icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mahulenka87
13. nov 2012

mňa od včera pobolieva podbruško... tak zvláštne. Test s 1/ 🙄 ale ešte bolo skoro testovať... ja viem.

misha1986
13. nov 2012

@zabka888 ahoj dnes 3 den, no skusim počkať do štvrtka, bo ovu som mala 17DC tak neskor asi príde

misha1986
13. nov 2012

@tweeta ahoj moja že jasné ppríznaky, no díky. meška 3 den, počkám do štvrtka, bo som neskor mala oovu až 17DC a po tej antike, neviem ako cyklus nabehne. neverím, že by sa podarilo na prvý šup 😉 a ty kedy si mala NEdostať?

misha1986
13. nov 2012

@mata_ba ahoj no mne veru mešká 3 deň, ale tak ovu som mala na 17DC ako mirkamirkaa, tak chcem skúsiť počkať na 32DC- to je štvrtok. a po vysadení antiky mi môže cyklus aj meškať, kým sa sám upraví od tých hormónov. nechce sa mi veriť, že by sa nám to podarilo na prvý šup, aj ked sme skoro každý deň ráno a večer mali sexík 😉

t1na
13. nov 2012

tak dievcata test je negativny 😒

misha1986
13. nov 2012

@t1na moja netáraj ako to? ja nejdem robiť, čakám do štvrtka................ a ako sa cítiš?

t1na
13. nov 2012

@misha1986 tak blbo lebo neviem preco mi meska mrcha a dost mam strach ci nie nejaka cista alebo co ja neviem pockam este par dni a ked nic tak pojdem k dokimu..prsia ma zacali boliet tak by mohla mrcha dojst

misha1986
13. nov 2012

@t1na hm mrzí ma to že to nevyšlo, počkaj na mna pojdeme spolu do ďalšieho kola, mna večer kríže boleli aj bruško a prsiaaaaaaaaaaa, čakám ju štvrtok určite. neboj cysta nebude, to je psychika 😖

sarin
13. nov 2012

Ranko koceny 🙂 myslite ze je skoro na test 22DC a 9DPO? 😅

mata_ba
13. nov 2012

@misha1986 no drzim paste!
@sarin este vydrz dva 2-3 dni 😉

sarin
13. nov 2012

:( prave som sa docitala, ze by sa nemali pouzivat lubrikanty :( no to skvele... my sme pouzili.. dufam ze z toho nemoze byt nejaky problem keby nahodou...

sjuuzka
13. nov 2012

@t1na to este nemusi nic znamenat.Niektorym babam to zacal test ukazovat az po tyzdennom meskani.

t1na
13. nov 2012

@sjuuzka ked mi do pondelka nedojde pojdem k dokimu...uz nechcem ziadne testy, clovek sa tesi a nic z toho...nevadi dalsie kolo sa mojmu manzelikovi pozdava 😀 len on to tak nepreziva ako ja

sjuuzka
13. nov 2012

@t1na chapem.Ja som si po tom prvom negativnom teste aj poplakala...Drzim palcr aby ta mrcha meskala zo spravnych dovodov😉moj ranny test bol tiez pozitivny.Uz nech mi to doky potvrdi a zacnem tomu verit.

sarin
13. nov 2012

moj manzelik ani nevie ze sa snazime :D

depi
13. nov 2012

@mirkamirkaa no tak som hrozne zvedava tie dni sa vlecu co ?
ja verim ze budes..a musis lebo nemam s kym komunikovat 🙂 a sem uz by som nos strkat nemala

mirkamirkaa
13. nov 2012

@mata_ba ahoj presne ale tak cas uteka mam strasne vela prace svokra chodi do rakuska tak teraz budeme dva tyzdne sami a vsetko budem robit ja, varit, prat, umyvat riad upratovat atd,,,,,, tak to rychlo zbehne,vcera som bola 7DPO a bolelo ma brucho tak ako ked na MS dufam,že je to dobre znamenie

mirkamirkaa
13. nov 2012

@sjuuzka je je super dufam,že aj mne pomoze uz ked noe k tomu aby som rychlejsie otehu tak aby sa mi upravil cyklus

mirkamirkaa
13. nov 2012

@t1na hm mozno este ti ukaze o par dní ked nedostanes

t1na
13. nov 2012

@mirkamirkaa manzel ked ma videl dnes aka som smutna bola tak mi zakazal si robit dalsie testy 😝 zlaty sa stara o moju dusevnu pohodu...pojdem rovno k dokimu ked nepride mrcha

sjuuzka
13. nov 2012

@mirkamirkaa urcite😉kazda z nas snaziliek si zasluzi aby jej to vyslo

mata_ba
13. nov 2012

@sarin bezne lubrikacne gely zabijaju spermie..ale su specialne na pomoc k otehu..tusim sa vola conseive gel..musi by na nom napisane sperm friendly....

mirkamirkaa
13. nov 2012

@t1na alebo tak to bude lepsie budes vediet presne na com si

mirkamirkaa
13. nov 2012

@sjuuzka jasne že každa

t1na
13. nov 2012

@mirkamirkaa
@misha1986 dievcata, ale tesim sa s vami a cakam 😉 verim ze vam to vyjde...rano vo stvrtok pozeram ake testiky ste si odfotili

mirkamirkaa
13. nov 2012

@depi tak dufam aj ja že budem

mata_ba
13. nov 2012

@mirkamirkaa to by mohlo byt dobre znamenie 🙂 ja som dnes 4dpo..trosku ma dnes picha,ale to je klasika...no skor dnes riesim chirurgiu ☹ zrejme mi budu narezavat opuch nad zadom ☹ stradne ma to boli...ani lezat,ani sediet..kaxdy krok ma boli ☹

t1na
13. nov 2012

@sjuuzka kedy pojdes k dokimu?

zelovocka
13. nov 2012

@mata_ba Maťka, držím palce, neboj, určite sa ti uľaví 😉

mata_ba
13. nov 2012

@zelovocka no ved to sa tesiiim...len nech uz je po 😒

sjuuzka
13. nov 2012

@t1na skusim ta dnes zavolat a objednat sa na stvrtok rano na krv.Viac mi asi teraz neurobi,nie?