Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@christie12 dakujem 🙂) dam ale az ked sa dostanem prec z prace a urobim si pre istotu este jeden testik na ktorom dufam ze bude to, co na tom prvom 🙂
dakujem 🙂 . ja to mam trochu komplikovanejsie a na dlhsie. uz som sa raz snazila, este s byvalym, cca rok a pol...tam sa to nepodarilo, nakoniec sme sa rozisli... a z terajsim priatelom sme viacmenej zacali, vysadila som antiku v juli, ale problem je v tom, ze som nenabehla na cyklus 3 mesiace... takze od minuleho piatku mam v sebe vyvolavacku a cakam 😝
cca dva roky som brala novynette. u mna trochu zauradovali aj stresy, komplikovana situacia, do toho dovolenka v zahr. - zmena prostredia, potom stahovanie - zas smena prostredia, same nahanacky a stresovacky a nervovacky... takze uvidime. MUDr mi dala vyvolavacku, do dvoch tyzdnov by som mala dostat menzes a dala mi duphaston, aby mi upravila cyklus. tak uvidime ako sa to bude vyvijat. s tym, ze pokial menzes dostanem a budem na duphastone a do troch mesiacov sa babo nepodari, tak nas posle rovno do ferticentra, nakolko uz som raz mala problem otehotniet ☹
@moonica práveže nemám 😠
teraz je najdolezitejsie, aby mi mrcha prisla (myslim, ze som jedna z mala momentalne, co sa na nu tesim 😀 ) na treti den po vyvolavacke som zacala spinit, ale na dalsi den uz zase nie. uz som sa tesila, ze to prislo a zacnem pocitat dni, aby som mohla zacat brat duphaston a nic...
vy sa kolko snazite?
@t1na bože ja este cez dva týždne pri najlepšom ked mi nebude meškat len tak pre nič za nič
INAK CAVTE BABY
@radka288 gratulujem uz nas tu zostane len zopar
@mirkamirkaa ja som sa práve pridala 🙂
@mirkamirkaa no tak ešte šup snažilkovať 🙂 neboj pridajú sa ďalšie 🙂
@misha1986 podla mna my zeny zvladneme vsetko 🙂 ja by som mala dostat v piatok, sobotu....A ty kedy? vcera som isla okolo lekarne a rozmyslala, ze ci neskocim test kupit, ale potom som si povedala, ze kaslem na to, ze pockam, ci dostanem alebo ne 🙂 ty mas este okrem bolenia bruska aj nejake ine priznaky?
@saffi tak vitaj tu u nas
@misha1986 hej vcera smesa asilno snažilli a dnes budeme zas musi to už vyjst joj
@mirkamirkaa vyjdeeeeeeeeeeee 😉
@mirkamirkaa dakujem 🙂
@mirkamirkaa a ty kedý máš dostať?
baby, ani jedna ste nezačali so snažením, hned po vysadení antikoncepcie?

@radka288 heeej to je parada 🙂 gratulujem!! 🙂 das aj fotku?