icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

azzura
18. okt 2012

@mata_ba dufam, že to bude nazorna hmotna ukazka

mata_ba
18. okt 2012

@azzura jedine..inu moznost neberieme 😉

azzura
18. okt 2012

@mata_ba tak tak 🙂

mata_ba
18. okt 2012

@azzura jaj..kiezby si o mesiac supla // 😵

azzura
18. okt 2012

@mata_ba kiezby 😀

zelovocka
18. okt 2012

@mistisa ahojky, hmm, to ma fakt mrzí, že nesilnie ☹ ale od nového roka idete riešiť, že? 😉
ja takto: http://www.fertilityfriend.com/home/zelovocka
ak bude zajtra fajn teplotka, tak testnem... ale neviem, necítim sa nijako extra.

mata_ba
18. okt 2012

@azzura urcite 🙂 ja to viem!

azzura
18. okt 2012

@mata_ba vsak dame sa prekvapit, ale uz sa pripravujem aj na negat. verziu aby ma to moc nepolozilo

mata_ba
18. okt 2012

@azzura a vies co?dobre robis!

zelovocka
18. okt 2012

@christie12 helou 🙂 no mrchu neočakávam niekedy medzi nedeľou a utorkom... a zajtra budem 11DPO. ty ako že si o deň popredu? to kedy si ma predbehla? 😀
aký máš deň? čo ťa bolí? posťažuj sa 😀 😀 😀 ale vážne... mňa pobolieva podbruško, klasika.

droppa
18. okt 2012

Ahojte pridávam sa k vám, tiež sa snažíme o bábo, už skoro pol roka a zatiaľ bezvýsledne ☹

azzura
18. okt 2012

@mata_ba clovek po tolkych rokoch neuspecov uz ani nic ine necaka

christie12
18. okt 2012

@zelovocka no ako mi to rata ovuview 😀 tak ovulu som mala 14-15 DC (ten 14ty bol silno pozit.ovu test) teraz som 25DC.. este tri-styri dni... no vies co, mna dnes pobolieva ale menej..vecer ked som sa krutila v posteli bolelo...ale zatial sedim na zadku od rana, takze je v klude 😀 a chce sa mi spat (ale to mne sa chce stale ) 😀... zacinam si stale viac mysliet ze ms dojde..
a ty co? cecusky bolia, rastu? 😀

sunshine5
18. okt 2012

@moonica Super moja... vsetko treba poistit a teda cakam s tebou do dalsieho vikendu... a tvar sa, ze sa nic nedeje, neprivolavaj si a nedavaj si ziadne priznaky... ono to urcite pride... 🙂 Citim to 🙂
A nie, nedostala som knizku, to kazdy dr.podla seba... ale prevazne na konci I.trimestra...ale nepotrebujem ju mat, pokial je vsetko ok. A o mesiac idem znova na utz.
Drzkaj sa mi a pis piis, ak ta aj prepadnu clive myslienky alebo aj pekne alebo otazky 🙂

mata_ba
18. okt 2012

@azzura hm,to je fakt..ale prave preto je na case to zmenit 😉

zelovocka
18. okt 2012

@christie12 no jasneee, ty, cecusky 😀 😀 😀 bolia, bolia... len ked prestanú tak viem kolka bije, mrcha sprostaaa sa dovali na navstevu aj s kabelami na cely tyzden 😒 😉 tak nech len bolia 🙂
inak vraj ovu prebehne do 24 - 48 h od pozitivneho testu, cize asi 15DC bola - ako u mna. tak nepredbiehaj 😀 😝
aj ja si myslim, ze dojde, ale nadej ma neopusta 😉

franzziska
18. okt 2012

@nelabela ahoj ja mam pco

zelovocka
18. okt 2012

@droppa ahoj, vitaj u nás 🙂 snažíte sa "len tak" podľa chuti, alebo si sleduješ ovu?
držím palce, nech to vyjde čím skôr 🙂

