icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kikasi
2. nov 2012

@misha1986 tak to som zvedava, lebo na mrchu je to ozaj skoro. teraz som 7dpo...takze by to uhniezdovanie aj mohlo byt, len..sa mi tomu nechce verit. tak teraz zase cakat, ci sa to rozbehne ako na mrsku alebo prestane... 😒

kikasi
2. nov 2012

@zabka888 ahojki, ja o den neskor..v stredu..ale pred chvilou som zacala trochu krvacat, tak neviem... 😒

misha1986
2. nov 2012

@zabka888 moja ani neviem, ja som z toho jeleň 😝 mám strašné bolesti v podbrušku aj teraz pred chvílou som musela toršku si pochodiť aby ma to prešlo, tak v strede ma to bolelo asi minútku. ja neviem či mám ešte ovulku, už týžden ma bolia vaječníky a teraz aj maternica tak neviem a ty?

misha1986
2. nov 2012

@kikasi neboj aspoň budeš vedieť na čom si 🙂

kikasi
2. nov 2012

@misha1986 ano, to je fakt..aspon sa to cakanie zmeni na nejaku istotu. to krvacanie sa uz zmenilo na spinenie a priiiserne moc ma boli podbrusko...

zabka888
2. nov 2012

@kikasi hmmm,že by to bolo uhniezdovanie????? 😉 🙂 😉

kikasi
2. nov 2012

@zabka888 jaaj..kiez by to bolo ono... 🙂 , ale ani sa mi tomu nechce verit... 🙂

misha1986
2. nov 2012

@kikasi uhniezdovanie asi, aj mna príšerne bolí bruško.......... ☹

zabka888
2. nov 2012

@misha1986 ja ani nič také ja mám len také divné tlaky v podbrušku,, asi 3 dni, potom deň pauza potom zas deň tlaky,, tak teiž tomu nejako nerozumiem 😖 mrchu NEčakám v utorok, tak uvidíme 🙂 ak to máš teraz tak v polovici cyklu tak to može byť aj ovulka ale zas aj uhniezdovanie 😉

misha1986
2. nov 2012

@mirkamirkaa tak ako moja, išla si? ja byť tebou by som žiadne ATB nebrala, pokial nemusím!!! tvoje telo si zvykne na určitý typ ATB a potom ked budeš potrebovať už ti nezaberú, tak ti nasadia dalsie a dalsie a tvoj organizmus už bude z toho zblbnutý....takže žiadne ATB pokial nemusíš!!!! mám zdravotku

zabka888
2. nov 2012

@kikasi držím silno palceee 😉 aj ked ja som mala v auguste niečo podobné, po ovulke som začala špiniť a špinila som až do mrchy.. hmm neviem čo to bolo ale uhniezdovanie nie 😢

misha1986
2. nov 2012

@zabka888 ja to mám už asi týždeň, vobec neviem kedy bola ovulka ked už týžden mám tie bolesti- no pripisujem to tomu, že moje telo sa čistí od antiky, je to strašnééééééééééé ak to neprestane v stredu beežím k doktorovi, ja bežím hned, ked mi niečo je- mám super doktora-aspon to

mirkamirkaa
2. nov 2012

@misha1986 este som nebola strasny frmol v robotke ale poobed epojdem, hej preto velmi nechcem brat ATB, zobrala som 1 novalgin a potom 2ibalginy a je mi lepsie, a radsej pretrpim bez ATB, co ked otehotniem teraz ? ja radsej nebudem brat lieky. sak na zub sa neumiera

zabka888
2. nov 2012

@misha1986 ja som síce antiku nikdy nebrala ale može to byť aj to čistenie.. ved uvidíš čo a ako 😉 ale bodaj by to bolo to uhniezdovanie 😉

misha1986
2. nov 2012

@mirkamirkaa a stíhaš to? bo moja zubárka robieva len do 13.00 - fakt hrozné tiež, iba volno brať.... tak pekne po práci zbehni 😉

misha1986
2. nov 2012

@zabka888 som veru zvedavá, strašne som sa bála ako mi bude po vysadení, ale konečne som sa odhodlala to urobiť, bo môže trvať dlho kým otehotniem, no ja som myslela že na prvý šup, ale to by bol asi zázrak, tak sa nechám prekvapiť 9-10 dní čakania, a nemusí prísť ani tak ako by mala

moonica
2. nov 2012

@tanickaskorokubikova No co moja ako ? nespustilo sa nic dufam.....

mirkamirkaa
2. nov 2012

@misha1986 nas zubar ma zoberie kedy mne treba aj z domu pride on je taky super

mirkamirkaa
2. nov 2012

@moonica ahoj može byt že vcera som mala ovu ked ma nebolel vaječník ale bruško ako ked na MS?

t1na
2. nov 2012

@misha1986 tak pokracujeme v snazilkovani samozrejme 😉

moonica
2. nov 2012

@mirkamirkaa Ja si myslim, ze kludne ano... Niektore mesiace ani ja som necitila, ze ovu mam... 😉 ci som ju mala je uz druha vec... 😀

tanickaskorokubikova
2. nov 2012

@moonica ale áno moja naplno 🙂 nevadí tak tu budem dalej s tebou 🙂

mirkamirkaa
2. nov 2012

@tanickaskorokubikova možno ten test bol len taký klam co mysliš? alebo po limite až čiarka nabehla

tanickaskorokubikova
2. nov 2012

@mirkamirkaa no tie testy boli presne tri 🙂 a schválne som si robila jeden o ktorom som vedela že bude negatívny tak že som išla dva krát po sebe cikať a z druhého som si robila test a ten nemal ani len náznak druhej čiarky, presne kvôli tomu aby som vylúčila možnosť že sa zafarbili po limite 🙂

zabka888
2. nov 2012

@misha1986 no ja som si tiež tak naivne myslela že sa nám hned zadarí na prvý krát 😒 ešte sme boli na dovolenke, tak to duplom som čakala že sa zadarí 🙂 hmm a nedarí sa už štvrtý mesiac 😢

mirkamirkaa
2. nov 2012

@tanickaskorokubikova aha, ale tak nevadi ved to pride určite

tanickaskorokubikova
2. nov 2012

@mirkamirkaa hm...tiež tomu velmi nerozumiem ale tak stávajú sa aj horšie veci 🙂

mirkamirkaa
2. nov 2012

@tanickaskorokubikova mohla si isť za dokim nech povie že čo to bolo

tanickaskorokubikova
2. nov 2012

@mirkamirkaa ja to nechcem vedieť 🙂 takto je to lepšie...

mirkamirkaa
2. nov 2012

@tanickaskorokubikova mas pravdu potom by si sa len trapila