icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mirkamirkaa
2. nov 2012

@misha1986 nebola lebo to je zub mudrosti a nechce sa mi prerezat cez dasno a mala som to aj minule nic mi s tym nespravil len mi dal antibiotika a sprtal mi tam do toho tak že ma to dva dni bolelo este viac, tak ja si radsej pretrpím a mamina je sestricka tak ona mi tie antibiotika prinesie takže radsej nejdem k zubarovi

misha1986
2. nov 2012

@mirkamirkaa ved hej len sa trafiť do toho dňa, však? aj ja uvidím ako tento cyklus nabehne a ak zle bežím hned k dokimu, ten moj je supeeeeeeeeeeeeer...... a hlavu hore, všetko bude ok 😉 len sa nestresovať a nemyslieť na robenie dieťatka. ja som už závislá od tejto stránky a od vás baby tiež ..... potom si len namýšlam, že som tehu...je to choréééééééééééééééééééé

misha1986
2. nov 2012

@mirkamirkaa moja ja byť tebou tak idem hneď, možeš opuchnuť ako moja sestra, potom jej to prerezali a zub pekne vyšiel...... ale mala potom teploty, ATB by som nebrala, je to riadny humus, ja ATB nebrala hadam 10 rokov

t1na
2. nov 2012

mate pravdu baby, uz sa nebudem pozorovat, ked to ma prist pride 🙂

misha1986
2. nov 2012

@t1na ani ja, bo už som z toho choráááááááá.........počkáme teda?

mia005
2. nov 2012

@kikasi Veď už to mám za pár 🙂 Už sa teším až tie "stresy" skončia 😀

zabka888
2. nov 2012

@kikasi to ako keby si o mne hovorila 😉 ja tak isto, nič okrem toho tlaku mi neni.. aj to 3 dni som ho cítila vkuse, potom 1 deň nič, potom zas 1 deň ano a teraz zas nič.. takže nechápem čo to znamená 😒

mirkamirkaa
2. nov 2012

@misha1986 ja viem asi aj pojdem lebo to bolest je neskutocna

misha1986
2. nov 2012

@mirkamirkaa chod, bo zajtra je víkend to len na pohotovosť a pokaziť si večer behaním po zubnej pohotovosti to je o ničom..... chod moja

kikasi
2. nov 2012

baby..vidim, ze aj u vas to je podobne..neverila by som, co ta psychika dokaze...mne bud sibe alebo sa so mnou nieco naozaj deje - vcera ma priserne bolela hlava cely den a isli sme s mm na cintorin a do kostola a tam som myslela, ze odpadnem, co sa mi zahmlievalo pred ocami. prisli sme domov..a zrazu nic, bolest hlavy pomaly odisla. a v noci ma zobudila bolest v podbrusku..a teraz rano ju citim opat, ako pred MS..ta ma prist ale az 7.11. stale si hovorim, ze sa asi moc pozorujem...ale nejak sa mi neda si to nevsimat.. 😒 , no nic..musim este par dni cakat..esteze mozem aspon byt tu a vidiet, ze nas je viac..

misha1986
2. nov 2012

baby keby sme boli tehu, to by sme zistili hned, bol by to taký zvláštny pocit, že vnútri niečo máme 😉

kikasi
2. nov 2012

@zuzana0612 uf..tak to je naozaj strasne dlhe cakanie, mne sa zda, ze sa ani toho 7.11 nedockam..vcera som mala hrozny den.. 😒

misha1986
2. nov 2012

@kikasi ani ja som tomu neverila, že psychika môže byť taká, aj ja mám pocit hlavne v kostole, že idem odpadnúť a doma potom nič, ale podbruško ma tiež bolí, treba nám len čakať a nepozorovať sa TOLKO, bo nám z toho asi začne fakt šibať..... a sem si aspoň o tom môžme popísať, aj ked z toho čo tu píšeme je asi tiez zo psychiky

kikasi
2. nov 2012

@zabka888 no, ja tomu uz tiez nerozumiem, vcera ako som Ti pisala, ze mi je fajn..tak poobede ma zacala priserne boliet hlava, a v noci a teraz zase to podbrusko..tak ja uz tiez neviem.. 😒 , snazim sa nemysliet na to..ale to nejdeee 😒

kikasi
2. nov 2012

@mia005 ale uvidis aka obrovska ulava to bude.. 😉

t1na
2. nov 2012

@misha1986 ano pockame 😉

misha1986
2. nov 2012

@t1na je to ešte dosť daleko 😖 a teraz čo, sexujete ešte? ja myslím, že mám len teraz ovulku ak vôbec má 🙂

tanickaskorokubikova
2. nov 2012

@moonica ale šak v pohode nič sa nedeje život ide dalej 🙂 ešte skoro aby som sa trápila 🙂

mirkamirkaa
2. nov 2012

@misha1986 pojdem ja pojdem

misha1986
2. nov 2012

@mirkamirkaa tak šup šup, radšej ako ATB brať aj ke´d nie je vylúčené že ti ich dá, ak si napuchla

kikasi
2. nov 2012

@misha1986 asi hej..to pisanie tu je asi tiez z psychiky..ale neskutocne to pomaha. a som straaasne rada, ze v tom nie som sama.. vcera som sa citila ako debil v tom kostole, odvtedy co sa mi na zaciatku zdalo, ze odpadnem, tak som sa len drzala stolicky alebo mm a nevedela, co robit..ci ist domov, ci vydrzim..no hroza 🙂 . a doma uz uplne v pohode..nechapem. mas pravdu...nepozorovat sa tolko a nechat to plynut..ved to bude tak ako to ma byt... 😉 . len niekedy sa to tazsie dodrzuje... 🙂

misha1986
2. nov 2012

@kikasi je to ťažké aj pre mňa, odkedy tu píšem a chodím.... 😀 ale myslím si, že by sme sa cítili tak zvláštne, že fakt v nás niečo je a rastie

misha1986
2. nov 2012

@kikasi a kedy máš dostať mršku

misha1986
2. nov 2012

@kikasi aha už viem, prečítala som si tvoj príspevok vyššie 🙂 no ja 11.-12. ale myslím, že až teraz mám ovulku

kikasi
2. nov 2012

@misha1986 mrska mala prist 7.11, ale prave teraz som zistila, ze krvacam... ☹ ..tak som uuplne zmatena.. 😒

misha1986
2. nov 2012

@kikasi netáraj.... a moc ako normálny menzes? vieš može to byť to uhniezdovanie

kikasi
2. nov 2012

@misha1986 ozaj...som z toho normalne v soku...nie, praveze moc nie..nezda sa mi to tak vela ako menzes. ale zase je to jasne krvacanie, ziadne spinenie. a uhniezdovanie sa moze prejavovat aj takto..? to som nevedela...

misha1986
2. nov 2012

@kikasi áno môže 1-2 dni a potom už nič, uvidíš či sa to rozbehne alebo nie, na mrchu je to skoro

zabka888
2. nov 2012

@kikasi a kedy očakávaš mrchu? ja v utorok tuším 😀 musím kuk do kalendára 🙂

zabka888
2. nov 2012

@misha1986 tak čo moja ako sa darí? 😉