Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mirkamirkaa ved hej len sa trafiť do toho dňa, však? aj ja uvidím ako tento cyklus nabehne a ak zle bežím hned k dokimu, ten moj je supeeeeeeeeeeeeer...... a hlavu hore, všetko bude ok 😉 len sa nestresovať a nemyslieť na robenie dieťatka. ja som už závislá od tejto stránky a od vás baby tiež ..... potom si len namýšlam, že som tehu...je to choréééééééééééééééééééé
@mirkamirkaa moja ja byť tebou tak idem hneď, možeš opuchnuť ako moja sestra, potom jej to prerezali a zub pekne vyšiel...... ale mala potom teploty, ATB by som nebrala, je to riadny humus, ja ATB nebrala hadam 10 rokov
mate pravdu baby, uz sa nebudem pozorovat, ked to ma prist pride 🙂
@misha1986 ja viem asi aj pojdem lebo to bolest je neskutocna
@mirkamirkaa chod, bo zajtra je víkend to len na pohotovosť a pokaziť si večer behaním po zubnej pohotovosti to je o ničom..... chod moja
baby..vidim, ze aj u vas to je podobne..neverila by som, co ta psychika dokaze...mne bud sibe alebo sa so mnou nieco naozaj deje - vcera ma priserne bolela hlava cely den a isli sme s mm na cintorin a do kostola a tam som myslela, ze odpadnem, co sa mi zahmlievalo pred ocami. prisli sme domov..a zrazu nic, bolest hlavy pomaly odisla. a v noci ma zobudila bolest v podbrusku..a teraz rano ju citim opat, ako pred MS..ta ma prist ale az 7.11. stale si hovorim, ze sa asi moc pozorujem...ale nejak sa mi neda si to nevsimat.. 😒 , no nic..musim este par dni cakat..esteze mozem aspon byt tu a vidiet, ze nas je viac..
baby keby sme boli tehu, to by sme zistili hned, bol by to taký zvláštny pocit, že vnútri niečo máme 😉
@zuzana0612 uf..tak to je naozaj strasne dlhe cakanie, mne sa zda, ze sa ani toho 7.11 nedockam..vcera som mala hrozny den.. 😒
@kikasi ani ja som tomu neverila, že psychika môže byť taká, aj ja mám pocit hlavne v kostole, že idem odpadnúť a doma potom nič, ale podbruško ma tiež bolí, treba nám len čakať a nepozorovať sa TOLKO, bo nám z toho asi začne fakt šibať..... a sem si aspoň o tom môžme popísať, aj ked z toho čo tu píšeme je asi tiez zo psychiky
@moonica ale šak v pohode nič sa nedeje život ide dalej 🙂 ešte skoro aby som sa trápila 🙂
@misha1986 pojdem ja pojdem
@mirkamirkaa tak šup šup, radšej ako ATB brať aj ke´d nie je vylúčené že ti ich dá, ak si napuchla
@misha1986 asi hej..to pisanie tu je asi tiez z psychiky..ale neskutocne to pomaha. a som straaasne rada, ze v tom nie som sama.. vcera som sa citila ako debil v tom kostole, odvtedy co sa mi na zaciatku zdalo, ze odpadnem, tak som sa len drzala stolicky alebo mm a nevedela, co robit..ci ist domov, ci vydrzim..no hroza 🙂 . a doma uz uplne v pohode..nechapem. mas pravdu...nepozorovat sa tolko a nechat to plynut..ved to bude tak ako to ma byt... 😉 . len niekedy sa to tazsie dodrzuje... 🙂

@misha1986 nebola lebo to je zub mudrosti a nechce sa mi prerezat cez dasno a mala som to aj minule nic mi s tym nespravil len mi dal antibiotika a sprtal mi tam do toho tak že ma to dva dni bolelo este viac, tak ja si radsej pretrpím a mamina je sestricka tak ona mi tie antibiotika prinesie takže radsej nejdem k zubarovi