..btw. kedy to neocakavas mrchu? rozmyslam, ze testnem aj ja v piatok 😀 to budem 12 DPO..

azzura
18. okt 2012

@mata_ba ahoj matka, u teba co nove??

mata_ba
18. okt 2012

@christie12 dakujem pekne,ale urcite pride ☹ ale vy dve s @zelovocka sa mi celkom pozdavate 😉

@azzura ahojky...ani nic..mam divny cyklus ( www.fertilityfriend.com/home/mata_ba ) a cakam na mrchatu..klasika...a vy ako moja?uz viete nieco??

azzura
18. okt 2012

@mata_ba hmm, to mohla sposobit aj ta soja. Ja uz od piatku picham 😀

mata_ba
18. okt 2012

@azzura no soju som mala aj minule a parada...jeeeej,tak supeer 🙂 a kedy sa to ma vsetko zbuchnut??drzim silno pasteee

azzura
18. okt 2012

@mata_ba cca o 2-3 tyzdne, zac nov by mal byt vyber a potom o 5 dni vklad. Moja drz sa bude ok, hlavne sa ukludni, lebo stres nepomaha. Ja furt dusivo kaslem, ale uz som sa zmierila že mozno sa to nevydari, lebo aj nejaky nalez pri krcku mi objavil, ale ved skusime povedal, lebo by mi padla platnost ziadosti a musela by som podat novu

mata_ba
18. okt 2012

@azzura ahaaa...no tak pfuj pfuj pfuj,nech vam to vyjde...bolo by to uzasne,potom vsetkom,cim ste si presli...a ja..nuz...dufam v november...

azzura
18. okt 2012

@mata_ba dakujem, aj tebe drzim palce aby si už opat bola tehu 😉

mata_ba
18. okt 2012

@azzura dakujem..kokos,uz to bude 5 mesiacov v pondelok ☹ a v utorok mrcha... 🙄

azzura
18. okt 2012

@mata_ba hmm, a možno anjelik Vám na vianoce posle darček 😉

mata_ba
18. okt 2012

@azzura to by bolo super..hlavne,ked som mala 5.12.termin ☹

azzura
18. okt 2012

@mata_ba jaj zlato, mas to tazke ............ale neboj, raz to vsetkym vyjde....musime dufat

mata_ba
18. okt 2012

@azzura ved nic ine nam nezostava 😀

azzura
18. okt 2012

@mata_ba hmm, musime bojovat dalej. Tie nase spolubojovnice uz rodia, ale prajem im to 😎

mata_ba
18. okt 2012

@azzura presne tak..aj ja..ale aj my chceme,ze, 😀

franzziska
18. okt 2012

@azzura 😉 😉 takze november bude predsa len tvoj?

mistisa
18. okt 2012

@mata_ba ahoooj micik 🙂 ale tak pomalicky 🙂 nic nejak nove. a ty zlatik ako? veru pribudlo tu hodne bab hm 🙂

azzura
18. okt 2012

@mata_ba chceme, ale asi až moc 😒 a preto sa nedari, ci fakt netusim kde je problem 😠

mistisa
18. okt 2012

@zelovocka ahojko.ale nic moc stale sabe ☹ ale neriesime a ty ako? 🙂

azzura
18. okt 2012

@franzziska dufajme cicka, kasel ma furt dusi, ale tvarim sa že som ok. Vcera dosla mrcha takže zajtra idem na kotrolu a povedia co dalej pichat

nelabela
18. okt 2012

baby, nema tu niekto PCO, nema s tym niekto skusenosti?

mata_ba
18. okt 2012

@mistisa mojka ahoj..po starom..nic nove..v utorok cakam mrchu 😠

@azzura to nebude tym..ved kolko bab tuzi a zadari sa...

azzura
18. okt 2012

@mata_ba a cim to je?? tot otazka 😀 😀

mata_ba
18. okt 2012

@azzura dobra otazka..odpoved neviem 😀

azzura
18. okt 2012

@mata_ba vsak ani ja 😀 😀

mata_ba
18. okt 2012

@azzura nevadi..dozvieme sa 😉