Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@tanickaskorokubikova a co u teba znamena , ze zacali bolet , normalne ked si stlacis, nie same od seba ze? Mna riadne bolia ked ich postlacam.. aj bradavky su citlive na dotyk. Moja ja neviem ci skoro na PMS... ja uz nic neviem 🙂
@zoescott hihi moja, nečítaj to 🤐 ty sem budeš totižto písať, to bude väčšia sranda 😀
čo sa mňa týka, momentálne som 3DC, takže ani v minulom cykle to nevyšlo... snažíme sa dlhšie, ale mm dosť cestuje, tak sme zatiaľ vystihli len 4 x plodné dni... nedávno som to počítala a že ufff 😅
@moonica no povedala som mu ze chceme babo ale nemavam ms tak asi ani ovulaciu :( no a on povedal, ze pockame - lenže dokedy? a na čo vobec? schudla som, povedal ze teraz sa to uz upravi a nic ... musim ho vymenit
@zelovocka ten prvy riadok som nejako nepochopila, ale nevadi :D neboj podari sa, vy sa ako dlho snazite? 🙂
@zelovocka ahoj, dnes nejak nestiham, teraz som sa dotrepala domov 😖
ano aj mne to prerabanie ide na nervy, tiez je to dlhodoba zalezitost u nas 😀
dnes som si kupila alchemilku zltozelenu, lebo som pila alchemilku obycajnu a ta asi nema ten ucinok, co zltozelena (?) a mysi chvost-ten som si akurat zaliala, tak som zvedava 😀 porad co si mam este namiesat.. macu nechcem, s tej ma boli hlaba, ale drahemu chuti, idem mu namiesat 😀 a potom sa zapisem do kruzku dobrovolne prepnutych 😅
a ty co nove?
@christie12 jej, no chuuuda, ty musis byt riadne unavena 😒 zatial mas dobry vyber, ak chces, mrkni do fotoblogu soldi, ona tam ma clanok vychytavky pre snazilky, mozno sa ti nieco z toho zide. a budes este viac prepnuta ako ja 😀
inak ja som dnes dorobila 21.30 som posielala posledny prac. mail, ale sak pohodaaa, to je len take narazoveee 😝
uz som sa zuslachtila v sprche, a teraz serial a spat 🙂 paapaa 😀
@zelovocka citim sa stale rovnako nafuknute a uz mi to lezie na nervy. Aj by som si nato nieco dala ale bojim sa, co ak nahodou tehu, nechcem si davat ziadne lieky.... A prsia bolia stale a rano som sa milovala a len ma tak nadvihlo ako vajecniky pichli , ale to sa stava bezne. A este som precitlivena a vadia mi veci, ktore by mi inak nevadili ale to mavam klasicky pred menstruaciou....
A prave som dosla do prace a taaaak sa mi nechce.... 😒
@moonica ale ano..ubytok z vahy troska napomoze...
@moonica nooo tak mi to povedal moj gynekolog, mozno ma v niecom pravdu, ja nemavam ms kvoli hormonom, a mozno by sa tym schudnutim nieco malo upraviť ... ale neupravilo sa, on povedal, ze pockame ... teraz mam taku vahu, aku mi kazal mat, vraj ak chcem mat idealnu tak by som mala este 8kg dat dole (mne sa to ale uz zda prilis, este take 4-5max) ... ono to asi zalezi od konkretnej zeny, a u mna usudil, ze moja nadvaha zapricinila stratu ms, lenze ja som s tym mala problemy vzdy, teda nie vzdy, odkedy som zacala brat antikoncepciu, kym som ju brala bolo vsetko ok, a potom sa moje telo zblaznilo a uz menstruovalo kedy sa mu zachcelo. Potom mi zasa nasadil antiku a stale dokola to iste ... ale tymto sa to riesit donekonecna neda, hlavne nie vtedy, ked chceme babenko ...
@moonica no, to ti verim, ze sa ti nechce, ani mne sa nechce 😒 ale zajtra by to malo byt uz volnejsie... nastastie... lebo som nejaka prepracovanaaa 😅
to s tymi vajecnikmi po ovu mavam aj ja. celkovo som v LF taka stuhnuta, vsetko ma boli, tak ani moc nemam chut 😅 az tesne pred MS 😉
tak nech ti to v praci rychlo ujde 😉
@ivnik ahoj moja, ja som sa chcela spytat taku snazilkovsku blbost 😅 aj ostatnych kociek 🙂
ako dlho po sexiku ostavate lezat, pripadne "nohy o stenu"? ja si tak maximalne 20 - 30 minut polezim, a potom uz musim ist cikat, tak dufam ze to staci 😅 😝
@sunshine5 @zoescott @moonica @franzziska @christie12 @tanickaskorokubikova
a pekny den zelam, samozrejme. a cakaaam na nejake tie // 🙂 😉
@zelovocka Ja som to cely mesiac robila tak, ze som robila poobedky v praci do 22:30 a podobne a milovali sme sa tak neskoro okolo pol noci a pred tym som sla cikat aby mi potom nebolo treba a tak som so spermiami vnutri zaspala az do rana, dobreee ze no musela som potom plachtu menit a tak ale myslim si, ze to je vacsia pravdeopdobnosti ci co 😀 😀 😀 😀

@moonica no ale si na tom rozhodne lepšie ako ja, inak ma teraz k večeru začali bolieť prsia resp. jedno viac, tak neviem žeby už PMS? skoro nie?