Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@zelovocka mne by sa to veeelmi pacilo 🙂 naraz by nam rastli bruska a potom by sme spolu kocikovali🙂 noo to sa mi paci 🙂
ja chcem!!! 😀
@sunshine5 ty si zlata 🙂 Skoda, ze nie sme z toho isteho mesta 🙂 Dobre nejdem radsej nad tym rozmyslat lebo minuly mesiac ma to skoro zozralo 😠 Ja len citim aj dnes, ze ma volako podbrusko boli a aj mi to na krize udieralo.. Som pred chvilou varila a davala dr.zemiaky do rury a ked som sa zohla kokooos.. tak ja len dufam, ze som nenachladla alebo co , ale nemala som kde 😕 Kiezby si mala pravdu a citila to spravme 🙂 Moja kamoska bola u mna v sobotu, otehotnela, uz ma ve deti a ani nevie z coho, lebo manzel ani raz nepustil do nej spermie, davali si "pozor"... ale ma problemy lebomaju podozrenie na mimomaternicove lebo ze HCG prudko stupa anevidia nic na sone ani srdiecko.. tak som aj taka vystrasena
@zelovocka
@christie12 pocuvajte babule, sledujem vasu konverzaciu, vy ste take zlate 🙂 Prajem vam to obom a naraz !!! 🙂
@franzziska
ahoj, a ak sa mozem spytat, lebo m,ne to povedal lekar minuly tyzden ake vysetrenia si absolvovala? alebo co to obnasa?
mne robil pred pol rokom hormonalny profil na 3. den a ten vysiel v norme a teraz mi bral krv na vysetrenie antimullerianskeho hormonu...a mavas ovulku normalne?
@moonica dakujemee 🙂 drzim palceky, aby sa vam to teraz podarilo...kedy neocakavas mrchatu?
@mata_ba joooj micik no to dufam ze uz nepride. ja som nasla doma este testy dva tehu a ze haluz urobim zo srandy a neviem co to je. ci to je ten lievik alebo slaba ciarocka .ja som divna s tymi testami hm 😠 😠 nechapem.hm. ovu su slabe stale teraz som robila tak uvidime aky vide. 😉
@nelabela mala som hormonalny a tiez ultrazvuk....ale ked mas HP dobry ako vravis tak odkial vies ze mas PCO ?...davaju sa na to hormony...a nemam OVU
@mistisa hehe ajoj stale nic nove ani s tou kuchynou...dokelu musim to pred mimi dokoncit cely byt..lebo potom sa mi uz nebude chciet prerabat 😀 ty ako?
@mistisa @franzziska hehe, babule, aj vy prerábate byt? my nemáme zatial dvere (okrem vchodovych a wecka), tak minule som drahému hovorila, ze dvere treba, lebo sa nevyspi, ked bude mimco v noci hulakat 😀 potom ja pojdem spat do obyvky a on ostane v spalni. ved zatial ani tehu nie som, takze pohoda 😀
@mistisa moja, pokial nie su tie testiky uplne pozitivne, tak neviem, co sa tam da vyspekulovat 😕 ja s tym moc skusenosti nemam, ja som na ten teplomer uchylna 😀 😉
@franzziska no pekne miciiik. tak sup sup do prace my mame uz vsetko.uz aj podlahu v spalni dokonca. 🙂 ostala nam z obyvky tak sme skusili a je to pekne tam 🙂 ja neviem dala som foto skusala som z haluze testik tehu neviem hm. 😖 uvidime. a vy ako inak? okrem toho ze neprerabas este? 🙂
@zelovocka no my tiez tak akurat ta obyvka na tu boli bo som zrusila jedno sporenie tak sa nahrabalo. no ja tusim 17DC a na 9 DC som mala cudne pichanie na pravom vajku tak sme s mm skusili pre istotu. 🙂 no to som len nasla tak ze z haluze urobim hm. nechapem ale neviem. co si o tom myslis? vidis tam nieco? neni to len ten lievik?
@mistisa wowwwwwwwwwwwwwwww no ja sa aj tak uz tesim s tebou 😀 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 juu myslim na teba...no skusam na tu OVU tie tabletky....dnes 1.krat
@zelovocka ano..mne teda este kuchynka chyba..a napodobne tiez pomalicky 🙂 sak peniaze nepadaju z neba ze? tak sama vies...ale my si s @mistisa -ou tak rozumieme v tomto..vsak? 😀

@christie12 joooj, to by bolo super! dokopy by sme mali //// 😀 bola by haluz, keby sme mali deturence pocate v rovnaky den, ze? 😵 🙂 museli by sa spolu hravat, ci by sa im to pacilo, alebo nie 😀 😝