icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

tanickaskorokubikova
29. okt 2012

@sunshine5 som na nich pozerala ale tam to vobec nevidno ale ked tak velmi chceš 🙂

tanickaskorokubikova
29. okt 2012

čo som vám vravela na fotkách to nevidno 🙂

sunshine5
29. okt 2012

@tanickaskorokubikova No dobre dobre, ale ked ju tam ty vidis je to SUPEEEER 🙂 A zajtra sa znova testni a aj pozajtra :D
Uz ti aj meska? Ci ako to mas ty?

lili224
29. okt 2012

@tanickaskorokubikova drzim palce ;)

mia005
29. okt 2012

@misha1986 My cca od augusta. Tiež som rada, že si môžeme o tom popísať 😉

tanickaskorokubikova
29. okt 2012

@sunshine5 Nevedela som to ani odfotit tak sa mi ruky klepali 😀 hej je tam 🙂 ale ešte sa neteším 🙂 večer zopakujem 🙂

misha1986
29. okt 2012

@mia005 tak dúfam, že nám to vyjde 🙂 a odkial si?

tanickaskorokubikova
29. okt 2012

@sunshine5 počkám kým vyschne možno bude lepšie vidieť 🙂

sunshine5
29. okt 2012

@tanickaskorokubikova Ano ano, posielam foto 🙂))) Moc moc sa tesim.... sak ja som tiez nechapala, ked som ju tam videla... kolegyni som to davala na overenie 🙂 ja som si tiez testovala aspon kazdy druhy den, ci to stale rastie a ked sa mi objavila druha ciarka skor ako kontrolna, som uplne žasla 🙂 Jaaaj, moc moc sa tesim 🙂

mia005
29. okt 2012

@misha1986 Tak ja tomu pevne verím, že sa nám to nakoniec všetkým tu podarí 😉 Ja som zo Záhoria 🙂

moonica
29. okt 2012

@tanickaskorokubikova jeee nevidno z foto ale nazivo ked ju vidis jeeej ja ti to tak prajem, tesim saaaaaaa ♡♥♡♥

moonica
29. okt 2012

@sunshine5 hm, ved ked som sa s tym zmierila uz vies 🙂 ale vyzera to tak,ze tu zase zostanem sama 😀

moonica
29. okt 2012

@tanickaskorokubikovane sa zda ze na tej druhej vidim ducha....

moonica
29. okt 2012

@lili224 a ty ako? Ja uz ms mam...

tanickaskorokubikova
29. okt 2012

@moonica hej hej je tam na 100% len aby to nebol planý poplach 🙂 ešte sa neteším, večer opakujem 🙂

tanickaskorokubikova
29. okt 2012

@moonica no tu na tejto trošililinka vidno 🙂

moonica
29. okt 2012

@tanickaskorokubikova to je cisty such moja, // viddim vidim vidim, gratulujem aj ked poriadne potom ked bude silnejsia, tak sa ti to podarilooooooooo 😀

lili224
29. okt 2012

@moonica ja este stale nemam...ocakavam dnes, max. zajtra kedze mavam pravidelny cyklus...uvidime...takze tebe sa to nevydarilo? nebud smutna, podla mna ozaj nam to bude dopriane na tie vianoce 🙂

lili224
29. okt 2012

@tanickaskorokubikova aj ja vidim 🙂

moonica
29. okt 2012

@tanickaskorokubikova a okamzite prestan fajcit 😀

sunshine5
29. okt 2012

@tanickaskorokubikova ano ano, vidim vidiiiim... slabulinku, ale uz vidim 🙂))

cammille
29. okt 2012

@tanickaskorokubikova jeej ved to je krasny dusik!!!😉 gratulujem Tani, tesiim s tebou!😉

tanickaskorokubikova
29. okt 2012

@moonica ešte negratuluj, ešte sa neni z čoho tešiť 🙂 koľkým dievčatám ukázalo ducha a potom nič 🙂 uvidíme no 🙂

sunshine5
29. okt 2012

@moonica A ja ta uplne chapem, ako kazda tu, ktora stale caka na svoju prilezitost... kazda sme si tym presli, ale co ta nezabije, to ta posilni... a nikdy nebudes sama, my sme tu stale a urcite ta kazda jedna nakazila 🙂 verim verim...

moonica
29. okt 2012

@tanickaskorokubikova tesim sa velmi ♡♥♡ ja si idem zapalit 😀
@sunshine5 ale sa dam s niekym do partie a furt som posledna 😀 teraz som si kukala aplikaciu na mobile menstruacny kalendarik a ona ako keby to vddela vyhodila mi taky text,ze viete ze zdravy par pocne v priemere 3-6mesiacov !?! Tak ma ukludnila ta aplikacia :D

sunshine5
29. okt 2012

@moonica dalsi cyklus ti nakazeme kedy mas robit "oné" veci a hned si snami v tom 🙂 a budes robit ovu testy?

ariz
29. okt 2012

@tanickaskorokubikova včera som pridala dve fotky. Vravela som ze tam nie je nič vidieť,ale tak si chcela, tak som dala. Ale reakcia ziadna od teba, iba par mudrych komentov a vysmechov, ze je tam len jedna, takl som ich stiahla ☹

tanickaskorokubikova
29. okt 2012

@ariz no sak kukni na moje prve dve tiež tam nič nevidno 🙂

ariz
29. okt 2012

@tanickaskorokubikova ale vidno praveze 🙂 chcela by som takýto test, ibaže tu ich nedostať. Na takýchto vraj zvykne byť dušík pravý a pekne na nich vidno ako silnie

tanickaskorokubikova
29. okt 2012

@ariz hej hej to je gs mamatest 10kový 🙂 mamka aj svokra robia v lekarni takže ja sa k nim viem stale dostať 🙂