Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mata_ba mne este nemeska tak len dufam,ze tie cici ma bolia pre nieco lebo len tak zo srandy ked ma bolia tak neni to nic prijemne a bradavky nehorazne to len vrcim na mojho stareho ze nechytaj mi ich 😉 chudacik
@mirkamirkaa a kedy mas dostat?
@mirkamirkaa dakujem moja rano dam vediet ako som dopadla
@mata_ba som 24DC tak ja myslim že najskor na 32DC lebo ovu bola 17DC
@t1na okik uz nech sme vsetci tehu a budeme si pisat o nasich babenkach v brusku
@mirkamirkaa nooo...tak to este treba cakat takych 5 dni..
@mirkamirkaa pomohla,na to co ma vtedy trapilo bola super🙂
@mirkamirkaa to by bolo strasne super,keby sme boli vsetky tehu🙂
@zabka888 ahoj moja, ako sa mas..? manzelik uz je ok? som tu teraz dlhsie nepisala ani necitale..lebo som normalne zacala mat taky pocit, ze to tu musim obmedzit, lebo mi to zacalo da sa povedat "liezt" na mozog.. 😀 ...ale snad uz mam tu krizu za sebou. ja inak nic nove..veselo snazilkujeme..a cakame.. 🙂
@kikasi ahoooj. Ano už je našťastie v poriadku, asi to bola len nejaká viroza.. No mne pomaly končí mrcha, tak sa do toho pustíme znovu 😉 ale od včera ma bolia dosť kríže - čože asi ladviny, neviem z čoho a a ni neviem o ničom kde som mohla nachladnúť 😒 tak neviem čo to zas budem mať, dúfam že nie nejaký zápal a dúfam že je to len z končiacej mrchy, aj ked takýto stav som ete na konci mrchy nemala 😖 ja som tu tiež už asi 3 dni nič nečítala a ani asi nejdem nejako sa tu začítavať radšej 😀
@zabka888 hej..aj ja si hovorim, radsej ani nejdem citat..lebo popri tom citani a pozorovani sa som dosla az k takemu stavu, ked som zbytocne zacala celkom dost stresovat manzelika..tak som si povedala, ze staci..nechcem si kazit ten krasny vztah co mame 🙂 . takze sme zase v poho..a uzivame si to. a tak je to lepsie, nie 🙂? som rada, ze uz je mm zdravy. dufam, ze aj ty budes ok..a nebude to zapal, ale moze to byt z mrchy..ja to zazivam casto, pocas mrchy ma zvyknu bolievat krize...vzdy len pocas mrchy, potom uz nie. verim, ze to co najskor prejde..a budes zdrava a plna elanu na dalsie snazilkovanie sa.. 😉
@kikasi ahoj, tento mesiac sa už aj mne podarilo preniesť ten stres na mm. tak tiež sa snažím obmedzovať tu návštevy. lebo potom stále iba niečo pozorujem, riešim, hľadám a čítam a k ničomu to nie je
Caute baby..chcem sa spytat,ci nemate niektora podobne skusenosti,dnes som dostala mrchu,asi po 3dnovom spineni,ale to bolo ako na silu..dost ma bolelo brucho,strasne lavy prsnik a na pravom sa mi zvacsila bradavka..a taa mrcha,och,ta krv vyzera ako cierna..neviem ci su to nejake hormonalne,zmeny,alebo poruchy,ale cosi take som este nemala..stretli ste sa s niecim takym??inak mrchu bez duphastonu ani nedostanem a nemam ovu..mala by som ist na laparku v jari,ale chcem to urychlit nech ma tam poslu hned..pomoze mi laparka aj s ovu a mrchuo,ci ani nie??
@allenka33 ahoj, ja osobne nemávam to čo ty, ale čítala som, že ak je pri mrche stále tmavá/čierna krv a zrazeniny, tak to treba určite preliečiť. sú na to špeciálne bylinkové zmesi. skús pohľadať na nete, alebo sa popýtaj na kontakt na nejakú šikovnú bylinkárku, ktorá lieči neplodnosť, netreba hneď pchať do tela ťažké hormonálne lieky.
@kikasi ahooooj 😉 ...ja som sa nejako ukludnila a som fakt rada....zacala som si ten babymaking proces celkom uzivat a mam pocit, ze ani ten moj chlap sa velmi nestazuje 😀 ......bolo by super keby to vyslo tento mesiac, ale nezblaznim sa keby to bolo az na ten buduci alebo po buduci......uvidime, ako budem nervacit na nejaky 26ty den cyklu cakajuc na mrchu 😀 ....objednala som alchemilku, dufam, ze zaberie na hnusne menstruacne krce, nemas s tou bylinkou skusenosti? ....zelam vela zdaru do snazilkovania 😉
ahojte, uz som sa pytala v jednej teme, ale zatial mi nikto neodpovedal, tak skusam tu... dnes som si robila tri testy, dva pepino mi ukazali silne // a jeden rapid clear mi ukazal tu druhu velmi slabucku... Som 16 DPO. Lenze moj gynekolog objednava az tak o dva tyzdne a ja by som chcela mat 100% istotu hlavne kvoli liekom, ktore uzivam, a ktore by sa v tehu uzivat nemali... Prosim vas, mozu mi niekde zobrat krv na vlastnu ziadost a povedat vysledok trebars na pockanie? dakujem 🙂
@mahulenka87 ahoj 😉 ...jednoducho...nevydrzime 😀 ....minuly mesiac som minula viac ako 30 eur na testy....no co uz, bola som z toho prvy mesiac taka vyjasena cela....uz som sa ukludnila a zacala uzivat proces....myslim, ze budem testovat az ked bude meskat mrska, jedna ciarka na teste je dost depresivna 😖 ...drzim silno prsty.
@veva123 ak ti na 3 testoch vyšli 2 //, tak si tehu. Nevadí že na jednom bola čiarka slabšia... ale bola! 😉
Krv na test HCG ti môže zobrať aj tvoj obvodný lekár a zaplatíš si to. Alebo skús ešte raz požiadať svojho gynekológa a vysvetli mu, prečo tak ponáhľaš.

@misha1986 @mirkamirkaa baby..ako vas citam..ja uz by som testovala 😀 a ak uz mrcha meska..nie je o com..drzim paste..