Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@misha1986 mne moja aplikácia v mobile ukazije že na 32DC tak som zvedava
@mirkamirkaa tak počkám dovtedy 😉
@misha1986 hej tak je najlepšie, ja som zvedava tiez, kolky DC si?
@mirkamirkaa 29 DC
@misha1986 hej ta este počkaj
@mirkamirkaa počkám na teba 😉
@misha1986 😉 okik ja som zvedava ci to vyslo už konecne
@mirkamirkaa moja vyšlo 😉 kolký si ty DC
@misha1986 este len 24DC
Ja som 21DC 🙂 to cakanie je take divne.. 😀 zatial som poznala len cakanie na vysledky cytologie.. Ale toto je omnoho prijemnesie :D
Baby a moze sa pocas snazenia sem tam vypit pohar vinka? tak raz dva krat do tyzdna?
@sarin jasne ze mozes! teda asi ma niektore buduce maminky moc nepochvalia, ale myslim, ze ked si das vecer pohar vinka a este nie si tehu, tak sa nemoze nic stat...sak ked budes vediet, ze cakas babatko, tak nebudes pit, ale zase vsetko prestat robit len kvoli tomu, ze by si mohla byt? ja si aj pohar vinka dam, aj caj s rumom cez vikend, aj v saune som bola, aj behat, brusakov milion spravila...nemozme na to mysliet vo dne v noci, sak by nam z toho siblo. ked budem tehu, vtedy si budem davat pozor. takze na zdravie a uspesne snazilkovanie 😀
babule, citala som tu rozne clanky o dr. jonasovi a zo srandy som si vypocitala, ze kedy by sme mali snazilkovat a vyslo ze dnes o 16,17...to znamena, ze dneska by mal byt akoze najplodnejsi den? lebo ovulku som ece asi nemala, lebo som len 11 DC...a vraj by malo byt dievcatko a to by sme strasne chceli, tak co keby motyka vystrelila? 😀
Ahojte mi sa pokusame o babetko asi mesiac a zatial nic.Neberiem zatial žiadne vitaminy.citam ze ten Femibion 800 je asi dobry ked ho kazdy berie.ako dlho by som ho mala brat aby sa to podarilo???poradte mi prosim.
@bubich a ako si si to vypocitala ze by si sa mala snazilkovat aby ste mali devcatko??a ako dlho sa snazite?? 😕
@kotatko1232 niekde na modrom konikovi som nasla odkaz na dr. jonasa a jeho vypocty a tam som nahodila do nejakej kalkulacky ci co to bolo, ze kedy kde a o kolkej som sa narodila a tak mi to vyslo 🙂 asi to bude hovadinka...ale keby vyslo dievcatko bola by som rada. teda aj za chlapceka, to je jasne, len ten bude v tych ruzovych satockach vyzerat asi dost smiesne 🙂 snazime sa druhy mesiac len, takze vlastne zatial sa moc cielene nesnazime, len si uz nedavame pozor a cakame, ze co z toho bude. Inak ja uzivam asi 3 mesiac kyselinu listovu, to je vsetko, ziadne dalsie vitaminy neberiem
@kotatko1232 ja beriem len kyselinu listovu a tu beriem asi od augusta. Snazime sa prvy cyklus, zatial som 21DC a strasne ma boli hlava :D a neviem ci si dat neco na bolest alebo radsej nie.. Ale nedam si 😅
@bubich Mi sa snazime asi mesiac menzes som mala dostat 10.11 a zatial som nedostala.takze sa trosku tesim.ale ja mam nepravidelny menzes takze.... ale uz asi 2 tyzden ma bolia Prsia a aj v Podbrusku a dost casto chodim na WC.velmi by som chcela aby sa to podarilo .test sa dost bojim spravit aby som nebola sklamana.co mi poradite?

@mirkamirkaa a na kolý den asi? ked 17DC je ovulka