icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

zelovocka
18. okt 2012

@christie12 joooj, to by bolo super! dokopy by sme mali //// 😀 bola by haluz, keby sme mali deturence pocate v rovnaky den, ze? 😵 🙂 museli by sa spolu hravat, ci by sa im to pacilo, alebo nie 😀 😝

christie12
18. okt 2012

@zelovocka mne by sa to veeelmi pacilo 🙂 naraz by nam rastli bruska a potom by sme spolu kocikovali🙂 noo to sa mi paci 🙂
ja chcem!!! 😀

moonica
18. okt 2012

@sunshine5 ty si zlata 🙂 Skoda, ze nie sme z toho isteho mesta 🙂 Dobre nejdem radsej nad tym rozmyslat lebo minuly mesiac ma to skoro zozralo 😠 Ja len citim aj dnes, ze ma volako podbrusko boli a aj mi to na krize udieralo.. Som pred chvilou varila a davala dr.zemiaky do rury a ked som sa zohla kokooos.. tak ja len dufam, ze som nenachladla alebo co , ale nemala som kde 😕 Kiezby si mala pravdu a citila to spravme 🙂 Moja kamoska bola u mna v sobotu, otehotnela, uz ma ve deti a ani nevie z coho, lebo manzel ani raz nepustil do nej spermie, davali si "pozor"... ale ma problemy lebomaju podozrenie na mimomaternicove lebo ze HCG prudko stupa anevidia nic na sone ani srdiecko.. tak som aj taka vystrasena

moonica
18. okt 2012

@zelovocka
@christie12 pocuvajte babule, sledujem vasu konverzaciu, vy ste take zlate 🙂 Prajem vam to obom a naraz !!! 🙂

zelovocka
18. okt 2012

@moonica dakujem(e), zlataaa si 🙂 a ty si teraz v ktorej fáze? prepac, nejako nestiham sledovat uplne vsetky v tejto teme 😉

moonica
18. okt 2012

@zelovocka ja som prave v lutealnej. V pondelok som mala na 98% ovu, tak teraz uz len cakat ci MS pride ci nie..

zelovocka
18. okt 2012

@moonica ake krasne percentualne vycislenie 😀 super, tak drzim palce, lutealka sa vzdy taaak vlecie 😉

nelabela
18. okt 2012

@franzziska
ahoj, a ak sa mozem spytat, lebo m,ne to povedal lekar minuly tyzden ake vysetrenia si absolvovala? alebo co to obnasa?
mne robil pred pol rokom hormonalny profil na 3. den a ten vysiel v norme a teraz mi bral krv na vysetrenie antimullerianskeho hormonu...a mavas ovulku normalne?

christie12
18. okt 2012

@moonica dakujemee 🙂 drzim palceky, aby sa vam to teraz podarilo...kedy neocakavas mrchatu?

mistisa
18. okt 2012

@mata_ba joooj micik no to dufam ze uz nepride. ja som nasla doma este testy dva tehu a ze haluz urobim zo srandy a neviem co to je. ci to je ten lievik alebo slaba ciarocka .ja som divna s tymi testami hm 😠 😠 nechapem.hm. ovu su slabe stale teraz som robila tak uvidime aky vide. 😉

mistisa
18. okt 2012

@zelovocka nooo teplotky mas fajn.ved uvidis 🙂 ja som nasla doma dva a z haluze som uobila aje tam nieco ale neviem co. ci to neni lievik iba,ale na tych tycinkovych no nie kazetovych je tiez vidiet lievik? nechapem hm. mam este jeden asi rano skusim ale neverim tomu. 😉 😉

franzziska
18. okt 2012

@nelabela mala som hormonalny a tiez ultrazvuk....ale ked mas HP dobry ako vravis tak odkial vies ze mas PCO ?...davaju sa na to hormony...a nemam OVU

@mistisa hehe ajoj stale nic nove ani s tou kuchynou...dokelu musim to pred mimi dokoncit cely byt..lebo potom sa mi uz nebude chciet prerabat 😀 ty ako?

