icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

t1na
13. nov 2012

@sjuuzka inak teraz citam pri tvojej fotke ze si sa ma pytala ze odkial som tak som priamo z kosic

t1na
13. nov 2012

@sjuuzka no ano krv aby ti to potvrdil inak na ostatne je este skoro, este by nebolo nic vidiet

zelovocka
13. nov 2012

@mata_ba jasné, mojka, budem na teba myslieť, nech ťa dlho nepotrápia.

sjuuzka
13. nov 2012

@t1na super,tak ako ja😉pojdem teda aspon na krv🙂

mirkamirkaa
13. nov 2012

@mata_ba a to co sa ti stalo?

mata_ba
13. nov 2012

@zelovocka dakujem.

@mirkamirkaa ani neviem..uvidim co mi povie doktor...ale ak je to to iste,co ma kamarat,tak mi zarastol chlpok a mam infekciu..

mirkamirkaa
13. nov 2012

@mata_ba alebo mas absces a to ti budu cistit to mal jeden moj kamarat a je to dost bolestive tak ti prajem nech sa to rychlo zahoji

mata_ba
13. nov 2012

@mirkamirkaa dakujem

mirkamirkaa
13. nov 2012

@mata_ba NZ,

sarin
13. nov 2012

koceny, to chodenie na malu potrebu je mozne mat uz v zaciatkoch? bo ja uz tri dni vnoci sa zobudim ze musim ist na wc... nikdy predtym sa mi to nestavalo..

mirkamirkaa
13. nov 2012

@sarin mylsim že ano

tweeta
13. nov 2012

@misha1986 mno podla mna, sa vam to kludne mohlo na prvy sup podarit, preco nie? po vysadeni by mala byt velka sanca, ze to vyjde 😉 mno tak to ja nemam vobec az take priznaky jak ty...takze ja asi nic 😒 ja som mala vcera dostat a este stale nic 🙂 nemam kupeny test, tak neviem este na com som...testnem sa bud dnes alebo zajtra, ak nedorazi mrchula...no som zvedava na nas....ked nie teraz tak do vianoc este stihame 🙂 a ako sa citis dnes?

depi
13. nov 2012

ja vim ze uz sem nezapadam ale nikde si nemam s kym pokecat 🙂 baby no mohla som si dat ostrokyslu??? a mozem ju vlastne ?

sarin
13. nov 2012

@depi no dufam ze mozes bo ja bez nej nevydrzim 😀, podla mna chilli veci by nemali byt nebezpecne ci?

depi
13. nov 2012

@sarin ja si tiez myslim len keby som vedela co vsetko tam davaju ty cinanci 🙂a nacpala som sa s dvojitou 🙂 takze ledva sedim

zabka888
13. nov 2012

@misha1986 tak držím palce nech nepríde 😉 a máš aj nejaké príznaky, že by mala/nemala prísť?

sarin
13. nov 2012

@depi som nasla chilli je v kategorii uzivat s mierou http://www.fertility.sk/tehotenstvo/stravovanie...

sarin
13. nov 2012

Jaj tak ja si varim sama 😀 svoju

misha1986
13. nov 2012

@tweeta moja ked ti nedošla ešte je šanca, mávaš pravidelnú? dnes mi je dobre, len prsia ma bolia inak nič ani brucho, večer ma kríže boleli, ja myslím že príde neskôr-fort si to myslím 😉 chceš testovať? ja nie, počkám do štvrtka a k nepríde tak v piatok testnem 😉

misha1986
13. nov 2012

@zabka888 moja ja ani velmi nechcem aby nedošla ,ja chcem aby DOŠLA, neverím že na prvý šup by sa podarilo 😝 myslím, že po tej antike je telo pobláznené z hormónov a mávala som pred tým dlhší cyklus, dnes ma bolia len prsia a všetko jem 😝

depi
13. nov 2012

@sarin posli recept do spravy 🙂

zabka888
13. nov 2012

@misha1986 no ono je aj tak najhoršie držať sa tých príznakov, lebo napr.u mna sú tie príznaky pred mrchou také ako pred tehu -čiže prsia, brucho, pažravá som 😀 ťažko povedať, ved uvidíš,možno ozaj je to ete poblázné po tej antike 😀

misha1986
13. nov 2012

@zabka888 presne tak, preto ešte skúsim počkať 😉

sarin
13. nov 2012

@depi pozrem ti doma ho mam presne napisany ale ja uz ho tak presne nerobim 😝

zabka888
13. nov 2012

@misha1986 tak potom daj vedieť ako to dopadlo 😉

misha1986
13. nov 2012

@sarin no aj ja sa furt v noci budím na WC niekedy aj 2x a to pred buvaním idem na WC 😉 joj fakt neviem

misha1986
13. nov 2012

@zabka888 jasné dám vám vedieť 😉

depi
13. nov 2012

@sarin budem ti vdacna 🙂

tweeta
13. nov 2012

@misha1986 ja mavam pravidelnu, tak preto ma uz laka sa aj testnut...uz to,ze som si doteraz ani test nekupila je uspech...cakam uz dlho a som najaka nedockava od vcera, ze co z toho bude ale bojim sa sklamania, preto som to este odkladala...mna krize strasne boleli v nedelu, som nevedela obsediet a ani lezat...vcera a dnes uz ok a prsa ma bolia iba trosicku...no neviem, ale ked nic tak nabuduce sa podari 🙂

misha1986
13. nov 2012

@tweeta a kedy chces skusiť testnut? už by to mohlo vyjsť, ked mávaš pravidelnú a mešká 😉