Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@christie12 ahoj už som robila ale úplne je slabulilinký :( skoro nevidno :(
@tanickaskorokubikova nerob si dalsi test, skus pockat tak 2 dni (aj ked ta to bude lakat 😀 ). ak si tehu, tak o cca dva dni by uz mali byt ciarky dobre viditelne. tieniky byvaju zradne... nemyslim to v zlom 😕
@misha1986 my sme zacali veselo sexikovat tiez hned po vysadeni, lekar mi povedal, ze nejake cakanie na precistenie a podobne veci nema zmysel, ze aby moje telo absolutne nevedelo, ze som nieco brala, tak by som sa musela cistit 7 rokov 🙂...takze sa vobec neboj a uzivaj si to 😝 Tieto mrazive dni su uplne stvorene na tulenie, mojkanie a to ostatne 🙂
@saffi šak veď práve :( ale tak mrcha nedošla...
@misha1986 povedala som si, ze nebudem testovat zbytocne dopredu a ani sa tvarit "tehotno" skor ako budem isto vediet, ze som v tom 🙂 takze vcera som si s pokojnym srdcom dala pohar vinka vyborneho a taaak mi to dobre padlo si spravit pohodku pri vinku a dobrej veceri. a keby som nahodou aj bola,. tak dufam, ze bejby si vcerajsi vecer uzilo tiez :D
@tanickaskorokubikova ale je tam, nie??
ako pise saffi, pockaj teraz dva dni aspon.. kolko ti meskaju? si zober,ze niekomu neukaze ani ked tyzden meskaju a ty uz mas druhu ciarku, neboj sa, stmavne 🙂
@christie12 no včera som mala dostať a vždy dostanem ráno takže ani dnes isto nedojdu 🙂 spolieham na to pálenie pri vaječníku na pravej strane že je to uhniezďovanie 🙂
@tanickaskorokubikova vela robi aj psychika, uz ked ti meska a si tehu, tak kazdym dnom budes mat ten hormon silnejsi. ale tym, ze velmi chces, aby meskala, teda neprisla vobec, ver, ze ona to vie. a casto byva zamerne poriadne protivna a zakerna 😀 . a myslim, ze (i ked som to este, zial, nezazila) je lepsie mat jeden test s poriadnymi dvomi palickami, ako styri tienove 🙂
@saffi no jasné 🙂 ani sa ešte neteším ani sa na to nespolieham, až keď budem mať obe rovnako silné až potom to začnem riešiť 🙂
@misha1986 ja som dnes 12DC ale ja mam dlhsi cyklus tak 31-33 dnový
@tanickaskorokubikova ved toto. lebo potom sa velakrat tesime zbytocne (a to nie som nejak extra skepticka) a potom to sklamanie poriadne boli. zazila som to, viackrat... vzdy ked mi pred rokmi mrcha meskala co i len den, vzdy som robila testy, doslova som tam hladala aspon tien. a ked som ho tam uvidela a potom mrcha prisla.. no sklamanie to bolo
@saffi no tak to verím ja som zatial mala test vždy negatívny ani som netušila kde by tá druha čiarka mala byť 🙂 a teraz ked som videla tak som bola riadne v šoku 🙂 a hlavne preto že som zistila že podla tej jonášovej metódy sme sa pokúšali presne vtedy keď sme mali 🙂
tak ja idem testovať v stredu, baby držte mi palce aby mrcha neprišla. Dr. hovoril že všetko je priaznivo pripravené pre tehu ale ešte je skoro aby mi niečo potvrdil.
@tanickaskorokubikova prajem ti to, a budem sa tesit s tebou. ja len, ze tie testy vedia byt niekedy tiez pekne zakerne 😀 . ja uz chcem babatko niekolko rokov a uz som sa dostala do stadia, ze ked vidim tehu zienku alebo male babo, tak az sa mi obcas zmocnuje depka 😝 . ale uz sme sa k tomu konecne dostali aj my, a verim, ze "druhy" pokus uz bude uspeny a teraz sa to uz podari
@mirkamirkaa dakujem 🙂tak ja dufam ze budete odtialto odchadzat jedna po druhej 🙂) s dvoma ciarkami pravdaze..
@radka288 aj ja dufam 😉
@lulu939075 držim prsty
@tanickaskorokubikova neboj sa :* bude len silniet a silniet 🙂
@zuzana0612 no ved to..ja som zase rada, ze mate s tymto panom krbarom dobre skusenosti, a krb je dolezita vec a tiez celkom velka investicia, tak by som bola velmi rada, keby to urobil dobre.
mne je dnes od rana tak strasne zle...uf..normalne ma chvilami napina ako na vracanie...som nejaka vylakana z toho...
@zabka888 aj ja si hovorim, ze je to zbytocne, si hovorit, ze nepride..a ze by to bolo obrovske stastie, keby sa to takto hned podarilo..ale neviem, ci to fakt psychicke alebo co..ale stale ma to podbrusko boli, a dnes mi je od rana strasne nevolno a dokonca sa mi objavil vytok, co teda nebavi zvykom..tak neviem, ci na mna nieco lezie, ci som prechladnuta..
@lulu939075 ahoj, drzim teda velmi silno palceky, aby sa ti tehu potvrdilo... 😉 , daj potom vediet..

@misha1986 nazory su rozne na to aj z lekarskych hladisk. niekto tvrdi, ze treba nechat minimalne jeden cyklus telo oddychnut, niekto tvrdi, ze tych cyklov je potrebnych viac, iny zas, ze to nie je potrebne vobec a mozes zacat hned po vysadeni...vsetko to zalezi na organizme. a podla mna telo samo musi vediet, co je prenho najlepsie. a ked sa vyskytnu nedajboze nejake komplikacie, tak sa neda s urcitostou tvrdit, ze preco, ci to bolo skoro, alebo nie. lebo osobne si myslim, ze keby ta pauza po vysadeni ATK by bola fakt potrebna, tak lekar by to rozhodne a jednoznacne kazdej povedal