icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

christie12
31. okt 2012

@radka288 heeej to je parada 🙂 gratulujem!! 🙂 das aj fotku?

radka288
31. okt 2012

@christie12 dakujem 🙂) dam ale az ked sa dostanem prec z prace a urobim si pre istotu este jeden testik na ktorom dufam ze bude to, co na tom prvom 🙂

saffi
31. okt 2012

dakujem 🙂 . ja to mam trochu komplikovanejsie a na dlhsie. uz som sa raz snazila, este s byvalym, cca rok a pol...tam sa to nepodarilo, nakoniec sme sa rozisli... a z terajsim priatelom sme viacmenej zacali, vysadila som antiku v juli, ale problem je v tom, ze som nenabehla na cyklus 3 mesiace... takze od minuleho piatku mam v sebe vyvolavacku a cakam 😝

misha1986
31. okt 2012

@t1na veru ešte 12 dníííííí a ako sa cítiš? mna nejak strašne začala bolieť hlava ☹ nemyslím,m že by to vyšlo na prvý šup 😝

misha1986
31. okt 2012

@saffi uf nestraš, aj ja som vysadilu antiku a hned sme sa snažili. kolko rokov si ju brala a kú?

saffi
31. okt 2012

cca dva roky som brala novynette. u mna trochu zauradovali aj stresy, komplikovana situacia, do toho dovolenka v zahr. - zmena prostredia, potom stahovanie - zas smena prostredia, same nahanacky a stresovacky a nervovacky... takze uvidime. MUDr mi dala vyvolavacku, do dvoch tyzdnov by som mala dostat menzes a dala mi duphaston, aby mi upravila cyklus. tak uvidime ako sa to bude vyvijat. s tym, ze pokial menzes dostanem a budem na duphastone a do troch mesiacov sa babo nepodari, tak nas posle rovno do ferticentra, nakolko uz som raz mala problem otehotniet ☹

misha1986
31. okt 2012

@saffi aha, neboj sa podarí sa, len treba dúfať a tešiť sa :-ň

mirkamirkaa
31. okt 2012

@moonica práveže nemám 😠

saffi
31. okt 2012

teraz je najdolezitejsie, aby mi mrcha prisla (myslim, ze som jedna z mala momentalne, co sa na nu tesim 😀 ) na treti den po vyvolavacke som zacala spinit, ale na dalsi den uz zase nie. uz som sa tesila, ze to prislo a zacnem pocitat dni, aby som mohla zacat brat duphaston a nic...
vy sa kolko snazite?

mirkamirkaa
31. okt 2012

@t1na bože ja este cez dva týždne pri najlepšom ked mi nebude meškat len tak pre nič za nič
INAK CAVTE BABY

mirkamirkaa
31. okt 2012

@radka288 gratulujem uz nas tu zostane len zopar

saffi
31. okt 2012

@mirkamirkaa ja som sa práve pridala 🙂

misha1986
31. okt 2012

@saffi neboj príde a hned pojdete na to 🙂 my len prvý mesiac po vysadení, tak som zvedavá 😖

misha1986
31. okt 2012

@mirkamirkaa no tak ešte šup snažilkovať 🙂 neboj pridajú sa ďalšie 🙂

bubich
31. okt 2012

@misha1986 podla mna my zeny zvladneme vsetko 🙂 ja by som mala dostat v piatok, sobotu....A ty kedy? vcera som isla okolo lekarne a rozmyslala, ze ci neskocim test kupit, ale potom som si povedala, ze kaslem na to, ze pockam, ci dostanem alebo ne 🙂 ty mas este okrem bolenia bruska aj nejake ine priznaky?

misha1986
31. okt 2012

@t1na dnes som nejaká oťapená, bolí ma hlava a to som spala 9 hodín 🙂 tebe je ako?

saffi
31. okt 2012

@misha1986 uz sa neviem dockat...no uz asi par rokov 🙂 . uz je aj najvyssi cas. vzdy som tvrdila, ze do 30-tky chcem stihnut dve...no dufam, ze stihnem aspon jedno 😕 😀

mirkamirkaa
31. okt 2012

@saffi tak vitaj tu u nas

misha1986
31. okt 2012

@bubich Ja by som mala dostať 11,.-12. novembra , no dne s ma bolí strašne hlava a chce sa mi buvkať, ty máš nejaké? ale možeš kupiť a skúsiť už, ale ja by som testla až ked by mi meškali

mirkamirkaa
31. okt 2012

@misha1986 hej vcera smesa asilno snažilli a dnes budeme zas musi to už vyjst joj

misha1986
31. okt 2012

@saffi presne ako ja, hádam stihneme do 30-tky dve 😀

misha1986
31. okt 2012

@mirkamirkaa vyjdeeeeeeeeeeee 😉

saffi
31. okt 2012

@mirkamirkaa dakujem 🙂

saffi
31. okt 2012

@misha1986 ty mas na to ale o dva roky viac 😕 ja to uz nestiham, leda ze by boli dvojicky, z coho mam nocnu moru. v rodine mame dvojicky, aj moj otec je z dvojiciek 😕 . v nasej domacnosti som zakazala vyslovovat slovo "dvojicky" 😀

misha1986
31. okt 2012

@mirkamirkaa a ty kedý máš dostať?

misha1986
31. okt 2012

@saffi no tak bude hned dvoje, no aj ja sa toho bojíííííííííím, aj u nás v rodine sú dvojičky 😖

misha1986
31. okt 2012

baby, ani jedna ste nezačali so snažením, hned po vysadení antikoncepcie?

t1na
31. okt 2012

@misha1986 tak mna vcera bolelo brucho ako pred mrchou ale inak sa necitim nijako zvlastne, ale musim to brat pozitivne, aj keby to nevyslo tento mesiac, nechcem byt zase sklamana

saffi
31. okt 2012

@misha1986 nechcem dvojicky vobec. chcem dve deturence, ale chcem si ich vychutnat po samom, nie hned naraz. viac deti nechceme a chcem sa s maleho babatka tesit viackrat ako len raz 😝

misha1986
31. okt 2012

@t1na aj mna včera a dnes ma dáko nebolí bruško, no uvidíme, nevadí ak sa nepodarí tento mesiac, bo neviem ako by to dopadlo, ked hned po vysadení by som otehotnela