Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mirkamirkaa neviem možno len zbytočne panikárim 🙂
@christie12 no výtoku mám hodne veeeeeela 🙂 a ten pred ms nemá byť nie?
@tanickaskorokubikova pred ms zvykne byt sucho, ale niekto ma cely cyklus "volaco".. ti vravim, nesparaj sa, to je tehu 😀 rano cakam na testik 🙂 😉
@christie12 ne ne čosi viac sa ani nedotknem ničoho 🙂 oki uvidim zajtra ale budem musieť isť najprv kupiť, ak ovšem nedostanem ráno Ms...to by som bola veľmi nešťastná :(
@tanickaskorokubikova NESTRESUJ sa 🙂
😉 tesim sa na dalsi pozitivny testik 🙂
Ahojte, baby, ja stále ms nikde. A test negat. Krčok tvrdý uzavretý a dvihnutý. Plus matný hlien. Momentálne som akoby nachladená. Po negat teste som si povedala, tak nič. Ale nedá mi to....
@tanickaskorokubikova určite neboj sa nič všetko bude ok,ved nevysiel by ti len tak pre nic za nic test //, držim prsty nech je vsetko ok!
@tanickaskorokubikova ja som pred MS suchá jak piatok 😀
@tanickaskorokubikova zlaticko co to tu ty trepes!!!! Prestan, ciarka bola, mas vytok si tehu a uz si nechytaj krcok! Klud a nesleduj sa tolko :* teraz sa uz len raduj :*
@mirkamirkaa lutealna faza je obdobie po ovu - neplodna faza. Kukni na google, a v aplikacii je to v nastaveniach. Nastavuje sa najkratsi den ms a najdlhsi den a dlzka lutealnej fazy.
@moonica keď ja sa tak bojím :( zajtra musím urobiť ďalší 🙂
@mirkamirkaa aj ja som pred ms sucha jak sahara ale tak vieš teraz si všetko všímam 🙂
@moonica aha už chapem, tak podla toho je dnes naj den tak uvidime co z toho bude, vcera sme sex nemali naposledy predvcerom rano tak mali by byt aj spermosky dobre drz prsty
@tanickaskorokubikova bude dobre neboj
@moonica mám výčitky svedomia že som ťa v tom nechala samu :( 😉
@tanickaskorokubikova a cudujem sa ze si odvtedy netestla :D ja by som asi kazdy den kym by som k dr.nesla. kasli na mnaaa, hlavne,ze ai stastna ja snad budem tiez... 🙂
@mirkamirkaa drziiiiiiiim, ms mavas pravidelnu?
@kikasi krbár sa volá Julián Hollý. http://www.krby-holly.sk/ boli sem spokojní maximálne. mali sme tu aj iných, ale on mal aj najlepšiu cenu a aj najlepší prístup k práci. super,keď to máte uprostred, tak to vykúrite určite, budete spokojní. je to romantika jak hovado 😀 taký zapálený krb. jediný mínus je prach. ale inak nemám výhrady.
@zuzana0612 dakujem za kontakt, Zuzi...urcite sa skusime obratit aj na neho, cim viac ponuk, tym sa lepsie vybera.. 🙂 . a je vela prachu z toho krbu? lebo tohto sa tiez trosku obavam.
dnes snad posledny dnik v tomto tyzdni v praci..v piatok by sme mali mat volno, tak to aj celkom dobre padne...
@mia005 ale tak kej je priatel sikovny a hlavne ma chut a chce byvat, tak to urcite pojde rychlo. a ten domcek mate kde..priamo v SE? my stavame v Skalici...momentalne sme zacali riesit veci vnutri - elektrina, topenie, krb a tak, toto chceme spravit cez zimu. a este musime predat byt, lebo... 😒

@tanickaskorokubikova ano priehlbinka je na nom vzdy, ide o to , ci je dole, alebo hore..
vyprdni sa na krcok, rano sprav testik, palicka by mala silniet oproti vcerajsiemu...
ten hlien moze byt tehu hlienova zatka 😉 alebo jak sa tomu nadava 😀