Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@christie12 tak sa hlasim s dvoma ciarkami..vobec tomu nemozem uverit...este sa chystam urobit si nejaky kontrolny testik 🙂)) drzim palce aj tebe
@mia005 jeeej, aj ty si z SE? to som nečakala, že sa tu "nájdeme" takto hneď niekoľké. 😉 . kde prerábate dom? to ste si kúpili, alebo máte v rodine? inak prerábať dom, plánovať svadbu, štátnice... máš toho dosť. mňa na začiatku roka na valentína požiadal mm o ruku a hneď sme začali plánovať svadbu. dorábali sme dom, aby sme sa stihli nasťahovať do svadby. a ti poviem, že to bolo dosť náročné. ešte obaja aj do práce.... fungovalo to asi tak, že on vyberal materiál na kuchynskú linku, elektrospotrebiče a ja som na druhom nb hľadala kameramana, fotografa a podobne. a mesiac pred svadbou sa fo už fakt zhrustilo, lebo sme ešte nemli dvere namontované, bolo treba už dolaďovať veci k svadbe,ja som mala v robote dva audity.... ale zvládli sme to. 😉 posledný víkend (v nedeľu) pred svadobu nám montovali interiérové dvere a súbežne sme sa sťahovali v ten deň...
@radka288 gratulujem 🙂
@zuzana0612 dakujem 🙂
@misha1986 dakujem 🙂) prave ze ani ja som nic necitila..predtym som citila vsetky mozne priznaky a nakoniec to bolo asi PMS a teraz to bolo vsetko take slabsie...jedine co bolo divne ze jeden den ma tak vkuse oblieval studeny pot a este ze som v noci zacala chodit castejsie na WC 🙂) takd rzim palceky...to cakanie je veru najhorsie..otrava..odkedy sme sa snazili, tak sa mi cas vliekol :D
@misha1986 praveze sme sa snazili iba tri mesiace..cakala som ze to bude o moc dlhsie...pretoze sice som antiku nebrala lebo mi robila zle, ale mala som problemy so sliznicou maternice..uz 2.5roka som sa na to liecila...tak dufam ze to uz nebude robit problemy v tehotenstve ..Aj tak si este pojdem kupit nejaky ten testik..lebo nikdy nevies 🙂...inak aj mna bolelo brucho klasicky okolo ovulky a asi este tyzden po nej..a potom zrazu prestalo ...a prsia tak isto 🙂
@misha1986 urcite sa to podari aj tebe 🙂 kolko sa snazite..? mrska meskala tri dni, pred tym nebolo na teste este nic ale dnes to je celkom vyrazne..ziadny duch, skor dost viditelne...Len som zacala dva dni dozadu spinit a aj ma pobolievalo brusko..tak som sa uz zmierila s tym ze tento mesiac nic 🙂
@misha1986 🙂) tak urcite Vam to nebude trvat dlho..telo sa da trocha do poriadku po antike a zachvilu je to tam 🙂...drahemu som to neoznamila..robila som si na tajnasa testik rano ked spal a potom sme sli do prace...On ma totiz dnes narodeniny a dufala som ze dostane takyto darcek, dnes mu idem piect tortu tak mu k tomu chcem pribalit nieco babatkovske 🙂 alebo este si to musim premysliet ako to urobim 🙂) strasne sa tesim ze to vyslo akurat na jeho narodky, tak som si to predstavovala
@zuzana0612 Aj ja sa teším, že je tu niekto z okolia 🙂 Bývam tu len krátko a veľa ľudí tu ešte nepoznám, tak sa cítim "opustená" 😀 Noo, máme toho trošku viac na pláne, ale zase so svadbou to nepreháňame, my nechceme nič veľké. Úrad a dvaja svedkovia nám stačia 😀
@mistisa ahoj moja..ako sa máš?..čo nové?..ja stále čakám http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e už ma to unavuje...brucho ma bolí...včera keby som nemala takú teplotu..tak si myslím,že mám mrchu...hrozné bolesti...asi ju dostanem aj cez vyššie teplotky...rátam zajtra
@moonica ne lebo som ťava 🙂 som bola si taká istá že až 🙂 ale jak ma včera začalo bolieť brucho tak mi stislo 🙂 ale už mi išiel mm kúpiť testy 🙂
ahojte, môžem sa k vám pridať? 🙂
@tanickaskorokubikova napis potom ;) i ked vieme vsetci ze sa zbytocne bojis 🙂
@moonica jasne že napíšem 🙂
@tanickaskorokubikova kde je ten tvoj muz s tymi testami? som nedockava 😀

@kikasi nie je začo. ja teda nerada odporúčam "majstrov", lebo sme nemali dobré skúsenosti, keď nám niekto niekoho posunul. ale s mm sme si povedali, že tohoto fakt doporučiť môžeme. manželov bratranec si dal robiť krb jednému pánovi z Holíča a dopadol tak, že po dvoch rokoch sa tam niečo prasklo a krbová vložka sa posunula dozadu, lebo im to položili iba na kvader a ten sa prehrial. museli im to prerábať a už nehovorím o tom, že mali začmudené uplne žlté machule pri výduchoc na strope, vyzeralo to ako ohorené.
ja som zajtra doma. ale v piatok pracujeme. máme mesačnú uzavierku.