Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mata_ba ahoj no mne veru mešká 3 deň, ale tak ovu som mala na 17DC ako mirkamirkaa, tak chcem skúsiť počkať na 32DC- to je štvrtok. a po vysadení antiky mi môže cyklus aj meškať, kým sa sám upraví od tých hormónov. nechce sa mi veriť, že by sa nám to podarilo na prvý šup, aj ked sme skoro každý deň ráno a večer mali sexík 😉
tak dievcata test je negativny 😒
Ranko koceny 🙂 myslite ze je skoro na test 22DC a 9DPO? 😅
:( prave som sa docitala, ze by sa nemali pouzivat lubrikanty :( no to skvele... my sme pouzili.. dufam ze z toho nemoze byt nejaky problem keby nahodou...
moj manzelik ani nevie ze sa snazime :D
@mirkamirkaa no tak som hrozne zvedava tie dni sa vlecu co ?
ja verim ze budes..a musis lebo nemam s kym komunikovat 🙂 a sem uz by som nos strkat nemala
@mata_ba ahoj presne ale tak cas uteka mam strasne vela prace svokra chodi do rakuska tak teraz budeme dva tyzdne sami a vsetko budem robit ja, varit, prat, umyvat riad upratovat atd,,,,,, tak to rychlo zbehne,vcera som bola 7DPO a bolelo ma brucho tak ako ked na MS dufam,že je to dobre znamenie
@sjuuzka je je super dufam,že aj mne pomoze uz ked noe k tomu aby som rychlejsie otehu tak aby sa mi upravil cyklus
@t1na hm mozno este ti ukaze o par dní ked nedostanes
@mirkamirkaa manzel ked ma videl dnes aka som smutna bola tak mi zakazal si robit dalsie testy 😝 zlaty sa stara o moju dusevnu pohodu...pojdem rovno k dokimu ked nepride mrcha
@mirkamirkaa urcite😉kazda z nas snaziliek si zasluzi aby jej to vyslo
@t1na alebo tak to bude lepsie budes vediet presne na com si
@sjuuzka jasne že každa
@mirkamirkaa
@misha1986 dievcata, ale tesim sa s vami a cakam 😉 verim ze vam to vyjde...rano vo stvrtok pozeram ake testiky ste si odfotili
@depi tak dufam aj ja že budem
@mirkamirkaa to by mohlo byt dobre znamenie 🙂 ja som dnes 4dpo..trosku ma dnes picha,ale to je klasika...no skor dnes riesim chirurgiu ☹ zrejme mi budu narezavat opuch nad zadom ☹ stradne ma to boli...ani lezat,ani sediet..kaxdy krok ma boli ☹

mňa od včera pobolieva podbruško... tak zvláštne. Test s 1/ 🙄 ale ešte bolo skoro testovať... ja viem.