Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@misha1986 tak vytok hustejsi sa spravi automaticky po ovulke,aby spermosky mali uz zakaz vstupu 🙂 ale zvykne sa stratit a ukazat az pred mrchou..niektore to vsak v tehu mali uz od ovulky stale..proste biely,hustejsi...vo vseobecnosti sa vela bab namota na tehu priznaky,pricom sa len velmi malo odlisuju od pms...ale v tehu sa vacsinou pridruzi aj nieco ine...palenie zahy..napr..ja som vecer musela vypit za kybel vody...ani som si to neuvedomila,az kym mi to nepovedal mm..alebo som hned mala nafuknute brusko..nie az 2dnu pred ms...
@reni1512 😝 niekto splodí dieta ked je opity ako čík treba všetko vyskušať 😀
...pozriem z okna a vsade same kociarikyyyyy aaaaaa 🙂 🙂....Baby ktore priznaky su vlastne tehotenske, ved mna ani prsia nebolia, ani palenie zahy nemam, ani prsia naliate nic...Ja si myslim ze by to bolo este skoro 7DPO ci nie? vsade citam nieco ine,ale zaroven podobne. Hm... Aj tak kazda z nas to asi pocituje inac...
@mata_ba mati ved ty si ako vysitaaa tehulka 🙂 myslim ze sa budes radovat o par dni 🙂
@28nikinka2 moja to každému vytekajú tie spermošky, to sa neboj. a doktorvi si hovorila, že sa nedarí? tak ale pol roka to nie je až tak moc, nevzdávaj to a skús zájsť po rady ku gynek. ako na babské receptíky 😉
@misha1986 okik tak si dame
@mirkamirkaa staci mi dva deci vina a uz spievam :D nie som velky fanusik alkoholu :D cize mozem vyskusat :D
@mirkamirkaa treba si dať aj keď snažilkujeme pojde to lahšie a nebudeme na to myslieť 😀
@mata_ba aj tebe sa podarí neboj
@saffi ahoj tak vidis ale oni su už tehulky
@reni1512 aj mne nemysli si vypijem pohar vina a opita som
@misha1986 presne my sa dneska chystame vonku kamarat otvára prevadzku tu u nas v Sobranciach tak sa tesim odreagujem sa
@mirkamirkaa urcite 🙂 vsetkym 😉
@mirkamirkaa veru treba sa 😉 ale už máš aj po ovu
@misha1986 nemyslim, praveze sa necitim ani ako keby mrcha mala prist, ale mozno to az zajtra...som teda zvedava co z toho bude, velmi sa ani sledovat nechcem lebo uz som mala chvilku pocit, ze mi z toho sibe a vsetko si iba namyslam, takze momentalne som vo faze ze neriesim a ty ako sa citis?
@mata_ba aj ja si myslim 😉
@misha1986 mam mam ale este furt ma to brusko boli
@mirkamirkaa tak to je ešte ovulka tak šup dneska pod vplyvom alkoholu na to 😀
@misha1986 no to mysliš že už 5 den mam ovu? eeee cosi sak už som sucha jak piatok
@misha1986 ale aj tak som mala rano už 😀 😀 😀 sexik
@mirkamirkaa ktovie ked si ju mala tak neskoro 😉
@mirkamirkaa heeeeeeeeeeeej???? no paráda aj večer môže byť nie?

@misha1986 Práveže mám pravidelný cyklus vždy si vypočítam plodné dni a keď mám biely výtok tak viem aj bez počítania že prišli lebo sa mi zvýši aj chuť na jedlo. Problém si myslím, že je aj v tom, že po styku zo mňa vytekajú spermie 😖