Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
dievcata ja rano testnem a uvidim
@mirkamirkaa tak trochu áno, ale furt nakúkam a odpíšem ked sa mi dá 😀
Ahojte babulky. Ja som dnes 22.DC, 4 DPO... a už dnes ma pokúšalo testovať... ale odolala som. No ale jak sa poznám, zajtra už budem špekulovať a testovať 😅.
Jak to vydržíte počkať až do očakávanej m?
@mahulenka87 moja nekupovať a nemať doma testy ako ja, až ked nebude meškať dlhooooooooooo, nechápem prečo sa hned testujete ☹
@mahulenka87 neee to je este skoro vydrz
@misha1986 hej to je dobre
@misha1986 testy su svine na mna zo skriny volaju pod si ma urobit a ja furt podlahnem preto nechodim do tej izby 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@misha1986 ja tiež nie... ale keď nemôžem vydržať a chcem hneď vedieť či sa podarilo... 😕
@mirkamirkaa ja keby mala doma testy, tak neviem neviem 😀 😀 😀 😀 😀
@misha1986 ja mam 4ksy ale odolavam
@t1na ja vieeeem 🙄 stále si to hovorím...
@mahulenka87 moja nerob ich tak skoro, škoda nervou a peniažkou 😎
@mirkamirkaa ja chcem počkať do 32 DC či nepríde, ak nie tak testnem a ked bude negat. pojdem k doktorovi 😉
@mirkamirkaa to si pila tu alchemilku zltozelenu?ja som ju pila asi pred rokom,ked som mala tazkosti.
@misha1986 aj ja tiez tak budeme cakat spolu
@sjuuzka hej pijem preto lebo nemam pravidelnu MS aj dost ma boli brucho pri nej a alchemilka je fajn aj hlienik mi urobila
@sjuuzka a pomohla ti? alchemilka myslim
@mata_ba ja neviem mojka hm. Ale mamatest bol biely jedine ze by to este neukazalo😉 dnes som skoro odpadla ako sa ki tocila hlava a obed skoro isiel von.ja neviem hovorim si ze sa chysta mrcha..a potom budem prekvapena.mam doma este jeden test ale to je ten dr.max tomu neverim asi uz.a ty ako dnes? Aj meras teplotku?
@t1na budem ti silno drzat prsty a mysliet na teba aby si mala dve kolajnicky moja

@sjuuzka ja som v pohode ved naco si budem robit skor ked viem že naskor dostanem na 32DC aj to ked sa mojmu telu zachce,ale pila som aj alchemilku tak by som mala dostat MS lebo to je na upravu cyklu,a hlienik mi urobila ta alechemilka som sa mu tesila jak mala