Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
no mna tiez nic neboli a tie prsia to mavam kazdy mesiac take tak este mas nadej....hej hej davali lebo ja este studujem tak sme museli ale tento rok koncim tak mi to akurat vide na matersku zo skoly :D
@zuzy62 mas pravdu kolajnicky riadne na to, ze ti este nemeska 🙂 mozes sa tesit, urcite budu silniet, podla mna si tehu, davaj si pozor teraz na seba 🙂
@christie12 budem davat pozor :D jooj ako sa tesim dufam ze aj vam vsetkym vidu take ciarky :D
@misha1986 musela som si dat lebo už to bolo dost zle usta som už len na 1cm mohla otvorit všetko opuchnute som mala ale už je dobre
@mirkamirkaa moja si mala ísť k zubárovi, ale ked ti je už dobre tak je dobre 🙂
@misha1986 on by mi tiež nič ine neurobil len dal ATB tak je to jedno, zase dalsia tehu, už by sme aj my tohto mesiaca mohli byt však? mne sa predvcerom snivalo že som mala tehu bruško 😉
@zuzy62 a bakalár či už magistra? tak chodíš na prax do nemocnice, ja tu robím ale na hygiene- chodíme na stery po oddeleniach a sálach. to sa nebojíš chodiť na prax ked si tehotná? no obdivujem, lebo hned po skončení školy na materskú a bez žiadnej práce, to sa ti bude potom ťažko hladať robotka. no to je pekne do roka po svadbe aj bábo 🙂 my sme mali v septembry, tak do septembra sa hádam zadarí 😉
@mirkamirkaa aj mne sa nedavno snivalo ze som mala poz. test a som sa dozvedela ze budeme mat dvojicky
@mirkamirkaa to by ti asi dal ked si aj opuchla, ale tak by ti aspon niečo urobil aby ti mohol pekne vyjsť.... no veru ďalšia a ešte aj od nás 🙂 no mohlo by sa, aj keď myslím, že mna o týždeň čaká mrcha. a ty ako máš ovulku teraz či ako?
@t1na
@mirkamirkaa baby no pekné sny, možno že sa aj vyplnia ale možno je to zas psychika, že na to moc myslíme 😝
@misha1986 no bat sa ani budem ale clovek nikdy nevie co kde chyti v takom autobuse je ovela viac bakterii ako v nemocnici a za tych 5 rokov praxe uz ducham ze mam dobru imunitu...bakalarske teraz koncim a stou pracou by som mala problem aj teraz poskole lebo idu vseci prepustat tak si aspon uzijem drobca, hadam sa uz potom umudri trochu system zdravotnictva na slovensku
@misha1986 a @t1na som 17DC a ked nebudem tehu tak som veeeelmi zvedava kedy dostanem MS, lebo som pila tu alchemilku do ovulky. Ovulka bola 13DC pravý vajčeník ma bolel aj cele brucho ale hlien opäť len číri a riedky nie ako bielok bodaj ho.Este som si nakupila aj GS mamatest 10tkový tak som zvedava dufam,že ma neoklame
@zuzy62 na prvý krát sa podarilo???? gratulujem
@mirkamirkaa uvidíme necháme sa prekvapiť a testovať chceš pre mrchou alebo až ked ti bude meškať?
@misha1986 testovat budem až ked mi bude meškat ale to mam este cas lebo naposledy prisla 41DC tak to je casu a casu, skor nebudem zbytočne a ty? kedy mas dostat?
@mirkamirkaa no ja by som mala dostať v nedelu alebo pondelok ako t1na, ale uvidím ako nabehne cyklus po vysadení antiky a či nabehne, takže ja sama neviem kedy mám mrchu čakať
@misha1986 prvá ti nabehne bez problémov, a ked si nebrala ANTIKU tak si mala predtym cyklus ok?

christie12 v stredu mam az dostat kramy preto mi je to take cudne ze uz su take silne tie ciarky a este na prvy sup ze by sa podarilo nechce sa mi verit :D