icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

tanickaskorokubikova
22. okt 2012

@moonica no ale si na tom rozhodne lepšie ako ja, inak ma teraz k večeru začali bolieť prsia resp. jedno viac, tak neviem žeby už PMS? skoro nie?

zelovocka
22. okt 2012

@zoescott ahojky, vitaj medzi nami 🙂 a držím palce 😉
wow, že 14 kg dolu...máš môj obdiv 🙂

zoescott
22. okt 2012

@zelovocka hehe dakujem 🙂 ani to nebolo take tazke, este chcem 5 dat dolu pomaly 🙂 a ty si na tom ako? nezvladnem vsetkych 2461 stran precitat 🙂

moonica
22. okt 2012

@tanickaskorokubikova a co u teba znamena , ze zacali bolet , normalne ked si stlacis, nie same od seba ze? Mna riadne bolia ked ich postlacam.. aj bradavky su citlive na dotyk. Moja ja neviem ci skoro na PMS... ja uz nic neviem 🙂

moonica
22. okt 2012

@zoescott hluchavku a mysi chvostik? To je co a naco ? 🙂 kks,ze 14kg, waw gratulujem... !!! Tak ty mas problem,ze nemavas ovu? A hovorila si lekarovi,ze chces otehotniet? To co je zase za postoj,ze ro neriesia. Toro nase zdravotnictvo... jaaaaaj 😠

zelovocka
22. okt 2012

@zoescott hihi moja, nečítaj to 🤐 ty sem budeš totižto písať, to bude väčšia sranda 😀
čo sa mňa týka, momentálne som 3DC, takže ani v minulom cykle to nevyšlo... snažíme sa dlhšie, ale mm dosť cestuje, tak sme zatiaľ vystihli len 4 x plodné dni... nedávno som to počítala a že ufff 😅

zelovocka
22. okt 2012

@moonica helou, a ty kedy plánuješ testovať, hm? 🙂

zoescott
22. okt 2012

@moonica no povedala som mu ze chceme babo ale nemavam ms tak asi ani ovulaciu :( no a on povedal, ze pockame - lenže dokedy? a na čo vobec? schudla som, povedal ze teraz sa to uz upravi a nic ... musim ho vymenit

@zelovocka ten prvy riadok som nejako nepochopila, ale nevadi :D neboj podari sa, vy sa ako dlho snazite? 🙂

zelovocka
22. okt 2012

@zoescott heh, nevadí... ty si písala, že nezvládaš čítať všetkých 2462 strán, čo sme tu popísali... a ja hovorím, že netreba čítať, stačí sem písať 😉
my 4 mesiace dokopy.
určite vymeň toho lekára, veď s tebou nič nerobí 😠 žiadne lieky na ovu neberieš, nič?

zoescott
22. okt 2012

@zelovocka neberiem nič, len tú kyselinu listovú, lekár mi nedal absolútne nič, ani len vyvolávačku ani nič ... ešte som si ale nevybrala kam pojdem, ktorému :( ale teraz bude voľno, asi si behnem pre kartu, je aj koniec mesiaca, tak môžem

zelovocka
22. okt 2012

@zoescott no to je prístup 😠 ale tebe v podstate stačí ísť rovno k novému lekárovi, lebo zo zákona ti aj tak tvoj pôv. gynekológ nemôže dať originál, ale len výpis z karty. a zdrav. dokumentáciu vždy musí doručiť predch. lekár tomu novému poštou do 30 dní.

zoescott
22. okt 2012

@zelovocka takže ja už vlastne ani nemusím ísť tomu svojmu starému, ale iba behnúť k novému a s tým sa dohodnúť? No ušetrilo by mi to dosť behania 🙂 no a teraz sa už len rozhodnúť ku komu 🙂

christie12
22. okt 2012

@zelovocka ahoj, dnes nejak nestiham, teraz som sa dotrepala domov 😖
ano aj mne to prerabanie ide na nervy, tiez je to dlhodoba zalezitost u nas 😀
dnes som si kupila alchemilku zltozelenu, lebo som pila alchemilku obycajnu a ta asi nema ten ucinok, co zltozelena (?) a mysi chvost-ten som si akurat zaliala, tak som zvedava 😀 porad co si mam este namiesat.. macu nechcem, s tej ma boli hlaba, ale drahemu chuti, idem mu namiesat 😀 a potom sa zapisem do kruzku dobrovolne prepnutych 😅
a ty co nove?

moonica
22. okt 2012

@zelovocka ja tento keat idem do toho pevnou volou,,ze zacnem testovat az ked budu meskat, no dnes som 24DC a mavam tak 30, 31 ... takze az buduci utorok ak nedostanem tak streda rano test... len ci mi tato vola vydrzi a ci uz cez vikend nebudem cikat do pohara 😀

zelovocka
22. okt 2012

@zoescott presne tak 🙂 a vyber si nejakého dobrého, popýtaj sa báb z okolia, kde bývaš, nech ti poradia 😉

zelovocka
22. okt 2012

@christie12 jej, no chuuuda, ty musis byt riadne unavena 😒 zatial mas dobry vyber, ak chces, mrkni do fotoblogu soldi, ona tam ma clanok vychytavky pre snazilky, mozno sa ti nieco z toho zide. a budes este viac prepnuta ako ja 😀
inak ja som dnes dorobila 21.30 som posielala posledny prac. mail, ale sak pohodaaa, to je len take narazoveee 😝
uz som sa zuslachtila v sprche, a teraz serial a spat 🙂 paapaa 😀

zelovocka
22. okt 2012

@moonica jojha, no toto mi je akesi povedomeee, tento pristup, hmhm 😅 😀
podobny zavazok mam aj ja do buducna 😉 tak nech to to vydrzi, a hlavne tech ta hnusoba ani neopovazi pomysliet, ze by dosla 😉 ako sa citis?

