Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@sunshine5 Zalticko a ty si spinenie nemala ze?
@tanickaskorokubikova Tanicka ja uz mam aj kocik vybraty mne uz sibe 😀
@moonica aaaaale prosímťa ja už aspoň pol roka mám kočík vybratý :DDDDD a pozerala som si že lutealna fáza by mala byť min. 10dní takže snáď môžem otehotnieť 🙂
@christie12 ahoj, nové nemám zatial nič, len žalúdok mám celý den ako na vode, ked niečo zjem je zle, ked som hladná, tak tak isto, bolesti v podbrušku v jedom kuse. Na utz som ešte nebola, lebo mením gynekol. a tá ma može zobrať až od 1.11., ale skúsim zavolat v pondelok, či by mi neurobila aspon utz, lebo som z toho taká nesvoja, ked neviem či je všetko v poriadku. A ty ako?????Nie som už v obraze ako si na tom, chodím sem pomenej a hlavne Vás nechcem moc dráždiť, teda aby Vám nebolo ľúto 😒
@zelovocka kde si mojaaaa 🙂 uz je po mrche? lebo mne uz skoncila :-O
ahojky, chodí tu niektorá k dr. Jankovskému ? objednala som sa na zajtra na danu hodinu , ale ked som sa pozrela na ordinačné hodiny na jeho stránke tak tam má písané , že ordinuje od 15.00 - 18.00 hod, ale ja som sa objednala do obeda ???? môže mi to prosím niekto vysvetlit ??????? Dakujeeeeeeeeeem 🙂
@jesika26 mne sa prave skoncila ms, tak ideme na dalsi cyklus.. 🙂
mna nedrazdite tehule, ja sa tesim, ked sa to niektorej podari 🙂
@christie12 tak ti držím palce a pod stromček si musíte darovať //.
@jesika26 dakujem 🙂 radi by sme, ale povedala som si, ze sa nebudem stresovat a panikarit... som zvedava ,ci mi to vydrzi az do lutealky.. 😀
@christie12 ahojky, no super, to bola rychlovka 😕 🙂 ja mam este jemne spinenie, dufam ze zajtra uz nic 😅
tak toto kolo snazilkujes bezo mna 🙂
@zelovocka skoda.. ale december je vaaas 🙂
babyyyy dajte tip na gyndosa v ba prosim!
mam otrasnu lekarku... mudr.harbulakova, cele zle, potrebujem urgente ineho...
@christie12 ProCare - Zuzka Vaclavovááá, najdi si o nej na nete, strašne príjemná a pedantná 🙂 aj pôrodníčka. dúfam že budem rodiť u nej 😅
už sa teším na december, bude romantikuš pod vianočným stromčekom 😵 🙂
ale ty ma pokojne predbehni! 😉 s // 🙂
@tanickaskorokubikova ale urcite aaaano.
Ja som teraz bola na takom kratkom skoleni na novu vianocnu ponuku nasho mob.operatora, a tak ti ma ta pichalo vo vajecnikoch, raz jeden, raz druhy... Aj ma zo zadu akoby ladviny asi bolia kusok ci co, tak nakoniec budem este nachaldnuta alebo co.... ☹
@moonica presne toto riešim teraz pozerám si na nete či nie som náhodou prechladnutá, mňa síce nepichá ale cítim tlak a všetko zdola mám take precitlivené ☹
@tanickaskorokubikova Keby bol priznak tehu muzske strnisko, tak by som aj to mala 😀 😀 😀 Poslednu hodinu sa mi zda, ze ma aj brusko boli trochu 😀 aaaaa som zrela na psychiatriu 😀
@tanickaskorokubikova Strnisko je sexyyyyy 😎 Neviem kde je ale niekedy mam pocit, ze by mi mali zam edzit pristup k tejto stranke 😀 😀 Lebo mi sibne... Neviem kde sa @sunshine5 zase flaaaakaaa
@moonica hej je len môj mm zarastá jak Lincoln 😀 😀 😀 😀 len bokombrady a dole pri brade líca prázdne a to je trošku vtipné ked sa dlhšie neoholí 😀 😀 😀 bože keby tak teraz čítal tak ho šlak trafí 😀 😀 😀
@tanickaskorokubikova mojho by trafilo9 keby hocico z tohto cital co tu piseme 😀
@moonica práve preto je táto stránka pre mamičky,budúce mamičky..atď a nie pre oteckov 😝 Čo mám robiť??? Idem si dať asi vaňu to mi isto pomôže.... Ty zarezávaš v prácičke?
@tanickaskorokubikova ano 🙄 ale uz len do 16:15 .... Myslis , ze vana pomoze ? 😲
@moonica no mne na brucho stále pomôže aj včera som si dala a prešiel mi ten tlak 🙂
@zoescott no však práveže to ..že ani ja neviem kedy ju mám ... tak som dopila celé balenie mohlo to byť tak na dva týždne ... ale chutil mi tak to bolo v pohode 🙂 ja už mám niekedy pocit, že som už podráždená aj z toho čakania .... ako fakt radšej to sklamanie, že prišla mrcha ako toto. aj mňa lekár hned odpísal, že pol roka nemám nič riešiť (akože to myslel, že aj pol roka ked nedostanem ..tak tam ani nemusím chodiť .... ) ako neviem .... od nového roka sa na to asi vrhnem ... a budem tlačiť na to, aby mi spravili aj vyšetrenia ...
ja mám 26 a ty? budeš hladať nového lekára?
@franzziska
@moonica
@mattuliatko30 ahojte kocky.testik som nerobila lebo mrcha sa uz vecer rozbehla.rano este bolo ale teraz zase nic hm.nechapem 😒
@timmulienka ja mam 27, myslim si, ze akurat nacase aby zacali nieco s nami robit ... lebo v tomto cakani nevidim zmysel, naco je to dobre? Ja chcem teraz niekedy zmenit toho lekara, ale este som si nenasla noveho, teda nerozhodla som sa ani som nevolala ziadnemu. Mohla by aspon uz ta ms prist, ked uz tehu nie ... nemala som od juna :(
Ahojte, som v tejto téme, vlastne aj na fóre, nová.. S priateľom sme sa začali snažiť koncom augusta, ale samozrejme sa nám ešte nezadarilo, veď je to veľmi krátka doba a bol by to skôr zázrak, keby sa to poradilo. Od marca som dosť veľa kg schudla, ale v poslednom období som bola pod veľkými stresmi a stále sa neviem dať psychicky nejak do poriadku. Takže neúspechy prikladám aj k tým stresom. Prešla som si dosť zlým obdobím. Poraďte ako sa dať do normálu.. 😒
@zoescott a prečo ti tvoj gyn nepichol aspon vyvolavacku?

@ladyd21 podla mňa by si si mohla urobiť test, to špinenie mohlo byť spôsobené uhniezdovaním vajíčka, takže ak to bolo to tak test ti to už určite ukáže 🙂 držím palce a daj nám vedieť 🙂