Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@tanickaskorokubikova ale nieee nebudem ja uz tu mozsnost nepripustam, proste viem, ze dostanem, mne to takto zacina ☹ ale v pohode, prezijem to ako vzdy 😎 😀
@tanickaskorokubikova som sa postarala teraz o pár múdrych komentov, toto mám rada 😀
@moonica jooooooooj neeeeeeeeeeeeeeeeee
@ariz daj hocijaku my sa na to s moon kukneme 🙂
@tanickaskorokubikova ja som hlavne na teba zvedava 🙂
@moonica tak to aj ja, už som taká unavená celé telo ma bolí, len čakám na foto od ariz 🙂
@misha1986 veru tak 😉 zbytočné stresy.. ja už celkovo nejako nechápem načo si niekto robí tehotenský test ešte predtým ako im meška mrcha (nehovorím o tých ktoré majú nepravidelnú mrchu, tie fakt nemusia vedieť na čom sú) ale tie čo majú pravidelný cyklus.. keby to mám ja robiť, tak som už asi v blázninci z neúspechu 😀 radšej si zakaždým tie peniažky odložím do budúcnosti a kúpim za to niečo pre bábatko potom 😉
@zabka888 to mas pravdu,pozitivne myslenie mi za poslednych par mesiacov velmi chyba a neviem,kde nacerpat znova silu..ale je predo mnou novy mesiac,tak som zvedava a priatel je velmi snazivy 😀 zatial to berieme tak,ze bud sa podari alebo nie..nechcem sa ani velmi sledovat,kedy mam ovulaciu a pod.nechavame to zatial na nahodu,pretoze to este nie je taka dlha doba.
@zabka888 mam za sebou velmi zle obdobie..zacinam odznova s "novym" priatelom.dali sme sa dohromady po viac ako roku..je to cele zlozite a pokusam sa uzavriet isty neprijemy zivotny usek..navyse velmi chceme dieta a samozrejme sa nedari..ja som uz dlho cakala na urcite veci,teraz uz cakat nechcem a zrejme ta moja netrpezlivost ma aj blokuje.asi je fakt lepsie sa na to nesustredit a uzivat si "vyrobu" 😀
@tanickaskorokubikova ranko, tak akooo? Mne sa to spustilo a celkom silno , a uz niesom ani sklamana lebo vcera som sas tym vyrovnala,ze to tak bude. Testovala si?
@misha1986 Nie ja som po vysadení nechcela otehotnieť. Vlastne až po štyroch rokoch od vysadenia sa pokúšame. Ja som z nej mala veeeľmi vysoký tlak, bolesti hlavy, nechuť na sex, podráždenosť, depresie atď. Inak som s menzesom nemala nikdy problémy, musím si zaťukať. Dokonca aj po vysadení mi prišiel načas, aj keď som veeeľa kg schudla mi nemeškal.. Preventívky vždy ok.. Preto teraz nechápem, kde je problém 😒
@mia005 aha, no tak sa treba len snažiť a nemyslieť na to, proste robiť to vždy vtedy ked máte na to chuť 🙂 a nie teraz mám plodné dni a podobne, ja to vôbec nesledujem a a ni nebudem, načo si zbytočne zaťažovať psychiku..... hlavene, tešiť sa jeden na druhého 🙂 aby to bolo pekné 🙂 po niektorej antike som aj ja malatakéto stavy, a tak som menila antiku asi 5 som ich vystriedala. a akú značku si brala?
@misha1986 Tak my to zase ešte až tak neprežívame, že by som rátala plodné dni a podobne. Berieme to tak, že buď to príde, alebo nie. Je to ešte pomerne krátka doba neúspechu, preto ešte veľmi nestresujeme. Teda priateľ nie, ja už trošku áno 😀 Brala som minisiston celú dobu. Nemenila som to.
@moonica ano 🙂 ale na fotkach to nieje vidno 🙂
@moonica do kelu. Ale to je tak, ked test nic neukaze, v ten den si smutna a na druhy den si zrzazu v pohode a po mrche pplna sil a chuti znova dobjat pevnost zvany "vajicko" 🙂 . Ved nic sa nedeje este, nesnazilkujete sa uz vyse roka...
Ja som si vzdy hovorila, ze tak si este mozem uzit veeela sexu, lebo ktovie co bude potom... ci nebude rizikove atd. Aj mne sam doktor povedal, ze v prvom trimestri to netreba prehanat. Takze uzivaj dosytosti... ved sexik keksik je perfisny 🙂
A teda gratulujem ku svadbee 🙂 sak to je jedno ci si pred alebo po, hlavne ze vies, ze je to on, tvojho srdca sampion 🙂
@tanickaskorokubikova CO TO ZNAMENAAAA??????????? daj sem fotky...
@sunshine5 no je tam aj tá druhá palička 🙂
@tanickaskorokubikova JA ODPADNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM 🙂))))))))))))))))))))))))))))))))))))) paraaaada... sak skus sem dat tie fotkyyy... 🙂))) jeeeemine, strasne ti to zelaaaaaaam.... 🙂))))))) daj daj fotky...

@tanickaskorokubikova kurnik, serkám sa s tým a nič z toho. Skúsim zajtra