icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

bubich
30. okt 2012

@misha1986 ahoj, no ja som dneska 23 DC, tak som zvedava, v sobotu budem vediet, ze na com som, lebo mne MS chodi uplne presne, pripadne o 1 den skor...
no keby si cakal dvojicky tak to by bolo asi veeeelkeee prekvapenie, nie? mate v rodine nejake dvojicky? ze je tam moznost ze by si mohla mat?
Na Maline Brde som nikdy nebola, ale nebranim sa lyzovanie kdekolvek, tak snad aj tam k vam niekedy zavitam 🙂

misha1986
30. okt 2012

@mirkamirkaa parádne, príd 🙂

misha1986
30. okt 2012

@bubich no aj doktor povedal, že po vysadení je pravdepodobnosť mať dvojičky, áno máme v rodiny dvojičky a vela 🙂 no vidíš, treba prísť, zalyžujete si parádne 🙂

bubich
30. okt 2012

@misha1986 ooooo, tak supis, tak to by bola sranda, keby boli dvojicky 🙂 budem drzat palce 😝

misha1986
30. okt 2012

@bubich to by bola riadna sranda, ale ja by som to asi nezvládla 😝 a som zvedavá na sobotu ako ti to vyjde 🙂 ja budem vedieť až 11-12. novembra, ale podbruško ma bolí sem tam ale riadne, ty máš nejaké príznaky?

misha1986
30. okt 2012

@natalyy káva ti ani nebude chutiť, keď budeš cítiť jej vôňu tak ti bude zle

tanickaskorokubikova
30. okt 2012

@moonica nie načo už som jasná 🙂 a mrcha nedošla 🙂

misha1986
30. okt 2012

@natalyy my sa snažíme od 20 októbra hned po menzese a po vysadení antiky, papala si predtým antiku?

misha1986
30. okt 2012

@tanickaskorokubikova a máš aj nejaké príznaky? dnes ti mala dojsť mrcha?

moonica
30. okt 2012

@tanickaskorokubikova Gratulujeeeem zlaticko :*

mirkamirkaa
30. okt 2012

@misha1986 možno by sme aj prisli
@tanickaskorokubikova super aj ja by som chcela gratulujem ti

minerwa
30. okt 2012

@zabka888 Ahojky, nič sa nedeje : -). Ďakujem za opýtanie, máme sa fajn : -)). A čo vy?

christie12
30. okt 2012

@tanickaskorokubikova tehulkaaaa 🙂 gratulujem 🙂
tfuj, tfuj, nech je vsetko v poriadku a hod mi tehu virus, nech sa nakazim 🙂
@moonica neboj, dalsi mesiac si na rade aj ty 😉

kikasi
30. okt 2012

@mia005 ahoj, aj ja som rada, ze je tu niekto z nasho okolia.. 🙂 . a preco si sa prestahovala do SE...?

kikasi
30. okt 2012

@zuzana0612 presne tak...viem, o com hovoris, clovek nikdy nevie, s cim vsetkym sa moze stretnut a co ho moze zaskocit. my sme len skoro rok vybavovali to stavebne povolenie..mali sme to trochu komplikovanejsie. davali ste aj podlahove topenie, ci nie? hm, aj ja si tak niekedy pripadam, ale len ked sa pozriem do obcanky, inak sa vobec natolko rokov necitim..a neboj...urcite sa to mimi podari aj nam...ja som optimista... 😉

zuzana0612
30. okt 2012

@kikasi my máme podlahové iba v kúpelni a v kuchyni pod veľkým dvojdielnym balkonovým oknom. aby sa nerosilo. my máme plynové kúrenie. ale máme aj krb s rozvodmi po celom dome. takže kotol kúri iba keď nie sme doma, alebo nad ránom. krb uplne postačuje. vykúrime tými rozvodmi uplne všetko. máte aj krb? máte nejaký katalogový dom, alebo ste si robili projekt alebo dali vypracovať? my sme asi najväčšie problémy mali s oknami a dverami interierovými. okná nám zle vymerali. doťahovačky to boli nenormálne. dvere nám objednali zlé prevedenie 2x....
ja sa tiež necítim na staro, ani na svoj vek. a väčšinou keď niekomu poviem, koľko mám rokov, tak sa diví a otvára ústa. momentálne som optimisticky naladená aj ja, tak dúfam, že ma to neopustí

mirkamirkaa
30. okt 2012

@tanickaskorokubikova a to ako sa vám tak skoro podarilo? porad daco

tanickaskorokubikova
30. okt 2012

@misha1986 príznaky nič extra bolia ma nohy a ked dlhšie stojím alebo vela robím tak ma začne bolieť bruško 🙂 ano dnes som mala dostať 🙂

tanickaskorokubikova
30. okt 2012

@mattuliatko30 nie už som si nerobila 🙂 včera som mala zase troška ten ružový výtok a večer by som zjedla aj tank a keď dlhšie stojím tak ma rozbolí bruško takže som nepokladala za potrebné sa testovať 🙂

tanickaskorokubikova
30. okt 2012

@moonica dakujem mojka 🙂 a už aby si bola aj ty 🙂

mia005
30. okt 2012

@kikasi K priateľovi som sa sťahovala 😀

tanickaskorokubikova
30. okt 2012

@christie12
@moonica posielam obom ten tehu vírus 😀 😀 😀

tanickaskorokubikova
30. okt 2012

@mirkamirkaa ja neviem vôbec som myslela že nemame šancu len dva krat sme skúšali deň pred a deň po ovulke 🙂 ale potom som pozerala tú jonašovu metodu a vyšlo nam to presne na deň pred ovu, tak ako sme skúšali 🙂 inak nebrala som žiadne vitamíny ani nič len som do ovulky jedla grepy 😉

misha1986
30. okt 2012

@tanickaskorokubikova a ako ťa bolia nohy? aj mna bolieva bruško dnes ráno velmi v podbrušku

tanickaskorokubikova
30. okt 2012

@misha1986 no naprv ma boleli slabiny naraz s podbruškom ale som si myslela že to nesúvisí a potom som sa dočítala že to zvykne byť na začiatku tehu a večer ma zvyknú bolieť celé ako keď máš chrípku, kĺby kosti proste celé 🙂

radka288
30. okt 2012

Baby prosim o radu? 31 DC, od ovu 18 den, 2 dni ruzove spinenie, BT len o 0.1-0.2 nizsia ako pri OVU...bezne mavam o 0.5 nizsiu...cyzklus byva 28 dnovy ..co myslite je nadej? test bol pred 2dnami negativny.....

misha1986
30. okt 2012

@radka288 určite ÁNO urob si test a gratulujeeeeeeeeeeeem

zabka888
30. okt 2012

@minerwa no my tiež tak viac menej aj ked keby sa už podarilo bábo bolo by to lepšie 🙂

zabka888
30. okt 2012

Babule mna zas už asi 3 dni tak divne ťahá podbruško, taký tlak ako keby som tam mala.. Nepoznáte to niektorá?

radka288
30. okt 2012

@misha1986 bodaj by🙂..nezda sa mi to lebo teraz mi doplo ze vlastne meriam teplotu o 5.15 ale menil sa cas , cize 5.15 nie je 5.15 ale o hodinu viac..a to moze skreslovat