Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mirkamirkaa ahooj, chcem sa spýtať ti už po pol roku ked sa nedarí sa robia vyšetrenia? som myslela že až po roku 😒
@mattuliatko30 no neviem , nemam nejake pms, vcera ma brusko bolelo, prsia ma uz menej a stale som len nafuknuta... nic ine... ty mas MS kedy dostat?
Caute baby co je tu nove?? 🙂 preventivne sa modermu konikovi vyhybam lebo mi potom sibe 🙂
@moonica no ja teraz neviem..som bola na lutenyle od 16-25dňa..a teraz čakám kedy príde..do týždŃa by mala
@zabka888 mne takto povedal dokina tak neviem že o pol roka to už budeme nejak riešiť prečo sa nedarí
@mirkamirkaa
@zabka888 aj ja som dostala taku info ze ak do roka nic mam sa hned ohlasit
@mattuliatko30 ahojkaj mojka ano ano rozbehla . hm 🙂 aj som rada uz druhy krat sama od seba 🙂
@mistisa tak super...dúfam,že sa ti to dá do poriadku..a potom bez problémov otehotnieš...ja včera posledná tbl. kuk http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e tak uvidíme..kedy klesne teplota..čakám tak do týždňa
@depi mne povedala tak neviem prečo ale toje jedno hlavne nech som tehu
@mattuliatko30 nooo ale nemusela by. ci? 🙂 uz by sa nam to mohlo podarit ze? ved uz nas to dost dlho natahuje nie? 🙂
@mirkamirkaa no ved asi čím skor tým lepšie, načo čakať tak dlho 🙂
@zabka888 jasne, ja mam pri tom este aj myom tak ja nechcem cakat
@mirkamirkaa jaaaj, tak možno aj preto ti to skor povedala že to začnú riešiť skor..
@mistisa no u mňa je to tažké..nezáleží na mne 😖 no uvidíme.
dnesna navsteva gynekologa: nevadi ze mate mensiu maternicu to ma 15%zien, ked do pol roka neotehotniete tak sa u mna hlaste :D ze do pol roka srandista...na Vianoce som ta ako na koni aj s babatkom :P
@mirkamirkaa co to je myom ? ...no ono su famy ze do roka ak sa nepodari sa robia vysetrenia a potom sa zas caka alebo lieci to v com je problem...ale aj tak ekd to ma prist do pride....
@depi myom je take daco jak nador ale asi nezhubny, no a moj mal 10mm a teraz ma 15,9mm
@moonica mne tá bolesť čo som ti písala že ma bolí od podpazušia smerom dole prešla a už ma bolia len bradavky, v noci som sa otočila na brucho a som sa až zobudila od bolesti, inak nič brucho ma už nebolí, vôbec netuším či to bude MS alebo tehu ale skôr sa prikláňam k MS lebo inak mi nič nieje 🙂 ale pravdupovediac to ani extra neriešim dnes mám plno roboty, práve som doumývala okná, idem vysávať atď, potom mi treba variť, perie mi práčka no proste sa snažím mať čo najviac práce aby som nemala času to riešiť 😀 😀 😀
@mirkamirkaa no ved to aj ja hovorím ... ze uz je načase niečo s tým robiť, a nie to len takto odpinkať ... 😕 začo sú potom platení? to, že počkaj mi môže povedať aj naša upratovačka v robote 😔
@zoescott presne, vobec si neplnia svoje povinnosti, a najviac lubim, že mladym babam co maju 16-17 rokov a nemaju MS tak naordinuju antiku, a to je akože riešenie podla nich namiesto toho aby to podchytili už v mladom veku aby potom neboli problemy ale im to je jedno len ci ku svojjim dceram by sa tak správali ako ku pacientkam.Ale to je Slovensko s tym nič nespravíme a este ti ani kartu tvoju nechce vydat ked ju chces preložit,lebo berie peniaze za teba kazdy mesiac
@t1na aj mne povedala do pol roka že ked neotehotniem tak mam prist a budeme to riešiť
@tanickaskorokubikova ja urcite dostanem MS... urcite ... si myslim.... ☹ uz ma aj brucho sem, tam boli...
@moonica Aj ja, nevadí šak keď nebudeme spolu tehulkovať tak aspoň snažilkovať 😀

@zoescott no po 8 mesiacoch to fakt neni dobre mne až tak dlho nemeska , najviac mi meskalo 3 mes. Ale moja stara dokina tiež s tým nic nechcela robit že pichneme vyvolávačku ak MS nedojde do 2 týždnov tak prides na druhu vyvolávačku a tak sa to do nekonečna neda, ved ja nemam 15 že mi to je jedno že nemam pravidelnu MS