icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

sarin
13. nov 2012

@sjuuzka a tebe uz meska ci si nedockavo urobila v predstihu a ak ano tak kolko dni v predstihu? 😅

sjuuzka
13. nov 2012

@sarin Ahoj,meska mi to este len 2 den,jeden testik som robila v predstihu a vysiel negativny,asi bolo hcg nizke.

sarin
13. nov 2012

@sjuzzka @mirkamirkaa ja tupela som si robila prvy test hned po 5dni od prveho tulenia po menzese 😅 .. a teda ze vysiel negativny no 🙄 ... Ale ja mam take cudne pocity v podbrusku a to cikanie v noci..... Boze co ta psychika dokaze 😔

sjuuzka
13. nov 2012

@sarin presne toho som sa bala aj ja,ze je to len v mojej hlave a ked som vcera zacala mat pocity ako ked startuje mrcha a spinit,tak som si povedala,ze uz to musim vediet, ak na teste nic nebude, tak si doprajem aspon pivko🙂a tie 2 ciarky som tam vobec necakala

sarin
13. nov 2012

@sjuuzka ta sak si daj nealko.. ci to neni ono? 😀

sjuuzka
13. nov 2012

@sarin nie je,ale potesi🙂))

mirkamirkaa
13. nov 2012

@sarin ty ma stak skoro ovu?

mirkamirkaa
13. nov 2012

@sarin a preco mozno si tehu

mistisa
13. nov 2012

Krasny dnik dievcence ako sa tu mate? 😉

mirkamirkaa
13. nov 2012

@mistisa Ahoj dobre a co ty?

siska84
13. nov 2012

po tyzdni ovu testov som sa konecne teraz dockala 2 ciarok..boli to moje prve ovu testy, ale vobec to nesedelo s tou tabulkou plodnych dni co tam bola v navode..ale tak huraa 🙂

mistisa
13. nov 2012

@mirkamirkaa aaale tak da sa 🙂 🙂 pomalicky cakam co bude 🙂 som 21 DC tak som zvedava 🙂 🙂 a ty ako si na tom? 🙂

mistisa
13. nov 2012

@siska84 no supeeeer tak sup sup na mm 🙂 🙂 prajem ti aby bola aj plodna a poriadno 🙂

t1na
13. nov 2012

volala som so sestrickou mojou, mam prist zajtra, drzte palce nech to nie je nic zleee

mirkamirkaa
13. nov 2012

@mistisa ja v pohode 25DC 8DPO tak cakam a cakam co bude dalej nejak mi nic neni vcera ma brucho bolelo a cici ma bolia asi 3 den už

mirkamirkaa
13. nov 2012

@t1na prečo zle???????????????daco sa stalo?

mistisa
13. nov 2012

@mirkamirkaa no pekne to sme skoro rovnako ibaze ja netusim kedy bola ovu my sme keksikovali furt 🙂 uz nerobim ani ovu testy ani nic lebo ma to len deptalo tak uvidime 🙂 aj teplotku som meravala aj ovu robila a teraz na to kasleme sledujem len kolky den cyklu som aby som vedela.u mna je totiz velky pokrok ze mrcha dosla dva krat po sebe sama a iba o tyzden skor takze tak.ja mam posledne asi 3-4 dni take bolesti v podbrusku a cici mam citlive co som ja nikdy nemala ani pred mrchou.mozno sa mi davaju hormony dokopy a dojde mrsula. beriem femigard a odvtedy sa mi spusta mrcha sama 🙂

mirkamirkaa
13. nov 2012

@mistisa femigrad su kvapky ci tablety?ja zas alechemilkovy caj tak ked tearz nebudem tehu a kramy nedojdu ako by mali tak tiež asi skusik femigrad

t1na
13. nov 2012

@mirkamirkaa nie nic len ja uz si predstavujem najhorsie scenare 😀 ale verim ze je vsetko v pohode, nikdy mi nemeskala mrcha ani ked som mala miom...dufam ze to nesuvisi s tym, bolo to len nedavno, ale vraj je vsetko v pohode, tak som zvedava na zajtra

mirkamirkaa
13. nov 2012

@t1na možno si tehu,robila si si test?

t1na
13. nov 2012

@mirkamirkaa hej dnes rano negativny

mirkamirkaa
13. nov 2012

@t1na hm to može byt len zo stresu

sjuuzka
13. nov 2012

@t1na budem na teba mysliet a hlavne ty mysli pozitivne😉kde a akeho mas doktora?

mistisa
13. nov 2012

@mirkamirkaa to su kvapky 🙂 3x za den kavova lyzicka 🙂 🙂 vyzera ze pomahaju 🙂 🙂 😉 😉 😉

t1na
13. nov 2012

@sjuuzka chodim ku cislakovi na masiarsku a ty?

mirkamirkaa
13. nov 2012

@mistisa a jak chutia?

mistisa
13. nov 2012

@mirkamirkaa noo samotne nic moc.ale da sa to tak ze jedna kavova lyzicka do asi deci vody 😉 tak to beriem aj ja a to je fajn 😉 daj si do googlu femigard.hodne zenam pomohol pri otehotneni.aj takym co sa im dlho nedarilo.😉

sarin
13. nov 2012

@mirkamirkaa no podla toho hlieniku ano 12 den cyklu

sjuuzka
13. nov 2012

@t1na blizko teba🙂na postovu k Nagyovi🙂Este nakoniec pojdeme spolu na kavu🙂)

mirkamirkaa
13. nov 2012

@sarin hej jasne ja som iny pripad 17DC az