mata_ba
18. okt 2012

@mistisa davaj fotoooo

zelovocka
18. okt 2012

@mistisa @franzziska hehe, babule, aj vy prerábate byt? my nemáme zatial dvere (okrem vchodovych a wecka), tak minule som drahému hovorila, ze dvere treba, lebo sa nevyspi, ked bude mimco v noci hulakat 😀 potom ja pojdem spat do obyvky a on ostane v spalni. ved zatial ani tehu nie som, takze pohoda 😀
@mistisa moja, pokial nie su tie testiky uplne pozitivne, tak neviem, co sa tam da vyspekulovat 😕 ja s tym moc skusenosti nemam, ja som na ten teplomer uchylna 😀 😉

mistisa
18. okt 2012

@mata_ba no kuk ja neviem ale mam strach sa tesit ja s mojimi duchni na testoch vzdy. ☹ mam dalsiu kamosku co je tehu tak snad uz to aj nam vide 🙂 toto je dr.max.skusim skocit asi kupit mamatest ale asi az zajtra 🙂 mam aj negativ ked budes chciet dam aj ten 🙂

mistisa
18. okt 2012

@franzziska no pekne miciiik. tak sup sup do prace my mame uz vsetko.uz aj podlahu v spalni dokonca. 🙂 ostala nam z obyvky tak sme skusili a je to pekne tam 🙂 ja neviem dala som foto skusala som z haluze testik tehu neviem hm. 😖 uvidime. a vy ako inak? okrem toho ze neprerabas este? 🙂

mistisa
18. okt 2012

@zelovocka takze aj vy prerabate? no my sme komplet obyvacku robili aj s oknami zo vsetkym tak uz to mame jupiiiii 🙂 mame fialove steny a bielo ciernu obyvkovu stenu 🙂 je to krasne 🙂 tak makate aj vy ano?

mata_ba
18. okt 2012

@mistisa mojaaa...to by bolo supeeer...len..aj davnejsie si mala pozit.testiky a nic nebolo... 😨

mistisa
18. okt 2012

@mata_ba no ved to ale mam pocit ze nebolo az takto vidiet ci? neviem prave preto hm. ved mam testiky pred tym v albume kukni 🙂 ja neviem ale radsej.urobim si aj rano a zas nic enbude ako vzdy u mna. 😢 😢

zelovocka
18. okt 2012

@mistisa ano, my uz najhrubsie prace mame za sebou, teraz dorabame veci podla toho, ako su peniaze 😉 takze pomalicky 😅
tak gratulujem ku krasnej obyvke 🙂
a kolky DC si, ze tehu testik? 😕 myslela som, ze ovu si robila, mam to nejake popletene asi 😅

mistisa
18. okt 2012

@zelovocka no my tiez tak akurat ta obyvka na tu boli bo som zrusila jedno sporenie tak sa nahrabalo. no ja tusim 17DC a na 9 DC som mala cudne pichanie na pravom vajku tak sme s mm skusili pre istotu. 🙂 no to som len nasla tak ze z haluze urobim hm. nechapem ale neviem. co si o tom myslis? vidis tam nieco? neni to len ten lievik?

zelovocka
18. okt 2012

@mistisa no to je hrozne skoro, a ja tam zatial nevidim nic 🤐 ale je to trochu rozmazana fotka... tak skus este zajtra/pozajtra testnut. merat neskusis? 😉

mistisa
18. okt 2012

@zelovocka asi nie to je uz neskoro 🙂 a nechcem sa zas na to namotat. uvidime skusim rano a ked nic tak nic. a v januari bude IVF a hotovo 🙂

mata_ba
18. okt 2012

@mistisa jaj moja..velmi ti to zelaaam 🙂

mistisa
18. okt 2012

@mata_ba dakujeeeem zlatik 🙂 aj ja tebe uz veru by sa patrilo 🙂 😉

zelovocka
18. okt 2012

@mistisa super 😵 budete uz pomalicky aj ziadost vybavovat, ze? 😉 🙂

mata_ba
18. okt 2012

@mistisa hmmmm..keby to bolo len tak...

moonica
18. okt 2012

@mistisa ja tam nieco vidim, drzim palce aby tam zostala a silnela a uz nezmizla!! 🙂

mistisa
18. okt 2012

@zelovocka asi ano 🙂 uvidime ak mi vide nova robotka tak nie. 🙂
@moonica dakujeeem 🙂 uvidime nemam s toho dobry pocit bo vela bolo takych kukni album mo. 🙂 nezda sa ti to ako ten lievik kde by sa mala zfarbit ta ciarka?

franzziska
18. okt 2012

@mistisa wowwwwwwwwwwwwwwww no ja sa aj tak uz tesim s tebou 😀 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 juu myslim na teba...no skusam na tu OVU tie tabletky....dnes 1.krat

@zelovocka ano..mne teda este kuchynka chyba..a napodobne tiez pomalicky 🙂 sak peniaze nepadaju z neba ze? tak sama vies...ale my si s @mistisa -ou tak rozumieme v tomto..vsak? 😀