droppa
18. okt 2012

@zelovocka No najprv sme skúšali len tak ale posledné tri mesiace už som sa snažila to aj sledovať ale teda moja MS nepatrí zrovna k najpravidelnejším 😒 no a posledné dva mesiace sa mi tak rozhádzali, že som si už myslela, že sa podarilo, MS nechodila dosť dlho no a prišla aj tak...takže vlastne moje posledné dva cykle boli asi najdlhšie aké som kedy mala 😠
A ďakujem prajem ti to isté 🙂 vy sa koľko snažíte?

christie12
18. okt 2012

@zelovocka no mna cecuse nebolievaju ani pred ms, takze ak je to dobre znamenie, tak prve co rano spravim, je, ze si ich pomackam a ked bolia tak mi odlahne 😀 😀
aano ja viem ze 15DC bola ovula, lebo uz bol neg.test 😀 mne uz z tohto polemizovania prepne 😀 inak..ja viem, ze je to asi nerelevantne, ale asi 4dni si skusam merat BT a mala som kazdy den 36.8 a dnes 36.9 , ked mi klesne dojde mrcha, ze?

zelovocka
18. okt 2012

@droppa to je z veľkej časti aj o psychike... strašne veľa báb tu píše, že sa im rozhádzal cyklus, hneď ako sa začali snažiť. takže nie si v tom sama 😉 ani ja nemám super pravidelný cyklus ako hodinky, tak si meriam bazálku a občas robím ovu testy, aj keď tým až tak neverím. my sa snažíme +- tento rok, ale mm dosť cestuje, takže nie vždy je doma cez ovu 😔 neboj, za chvíľu budeš tehula ako vyšitá 🙂 😉 a koľko máš rokov, ak to nie je tajomstvo?

zelovocka
18. okt 2012

@christie12 ano, cecuse su dobre znamenie 😀 ale nie uplne vsetky tehule maju bolestive poprsie este pred terminom mrchy. celkovo tie "priznaky" su take svine klamlive 😝
teplotky mas krasne poovulacne 😉 ano, ked klesnes, pride MS, ale presnu teplotu ti nepoviem, to je indi-vindi. ty inak bezne nemerias, toto boli prve styri zaznamy? 😀

christie12
18. okt 2012

@zelovocka nesmej sa 😀 hej prve styri 😕 no a co, bola som zvedava 😀

zelovocka
18. okt 2012

@christie12 ved v pohodicke, chapem, ja osobne som uz na tom zavisla 😀 len vacsinou sa len z par merani neda zistit situacia 😉 dolezity je cely priebeh krivky.

christie12
18. okt 2012

@zelovocka viem,ale... po ovu ma zostat teplota rovnaka az do ms, kedy klesa...a kedze viem, ze teraz je 36.8, 38.9 a neklesne, bude to dobre znamenie..ci? 😀 nemeriam to koli ovu ale koli ms 😀 😀

zelovocka
18. okt 2012

@christie12 presne ako pises: ked neklesnes ani v termine ocakavanej mrchy, tak to je najsupeeer znamenie 😉 😀

christie12
18. okt 2012

@zelovocka som to dobre vymyslela,cooo 😀 som proste carovnaaa 😀
a ty jakoss? hod sem grafik 😀

zelovocka
18. okt 2012

@christie12 no tak pevne veriiim, ze ostanes taka carovnaaa aj buduci tyzden a budes mat carovneee // 😲 😀

moj graf takto: http://www.fertilityfriend.com/home/zelovocka

christie12
18. okt 2012

@zelovocka ty si zlata 🙂 budeme mat spolu tie 2 // 😉 idem kuknuut... picha ma v bruskuuu zasa ☹ mame dnes husto v praci... koksoo

christie12
18. okt 2012

@zelovocka mame podobnu teplotu dnes 😉 neni sme my stratene sestry? 😀