Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mata_ba a to co sa ti stalo?
@zelovocka dakujem.
@mirkamirkaa ani neviem..uvidim co mi povie doktor...ale ak je to to iste,co ma kamarat,tak mi zarastol chlpok a mam infekciu..
@mata_ba alebo mas absces a to ti budu cistit to mal jeden moj kamarat a je to dost bolestive tak ti prajem nech sa to rychlo zahoji
@mirkamirkaa dakujem
@mata_ba NZ,
koceny, to chodenie na malu potrebu je mozne mat uz v zaciatkoch? bo ja uz tri dni vnoci sa zobudim ze musim ist na wc... nikdy predtym sa mi to nestavalo..
@sarin mylsim že ano
@misha1986 mno podla mna, sa vam to kludne mohlo na prvy sup podarit, preco nie? po vysadeni by mala byt velka sanca, ze to vyjde 😉 mno tak to ja nemam vobec az take priznaky jak ty...takze ja asi nic 😒 ja som mala vcera dostat a este stale nic 🙂 nemam kupeny test, tak neviem este na com som...testnem sa bud dnes alebo zajtra, ak nedorazi mrchula...no som zvedava na nas....ked nie teraz tak do vianoc este stihame 🙂 a ako sa citis dnes?
ja vim ze uz sem nezapadam ale nikde si nemam s kym pokecat 🙂 baby no mohla som si dat ostrokyslu??? a mozem ju vlastne ?
@depi som nasla chilli je v kategorii uzivat s mierou http://www.fertility.sk/tehotenstvo/stravovanie...
Jaj tak ja si varim sama 😀 svoju
@misha1986 ja mavam pravidelnu, tak preto ma uz laka sa aj testnut...uz to,ze som si doteraz ani test nekupila je uspech...cakam uz dlho a som najaka nedockava od vcera, ze co z toho bude ale bojim sa sklamania, preto som to este odkladala...mna krize strasne boleli v nedelu, som nevedela obsediet a ani lezat...vcera a dnes uz ok a prsa ma bolia iba trosicku...no neviem, ale ked nic tak nabuduce sa podari 🙂

@sjuuzka inak teraz citam pri tvojej fotke ze si sa ma pytala ze odkial som tak som priamo z kosic