zoescott
23. okt 2012

@zelovocka praveze nechcem odtiaľto z okolia, lebo ma tu veľa ľudí pozná 🙂 a aspoň u ženského lekára chcem byť v anonymite. sledujem tu na koníkovi čo píšu baby a snáď sa rozhodnem 🙂

moonica
23. okt 2012

@zelovocka citim sa stale rovnako nafuknute a uz mi to lezie na nervy. Aj by som si nato nieco dala ale bojim sa, co ak nahodou tehu, nechcem si davat ziadne lieky.... A prsia bolia stale a rano som sa milovala a len ma tak nadvihlo ako vajecniky pichli , ale to sa stava bezne. A este som precitlivena a vadia mi veci, ktore by mi inak nevadili ale to mavam klasicky pred menstruaciou....
A prave som dosla do prace a taaaak sa mi nechce.... 😒

moonica
23. okt 2012

@zoescott A ako ty mi chces povedat, ze schudnutim sa ma napravit ovu, ze zeny pri tele nemaju ovu kvoli vahe? ako ja viem, ze sa odporuca chudnutie ale ze tym sa upravi cyklus? 😖

franzziska
23. okt 2012

@moonica ale ano..ubytok z vahy troska napomoze...

zoescott
23. okt 2012

@moonica nooo tak mi to povedal moj gynekolog, mozno ma v niecom pravdu, ja nemavam ms kvoli hormonom, a mozno by sa tym schudnutim nieco malo upraviť ... ale neupravilo sa, on povedal, ze pockame ... teraz mam taku vahu, aku mi kazal mat, vraj ak chcem mat idealnu tak by som mala este 8kg dat dole (mne sa to ale uz zda prilis, este take 4-5max) ... ono to asi zalezi od konkretnej zeny, a u mna usudil, ze moja nadvaha zapricinila stratu ms, lenze ja som s tym mala problemy vzdy, teda nie vzdy, odkedy som zacala brat antikoncepciu, kym som ju brala bolo vsetko ok, a potom sa moje telo zblaznilo a uz menstruovalo kedy sa mu zachcelo. Potom mi zasa nasadil antiku a stale dokola to iste ... ale tymto sa to riesit donekonecna neda, hlavne nie vtedy, ked chceme babenko ...

sunshine5
23. okt 2012

@moonica Ja som tu dennodenne, len nechcem zbytocne "provokovat", iba ak by si ty potrebovala moju pomoc, alebo sa ozvem na nejaky koment dievcat... ale inac som tu stale...
A ty sa mi ako mas? Do vikendu sice este daleko, ale snad to rychlo prejde...

ivnik
23. okt 2012

@sunshine5 aj ja som tu kočenky pre vás stále ak nejaké otázočky, ja sa už pripravujem do porodnice, už nech to je za nami 🙂 Ale v januári, som si tu ešte veselo vypisovala, ako otehotnieť, tak to rýchlo ubehlo, aj vám to tak rýchlo ubehne 😉

zelovocka
23. okt 2012

@moonica no, to ti verim, ze sa ti nechce, ani mne sa nechce 😒 ale zajtra by to malo byt uz volnejsie... nastastie... lebo som nejaka prepracovanaaa 😅
to s tymi vajecnikmi po ovu mavam aj ja. celkovo som v LF taka stuhnuta, vsetko ma boli, tak ani moc nemam chut 😅 az tesne pred MS 😉
tak nech ti to v praci rychlo ujde 😉

zelovocka
23. okt 2012

@ivnik ahoj moja, ja som sa chcela spytat taku snazilkovsku blbost 😅 aj ostatnych kociek 🙂
ako dlho po sexiku ostavate lezat, pripadne "nohy o stenu"? ja si tak maximalne 20 - 30 minut polezim, a potom uz musim ist cikat, tak dufam ze to staci 😅 😝
@sunshine5 @zoescott @moonica @franzziska @christie12 @tanickaskorokubikova
a pekny den zelam, samozrejme. a cakaaam na nejake tie // 🙂 😉

moonica
23. okt 2012

@ivnik porad nam ako si otehotnela 😀
@sunshine5 No vy ste ake zlate, slniecko ty nas citas kazdy den a nenapises ? Ved to nieje provokacia 😉

moonica
23. okt 2012

@zelovocka Ja som to cely mesiac robila tak, ze som robila poobedky v praci do 22:30 a podobne a milovali sme sa tak neskoro okolo pol noci a pred tym som sla cikat aby mi potom nebolo treba a tak som so spermiami vnutri zaspala az do rana, dobreee ze no musela som potom plachtu menit a tak ale myslim si, ze to je vacsia pravdeopdobnosti ci co 😀 😀 😀 😀

fifitko25
23. okt 2012

@zelovocka ahojky, ja som ležala dlhšie 😀 a cikať som išla najskôr po 3 hodinách po sexíku, radšej 😅 ležala som asi tak hodinku, nohy vyložené, potom som si tak polo-ľahla, polo-sadla a tak som ešte bola, aby nič nevyšlo von 😀

zelovocka
23. okt 2012

@moonica @fifitko25 babule, tak musím "pritvrdiť" a ostať tak celú noc 😀
Zuzka, tebe sa to ako blíži 😵 tuším len včera si sem dávala pozitívny testík 😉 🙂